26 - " Fedakarlık "

21.4K 991 61
                                    

Selammm. Önceki bölüme gelen vote ve yorumların azlığı moralimi bozdu bebişlerim :(((
Eski vote ve yorum sayısını özledimmm. Desteğiniz en büyük ilham bunu unutmayınnn..
Multide İrem ve Oğuz.

Keyifli okumalar

Bakışlarım Kayra'yı bulurken aklım Nehir denen o kızda kalmıştı. Sadece bizim değil tüm cafenin dikkatini çekmeyi başarmıştı.

"O ne tip bişey öyle?" Dedi Çağla yüzünü buruşturarak. Kayra ciddi halinden çıkarak gülümsedi.

"Bildiğim kadarıyla 2. Sınıflardan. Bölümünü tam öğrenmiş değilim ama mühendislik - mimarlık fakültesinde olduğunu duymuştum." Yani benimle aynı fakültedeydi.

"ona karşı bir ilgin mi var ?" Dedim gözlerimi kısarak. Gözleri panikle irileşirken ellerini olumsuzca iki yana salladı.

"Ah hayır!  Allah korusun! Hatta mümkün olduğunca dikkatini çekmemeye çalışıyorum."

"Sebep ?" Dedi Çağla merakla. Neden bir erkek bir kızdan kaçardı ki ?

Kayra gizli bir sır veriyormuş gibi etrafı kolaçan ettikten sonra kısık sesle konuştu."Göz koyduğu her erkeği elde eden bir kız. Bunu nasıl yapıyor hiç bir fikrim yok. Allah var güzel kız ama güzellik görecelidir değil mi ? Her istediği erkeği nasıl elde ediyor bilmiyorum. Sadece erkekler konusunda değil istediği her şeyi elde etme gibi bir özelliği var. Ayrıca asiliğiyle biliniyor. Bu yüzden çoğu insan onu tanıyor."

Sorgu dolu ifadelerle Kayra'ya bakınca omuz silkti. "Sürekli burada takıldığı ve dedikodusu çok döndüğü için biliyorum. Başka bir sebebi yok."

Anladığım kadarıyla bu kız benim üst sürümüm falandı. Elbetteki ben de asiydim ama hedef tahtasındaki sayılar gibi kafamda erkek belirleyip elde edene kadar uğraşmıyordum. Bu sanki biraz ego tatmin etme gibi geliyordu kulağa.

Çağla iç çekerek yanıma gelip yanımdaki tabureye oturduktan sonra  Kayra'ya baktı. "Neyse. Bırakalım şu kızı. Sen bize iki icetea verir misin ?" Dediğinde onaylamam için yüzüme baktı. "Şeftalili" diyerek onayladığımda Çağla da "şeftalili" dedi.

"Hemen geliyor."

"Babam Çağan'ı başka hastaneye aldıracak bugün" dediğinde yüzüne baktım Çağla'nın. Bence bu sevk konusunda sıkıntı çıkardı. Umut gözünün önünde olalım diye Çağan'ı kendi hastanesine götürmüşken pisi pisine gitmesine izin vereceğini sanmıyordum.

Etrafı kolaçan edip yüzümü Çağla'ya yaklaştırarak fısıldadım. "O mafya Çağan'ı bırakır mı sence ?"

Bilmiş bir edayla gülümsedi. "Henüz babamı tanımıyorsun. Daha önce de Çağan'ı mafyaların elinden babam kurtardı" dediğinde kaşlarımı çatarak merakla açıklamasını bekledim.

"Melina yüzünden başını belaya sokmuştu. Ve Melina onu sap gibi bıraktı. Arkasında durmadı." Derince iç çekti. "Ve aptal kardeşim buna rağmen o kızı sevmeye devam etti. Saplantılı gibi."

Hastanede Çağan'ın bahsettiği konu bu olmalıydı. Değersiz biri için başını belaya soktuğundan bahsetmişti. Demekki Melina'nın uyardığı konu buydu. Tam da o kızdan beklendiği gibi arkasını dönüp gitmişti.

"Şu rol olayı. Kabul ettin mi cidden ?" Dedi konuyu değiştirerek. Açıkçası bu konu aklımdan çıkmıştı ve şimdi yüzüme tokat gibi inmişti.

Gözlerimi kaçırdım. Karakterime ters bir şeydi ama kabul etmiştim bir kere. "Evet. Dün gece olanlardan sonra bunu ona borçluyum."

Çağla anlayışlı bir şekilde elini elimin üzerine koyarak gülümsedi.

DENİZ KIZI  Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu