Bölüm 19

12.4K 562 11
                                    


Ferit gittikten sonra hızla duşa girdim bir kot ve tişört giyip, özene bezene makyajımı yapıp onun gelişini bekledim, seslendiğini duyunca koşar adım aşağı indim. Kabul ediyorum heyecanlıyım ama korkmuyorum çünkü başlayan bu aşkla birçok şeyde açığa kavuşmuş olacak, yani umarım öyle olur. Ferit elleri cebinde ayakta bekliyordu, sanki biraz heyecanlı gibi gözleri pırıl pırıl sık sık da yutkunuyor.

Hızla yanına varıp kollarımı boynuna doladım alnımı alnına dayamak isterdim ama boydan kaybediyorum ne yazık ki, bende alnımı çenesine dayadım. Islak bir öpücükle karşılığını alınca hem içim kıpır kıpır oldu hem de yüzümde salak bir gülüş. Konuşmadık hiç ama zaten gerek yok bence bakışarak hatta hiç olmadığı kadar gülüşerek anlaşıyoruz gibi. Yemeğimizi yiyip kahvelerimizle koltuğa kurulduk, evvettt bazı şeyleri konuşmanın vakti geldi bence. Dibine iyice sokulup bacaklarımı altıma çektim koluna usulca sarılıp başımı omzuna koydum. O ara o da saçlarımı öpüyordu.

"Ferit"

"Efendim canım"

Senin o canım diyen ağzının yerim ben senin

"Şimdi nolcak, hersey yoluna girdi değil mi? "

"Nolcak derken?"

"Yani, bu saçma sapan esaret bitti değil mi?"

Suratını asıp elindeki kupayı sehpaya bıraktı sağ bacağını altına alıp bana doğru döndü

"Melek ben seni aşk meşk düşünerek bu eve kapatmadım, bana çok kızdığını biliyorum sana açıklayamayacağım şeyler var. Bana biraz zaman ver lütfen, söz veriyorum her şeyi yoluna koyacağım, sen ne kadar sabırlı olursan her şey o kadar çabuk yoluna girer. Bana güven lütfen."

Anlamıyorum ki bu adamın derdi ne? Düzelecek olan ne? Her şeyden önemlisi benimle alakası olan sorun ne?

"Ferit neler oluyor bana anlat. Sorun her neyse birlikte çözelim, bu saçma sapan oyuna bir son ver artık."

"Melek, ne olur daha fazla soru sorma, zamana bırak, bana bırak, çok az kaldı söz veriyorum her şey çok güzel olacak"

Sanırım ne söylersem söyleyeyim Ferit hiç bir açıklama yapmayacak

"Peki, sen nasıl istersen öyle olsun"

Bana sımsıkı sarıldı, bu daha çok samimi ve teşekkür içerikliydi sanırım. Daha fazla konuşmadık, uykum geldi dedim ve el ele yukarı çıktık. Kapımın önünde iyi geceler deyip öpücük verecektim ki, Ferit benimle içeri gelmek istediğini söyledi. Bende ona her şey bitti, bütün sorunlar çözüldü dediğin gün yatağımda sana yer var dedim ve pişkin pişkin sırıttım.O da kafasını kaşıyıp tek kaşı havada haksızlık ama bu dedi. Bende dudağına şehvetli bir öpücük kondurup hızla odama girip kapımı kilitledim.

Biliyorum çok kötüyüm ama o daha beni tanımıyor, hakkımda her şeyi bildiğini sanıyor, asıl oyun şimdi başladı. Yaşasın kötülük...

İçimde zafer çığlıklarıyla halay başı çekerken, dışımda gayet elit ve en saygın halimle geceliğimi giyip yatağıma girdim. Hııımmm şey, pijama değil de kısa, gayet sexsi, saten bir gecelik bu. Sebep ne mi? Tabi ki kameralar. Eğer ki hala inatla beni takip ediyorsa, sanırım biraz iradesiyle oynamak da benim hakkım.

Sabah uyandığım da kendimi tap taze ve zinde hissettim, uzun süredir bu duygulardan uzaktım. Yırtık bir kot ve tişörtle geceliğimden kurtulup Ferit evdedir umuduyla hızla aşağı indim. Mutfakta ki tıkırtıları duyunca direk oraya yöneldim, o iki yardımcı kadın varlardı yine. İletişim kurmak oldukça zor biliyorum ama usulca dokunup beni fark etmelerini sağladım.

BAZI GİZLİ SIRLAR (Hayatımın Kazası)(tamamlandı)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu