Bölüm 35

5.5K 469 7
                                    

Yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum

Keyifli okumalar....


Gözlerimi açtığımda Ferit uyuyordu. Her şey planım dışında gelişti, pişmanlık vardı evet ama huzur ve mutluluk bu pişmanlığımın kat be kat üstündeydi. Dirseğimin üstünde yükselip başımı avucumun arasına aldım. Sırtı üstü yatan, elleri göğüs hizasında üst üste duran, sakalları uzamış, keskin yüz hatları uzun kirpikleri, dolgun dudakları olan bu adamı seyredebildiğim kadar seyrettim.

Bundan sonra neler olur, ne yaşarız bilmiyorum ama kalan süremi değerlendirebildiğim kadar değerlendirmeye çalışacağım. Ferit'in çalan telefonu, tüm düşüncelerim den sıyrılmama sebep oldu. Sehpanın üstünde ki telefonu gözlerini açmadan alıp cevap veren Ferit, hızla yatakta doğrulup bir saate oradayım diyerek kapattı. Elleriyle yüzünü sıvazlayıp saçlarını karıştırdı ve tam yataktan çıkmaya yeltendiğinde sanırım beni fark etti.

Tekrar yatağa girip beni kendine çekti, bende iyice sokulunca kıkırdayarak "ben her şeyi rüya sanmıştım gerçek miymiş" dedi. Ben başımı kaldırıp gözlerimi kısınca Ferit " bakma öyle, sen gerçek olamayacak kadar harika bir kadınsın" deyip alnıma bir öpücük kondurdu. "Arayan kimdi?" Diye sordum " şirketten aradılar, sunum vardı ve ben senin büyüne kapılıp unuttum, saat 3 olmuş güzelim ve ben hemen gitmeliyim" diyerek yataktan çıkıp banyoya gitti.

Ben geniş yatakta iyice yayılıp, hiç uyumadan geçirdiğim nerdeyse iki günü ve bol aksiyonu atlatabilmek için uykuya geçtim. Ne kadar uyudum bilemiyorum ama Ferit'in öpücükleriyle uyanmak muhteşemdi. Mırıldanarak "erken gelmişsin" dedim. Ferit gülerek "erken mi? Saat 8 bebeğim" dedi. Bu adam neden sürekli gülüyor? "Haydi kalk uykucu bir şeyler yiyelim, acıkmışsındır" diyerek banyoya gitti. Yemek yemesem de uyusam olmaz mı? Diye bağırmak istiyorum ama olmuyor ne yazık ki.

Ferit Banyodan çıkınca direk başıma gelip " hadi ama" diyerek beni kucağına aldı. "Heyy napıyorsun sen?" Diye bağırsam da kendimi banyoda buldum, aman Allah'ım küvet hazır beni bekliyordu. Bu adam harika demiş miydim? Beni suya bırakıp kendi de soyunmaya başladı. "Napıyorsun Ferit? Lütfen şu an bunu yapmak istemiyorum" dedim telaşla. Beni hiç dinlemeyen Ferit soyunup küvete girdi "hişşş sakin ol artık" diyerek arkama oturdu ve sırtımı göğsüne dayamamı sağladı. Lifi köpürtüp saçlarımı kenara çekti ve sırtımı yıkamaya başladı. Öyle yumuşak yapıyordu ki bunu yarım kalan uykuma burada devam edebilirdim.

Uzun bir banyo faslından sonra ben giyinmek için odama geçtim. Beynim yine bomboş ve ne düşüneceğimi, nasıl hareket edeceğimi bilemiyorum. Giyindikten sonra, yatağımın yan tarafına oturup düşünmeye başladım. Kafam da cevap bekleyen o kadar çok soru vardı ki? Onlarımı düşüneyim, yoksa Ferit'le olan ilişkimin boyutunu mu düşüneyim bilemiyorum. O ara Ferit içeri girdi ve elimden tutup beni ayağa kaldırdı. Kolunu belime sarıp beni kendine çekti. "Hadi aşağı inelim güzelim, acıkmış olmalısın" dedi.

Başımı kaldırıp "Ferit, sürekli böyle romantik takılmayacağız değil mi?" Dedim sempatik bir gülüş sergileyerek. Kıkırdayarak "daha yeni başladık" dedi. Ben gözlerimi devirince "hadiiiii" diyerek elimden tutup beni aşağı indirdi. Masa hazır bizi bekliyordu. Ve galiba ben de bundan korkuyorum, bu adamın ilgisi beni korkutuyor. Sessiz masaya oturdum mis gibi yemek kokularını alınca acıktığımı anladım. Şu an sadece yemek istiyorum ne vicdanımın, ne kalbimin, ne de Ferit'in sesine takılmak istemiyorum.

Ne kadar sessiz kaldıysam Ferit'in "çok sessiz sin" sözleriyle kendime geldim. Cevap vermemen üzerine Ferit, " iyi misin? Umarım, yaşananlardan pişman değilsindir" dedi kaşlarını kaldırarak. Yüzünde endişe bariz belliydi. Başımı sağa sola sallayarak " Hayır, sadece Şaşkınım" dedim. Masanın üzerinden elini uzatıp elimi tuttu, ben gözlerinin içine bakınca "Melek, ben senin ilkinim, sen de benim sonum. Bu hep böyle olacak inan bana" dedi. Sanırım her şeyin güzel olacağına dair bana teminat vermek istiyordu kendince.

BAZI GİZLİ SIRLAR (Hayatımın Kazası)(tamamlandı)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum