Bölüm 8

14.2K 627 25
                                    



" Açsana kapıyı hayvan herif, Manyak mısın sen?"

O hala dikiliyordu orada. Lan dondum açsana diye bağırdım. Kaşlarını kaldırıp olmaz dedi. Benden özür dile açayım, dilemeyeceğim. Burada donarak ölürüm, ama senden özür dilemeyeceğim dedim bende, sen bilirsin dedi. Ellerini ceplerine sokup öylece bekliyordu, artık parmaklarımı hissetmemeye başladım. Olduğum yere çöktüm, gücüm tükenmeye başladı, tekrar cama dönüp gözlerine baktım. Tepkisiz ölmemi bekliyordu sanırım, özür dile açayım dedi tekrar. Sen tanıdığım en adi yaratıksın dedim kısık bir sesle ve zorla, yerinden kalkıp gitti. Sırtımı duvara dayayıp hareketsiz oturuyordum, uykum mu geldi? Hayır Melek hayır diren diye kendimle konuşmaya başladım, Ferit kapıyı açtı, başımı kaldırıp ona baktım başımdan aşağı bir kova soğuk su boşalttı.

Artık nefes bile almam imkansız, ben gözlerimi kaparken beni kucaklayıp içeri götürdü, salonda koltuğa bıraktı, titreyen bedenime bakıp gitti, kuru kıyafetlerle geri döndü. Üzerimdekileri soymaya başlayınca bana dokunma diye, beynim çığlık çığlığa bağırıyordu ama tepki verecek gücüm yoktu. Çıplak kaldığımda yüzüne utançla baktım, ama o kafasını geri tutup bakmıyordu bile. Giyindiğimde, omzumu battaniyeyle sardı, önümde diz çöküp pantolonumun bacaklarını dizime kadar sıyırdı. Bir kova sıcak suya ayaklarımı soktu ve gitti. Sıcağın etkisiyle uyuşan bedenim yavaş yavaş açılmaya başladı, Ferit elinde bir kupa bardakla içeri girdi kupayı bana uzatıp koltuğa oturdu

Rahatlayınca sen delisin dedim sessizce, beni de delirtmeye çalışıyorsun. Ferit beni yine şaşırtmayıp hiç cevap vermedi, sesimi yükseltip ya ölseydim dedim. Başını bana çevirip ölmezdin merak etme dedi. Nereden biliyorsun? Hesaplarıma göre tam zamanında içeri aldım seni. O soğuk su nedendi peki? Acımın dozunu yükseltmek için mi? hayır uyumanı engellemek içindi. Hem de kalp atışını hızlandırıp ölmemeni sağlamak için, hııımm çok biliyorsun sen. Psikopat kılıklı manyak, gülme Ferit.

Artık vücudum normale dönünce kalkıp odama girdim, tek istediğim ona zarar vermek şu an. Hırsımı alamıyorum kendimi duvardan duvara vurmak geçiyor içimden. Nasıl bir manyağın eline düştüm? Sakin ol Melek sakin ol, o da bunu istiyor belli ki, sakinliğinle savaşabilirsin ancak. Onun kadar güce sahip değilsin, sakin olmak zorundasın.

Ferit

Bu kız beni öldürecek, bu nasıl bir inattır. Evde ki çalışanları görünce, yaptığı o dans, üzerindeki o minicik elbise sanırım kalbim duracaktı. Öyle güzel dans etti ki bunu müzikle yaptığına yemin edebilirim, bilmesem kimse müziksiz olduğuna beni inandıramazdı. Ayrıca o orta parmaklara kahkaha atmamam olanaksızdı.

Dolapta ki o gizli bölmeyi nasıl buldu, bunu nasıl fark etmedim ben. O kırmızı elbise içinde süzülürken benim alev alev yandığımı umarım kimse fark etmemiştir. Annemlerle olan laf cambazlığına yetişmemse mümkün değil zaten.

Benim tanıdığım çocuksu kız gitmiş yerine seksi mi seksi bir hatun gelmişti. Şu an masada başka bir erkeğin olmaması ise benim şansımdı. Sanırım ona benim gözümle bakan biri olsa kendimi tutmam mümkün olmazdı.

O gece çok düşündüm, kendime nasıl baş geleceğim hakkında bir fikrim yok. Onu sarıp sarmalamak istiyorum, öpmek koklamak . O uzun uzun konuşsun ben de dinleyeyim istiyorum, o gülerken oluşan gamzelerinin içinde kaybolmak istiyorum.

Bunları düşündükçe, ona karşı koyamaz hale geldikçe sinirim kat kat artıyor ve kendimi ondan daha da uzaklaştırıyorum. Birkaç gün neredeyse hiç konuşmadım, susabildiğim kadar sustum.

BAZI GİZLİ SIRLAR (Hayatımın Kazası)(tamamlandı)Where stories live. Discover now