39 - "Merdiven"

17.2K 860 116
                                    

+60 vote +60 yorum sınırımızz

Keyifli okumalar...

"Niye yarı çıplaksın" dedim suçlayıcı tonda. Ondan çok her yere bakıyordum. Açıkçası şu durumdan feci rahatsız olmuştum.
Bana doğru yaklaşan adım seslerini duyduğumda bakışlarımı yüzüne çevirdim. Yüzündeki sert çizgilerde gezinen belirgin alay vardı.

"Kendi evimde nasıl dolaşacağımı birine danışacak değilim."

"Ben de seni böyle görmek zorunda değilim" dedim burnumu dikerek. Kaşları alayla havalanırken dudağı şeytanice kıvrıldı ve bardağındaki içkisinden bir yudum aldı.

"Genelde kızlar beni böyle görmek için yalvarırlar. Sen hangi türe mensupsun ?"

"Senin takılabileceğin türden olmadığım kesin" dedim kollarımı göğsümde birleştirip. Bakışlarımın yüzünde sabit kalması da oldukça büyük bir başarıydı. Kızların neden yalvardığını anlamak zor değildi ama bu benim zerre umrumda değildi. Sadece şu toplantı tarzında saçma değerlendirme konuşmasını yapmak ve de gitmek istiyordum.

"Aslına bakarsan" dedi gözleriyle bedenimi arsızca süzerken. "Tam da benim tarzımsın. Asi kızlar oldukça dişi gelmiştir bana."

Sessizce yutkunurken kaşlarım da eş zamanlı olarak çatıldı. Bu konuşma hiç de hoş olmayan yerlere gidiyordu. Aslında Çağan belden aşağı vurduğunda bu denli rahatsız edici olmuyordu ama Umut yapınca oldukça rahatsız olmuştum.

"Başka bir dişilik yaparak pençelerimi sana geçirebilirim" dedim elimi göstererek. "Sınırlarını zorlama"

"Aslına bakarsan" dedi tekrardan. Ama bu kez tuhaf bir tonda söylemişti ve ardından alt dudağını edepsizce yalayarak üzerime doğru bir adım atıp iyice dibime girdi. "Tam da dişilik yaparak pençelerini üzerime geçirmeni ve sınırlarını zorlamak istiyorum." Ardından bakışları dudaklarıma kaydı.

İki elimi rahatsızca göğsüne koyarak onu ittirmeye çalıştım. Çalıştım çünkü yerinden bir adım bile oynamadı. Göğsü ateş gibi yanıyordu. "Çekil üzerimden" dedim dişlerimin arasından. Onu yerinden kımıldatamayacağımı anlayınca bir adımda yanından sıyrılıp arkasına geçtim ama ona sırtımı döndüm.

"Edepsizce konuşup bu halde dolaşacaksan gideceğim."

Sessizlik oldu bir süre, ardından adım sesleri duydum. Sanırım salondan çıkmıştı. Derin bir nefes aldım rahatlamayla. Neden böyle yapıyordu ? Benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyordu. Söz konusu arkadaşlarımın canı olmasa kendimle asla oynatmazdım.

İlerleyerek geniş kanepeye bedenimi çuval gibi bıraktım ve ellerimle yüzümü sıvazladım. Bu işten şimdiden sıkılmıştım. Üstelik vicdanım hiç rahat değildi. Ama bu konuda yapabileceğim bir şey de yoktu. Onu bu konudan vazgeçirmek imkansızdı.

Adım seslerini tekrar duyduğumda yerimde gergince dikleştim. Üzerine gri dar bir tişört giymişti ve elindeki içkisini bırakmıştı. Şimdi ise elinde siyah bir spor çanta vardı.

Önümdeki sehpaya çantayı gelişi güzel bıraktıktan sonra çaprazımdaki tekli koltuğa oturdu.

"Yüzme kursuyla ilgili düşüncen oldukça zekiceydi" dedi memnuniyet içeren bir ses tonuyla. "Sıradaki planın ne ?"

"Nehir'in yüzme becerisi diğerlerine göre oldukça geride. Bu yüzden ona bireysel ders saatleri ayarladım. Özel ders vereceğim. Bu da onunla yakınlaşmamı sağlayacaktır."

Başıyla onayladı takdir edercesine. "Bir de.." diye başladığımda devam etmemi beklercesine yüzüme baktı. "Sanırım psikolojik sorunları varmış. Bunun yüzme konusundaki korkusuyla alakalı olduğunu düşünüyorum."

DENİZ KIZI  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin