24 - "Umursamazlık"

21.6K 973 108
                                    

Helööö deniz kızlarım. Keyifler nasıl ?
Benim netimde bir sıkıntı var ve telefonumdaki net de yarın bitecekti. Umarım bölüm yüklenir. Bol bol vote ve yorum istiyorummm.

35 vote ve 35 yorum ? Geçer miyiz ?

Multide mafyamız Umut Soylu

Keyifli okumalar.

Ogün'den...

Seri adımlarla çıkışa doğru ilerlerken peşimize takılan adamlara kaşlarımı çatarak baktım.

"Kucağımızda kızlarla ne yapabiliriz ki ? Bizi takip etmelerine gerek yoktu" diye homurdandı Emir Çağla'yı  tutuşunu sıklaştırırken.

"Yardım çağırmamızı önlemek için olmalı" diyerek tahminde bulundum. Yoksa bu halde saldıramayacağımız belliydi. Gözlerim yarı uykulu şekildeyken İrem'i tutmak oldukça zor olsa da direndim. Onu düşüremezdim. Gerçi küçük kızım da kollarını boynuma dolayarak bana yardımcı oluyordu. Gülümsedim. Kendinde olsa böyle bir şey yapmayacağını biliyordum.

"Ne olduğu hakkında bir fikrin var mı ?" Diye sordu Çağla'yı dizine yaslayıp ön kapıyı açmaya çalışırken. Emir'in arabasının yanına gelmiştik ve  şu peşimize takılan herifler hala bizi izliyorlardı. Çağla'yı nazikçe ön koltuğa yerleştirdikten sonra yüzüne düşen saçları geriye atıp yanağını yavaşça okşadı Emir.

"Hayır. Sanırım tek bilenler Ada ve Çağan. Bir de mafyayı durdurmaya çalışan o kız."

Geri çekilip kapıyı kapattıktan sonra tedirgin bakışlar attı etrafa. Ardından arka kapıyı açtı. Yavaşça İrem'i içeri yerleştirdikten sonra kendimde hemen yanına yerleşip başını dizlerimin üzerine koyup kapıyı kapattım. İrem biraz homurdandıktan sonra dizime iyice yerleştiğinde gülümseyerek saçlarıyla oynamaya başladım. Emir de sürücü koltuğuna geçerek arabayı çalıştırdı. Dikiz aynasından geriye baktığında kaşları çatıldı.

"Bu itler bizi takip mi edecekler?"

Başımı çevirip geriye baktığımda peşimizden gelen siyah araba benim de kaşlarımın çatılmasına sebep oldu. Anlaşılan eve varana kadar bizi takip edeceklerdi.

"Bizim eve gidelim. Tarif ederim sana."

Mırıltıya benzer bir ses duyduğumda bakışlarım İrem'e kaydı. İki elini de yanağının altına koyduğunda bir şeyler mırıldanıyordu ama ne olduğunu anlayamamıştım. Başımı hafifçe eğerek ne dediğini anlamaya çalıştım.

"Hiç...böyle...hayal...etmemiştim..."

Kaşlarım çatıldı. Neyi hayal etmemişti ?

"Pislik..."

Kimden bahsediyordu ?

"Buradan mı ?"

Başımı kaldırıp Emir'e baktığımda bana sorduğunu anlayarak çevreye baktım.

"Evet" dedim kafam tamamen başka yerdeyken. Kimden ve neyden bahsettiğini o kadar merak ediyordum ki öğrenebilmek için her şeyi yapardım.

Evin olduğu sokağa girdiğimizi fark ettiğimde "soldaki villa" dedim Emir'e.  Emir arabayı durdururken başımı çevirip geriye baktığımda arkamızdaki arabanın da bizle birlikte durduğunu gördüm. Cidden buraya kadar takip etmişlerdi. Neler dönüyordu, o adam kimdi ve bizimkilerden ne istiyordu anlamış değildim. Aklım onlardayken burada sakince durmak da canımı sıkıyordu.
Arabadan inerek dikkatle İrem'i kucağıma alıp eve yöneldiğimde Emir de Çağla'yla birlikte hemen arkamdaydı. Kapıyı açıp içeri girdiğimde o adamların da arabadan indiğini gördüm.

DENİZ KIZI  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin