Bölüm 59

4K 326 26
                                    


Serin bir akşamdan herkese merhabaaa!!!

Birazdan yeni hikayemi yayınlayacağım, çok heyecanlıyım. Burada ki okuyucularıma güvenerek dexsilkromanım2018 yarışmasına katılıyorum. Bu süreçte oylar iki kat daha önem kazanıyor. Desteklerinize çok ihtiyacım var, sizi seviyorum ve size güveniyorum.

Şimdi gelelim asıl mevzuya, Melek'le Ferit'in başına gelen, pişmiş tavuğun başına gelmemiştir :) Finale gidiyoruz diyorum ama aksiyondan bir türlü çıkamıyoruz. Gelecek bölümlerde şaşıracağınız çok şey olacak.

Yorum ve oylarımızı bol tutalım, hep söylediğim gibi hepinizi yüreğinizden öpüyorum

Keyifli okumalar...


"Benjamin?"

Kafam o kadar karıştı ki bana şu an adımı sorsalar cevap veremem sanırım. Geriye yaslanip derin bir nefes aldım. Ferit'le dikiz aynasında göz göze geldik. Ferit Kaşları çatık bakıyordu, en az benim kadar onun da kafası karışmış olmalı. Tekrar adamın kafasına silahı dayayıp "şimdi bana en başından herseyi tekrar anlat" dedim. Adam tekrar derin nefes verip, eliyle alnını sıvazladı.

"Haydar Kuzgun, daha genç bir delikanlıyken bilerek ve isteyerek istihbarata sokuldu, başarılı olunca yine bilerek ve isteyerek mitin başına getirildi, hepsi Benjamin'in planıydı. Bu sayede Türkiye içinde ki tüm yapilanmalarindan haberleri oldu ve istedikleri gibi herseye müdahale etmeye başladılar. Daha sonra Stefan devreye girdi, oda büyük bir devlet düşmanı olarak lanse edildi. Haydar Stefan'ın bir çok işini baltalayarak herkesin daha çok güvenini kazandı. Bir taraftan da Stefan, Haydar sayesinde bir çok işi hallediyor du. Ama siz tüm planları bozdunuz"
"senin adın ne?"
"Saffet"
"Saffet, bu adamların bir hedefleri mutlaka vardır öyle değil mi?"
"Hedef, hedef önce müslüman ülkelere ambargo koymak, bu süreçte de Türkiye'nin hiç birşeye karışmamasını sağlamak, devlet ve millet içinde ki sözü geçen önemli adamları bize bağlamak"
"Türkiye içinde at kosturacaksiniz yani"
"Türkiye'yi tüm ülkelerle birbirine düşürüp yalnız bırakmak amaç, birde..."
"Birde ne?"
"Benjamin hasta ve sizin üreteceğiniz ilacı istiyor, o ilacı sadece kendi ve ailesi için kullanmak istiyor, sizinle yolu da bu şekilde kesişti zaten"
"Bizi ortadan kaldırınca ne olacak peki?"
"Herşey kaldığı yerden devam edecek"
"Haydar Kuzgun'un hain olduğuna dair bir kanıtın var mı? Belki de önemli bir adamı bana yem olarak atıyorsundur, sana nasıl güveneceğim? "
"Dosyası var"
"Dosya? Nereden buluruz bu dosyayı?"
"Matilda'da, ülkede ki önemli önemsiz görev alan tüm adamların dosyalarını Matilda saklıyor."
Matilda da kim? Bu kadını Nerede buluruz?"
"Bilmiyorum, Matilda sorumlulardan biri ve kimse sorumluların Nerede olduğunu bilmez"
"Neye benziyor bu kadın? Nasıl bileceğiz onu?"
"Matilda da, dört yapraklı yonca dövmesi olmalı, çünkü tüm sorumlularda var"
"Peki Saffet sen bir Türk olarak, bu kadar şeyi bildiğin halde nasıl kandın onlara? Neden yapıyorsun bunları?"
Adam uzun süredir ilk kez sırıttı ve yan gözle bana bakarak
"Ben yahudiyim" dedi.
Bende aynı onun gibi sırıtarak "çok sevindim, oh be" dedim.
Adam da Ferit'te oldukça şaşkın bana baktılar, bende açıklama ihtiyacı hissettim "bir Türk nasıl bu kadar şerefsiz olur diye içim içimi yiyordu, senin bir yahudi piçi olman beni mutlu etti" dedim.
Adam sinirli Ferit gülerek tekrar bana baktılar. Adama eğilip
"Sana son bir soru soracağım, bana doğruyu söylersen söz veriyorum canını yakmayacağım"
Adamın gözleri ışıl ışıl oldu
"Tamam sor"
"Sedat, Sedat gerçekten öldü mü? Çünkü onu ben öldürmedim"
"Bilmiyorum, tek bildiğim Benjamin sizi sağ istiyor"
Başımı salladım, bu durumda Sedat büyük ihtimal ölmedi ve ellerinde.
"Ferit bana dönüp "benzin bitiyor" dedi.
Bende, elimde ki silahı adamın başına dayayıp sıktım. Her Taraf kan oldu ve yoğun kan kokusu midemi bulandırdı.

Ferit arabayi sağa çekip "içelim" dedi. Çok ıssız olmayan bir yerde durup indik. Arabada ki bir şişe suyla elimizi yüzümüzü yıkayıp oradan hızla uzaklaştık.

Kalabalık insanların bulunduğu yerlerde dikkat çekmeden ve nereye gittiğimizi bilmeden yürüyorduk. Silah tutarken hiç acımayan ellerim ufak ufak sızlamaya başladı. Avuçlarım hala şişti ve bu çok rahatsız ediciydi. Ferit'te oldukça dalgın görünüyordu. Elini tutup durdum "neyin var?" Dedim. Boşta ki elini saçlarından geçirip "Melek kafam çok karıştı, neler oluyor anlayamıyorum, çok yoruldum, ben evimde hamile karımın aş erginliyle, tripleriyle yaşayıp doğumu beklemek Istiyorum, ben sabah işe gidip akşam koşa koşa güzeller güzeli karımın kollarına dönmek istiyorum, ben sıradan normal bir hayat yaşamak istiyorum" dedi.

Haklıydı, ben hayatına girdikten sonra adamın hayatı alt üst olmuştu. Şikayet etmek en büyük hakkıydı.

Ellerimi boynuna dolayıp "haklısın aşkım, söz veriyorum bu iş bitince sana tribin ve aş erginliğinin alasını yaşatacagım"
Gözlerini devirerek "söylediklerimin içinden bir tek bunları anladın dimi"
"Hayır aşkım, seni anlıyorum bak gerçekten"
Bu sefer gülerek "iki kez söyledin"
"Neyi?"
"İki kez aşkım dedin, bu kadar zamandır Ferit demeden, başka bir şeyle hitap ettin"

Gülerek dudaklarına kocaman bir öpücük bıraktım. Neyse ki ortam gerisini yapmaya uygun değildi. Sonra yine el ele yürümeye başladık. "Nereye gidiyoruz" dedim. "Bilmiyorum" dedi. "Acıktım" deyince en yakın yerde ki ev yemekleri yapan bir yere girdik. Siparişlerimizi verip beklerken televizyonda ki Son dakika haberiyle Ferit'te bende başımızı televizyona çevirdik. Televizyonun yan tarafında Ferit ve benim vesikalık birer resmim tutuşturulmuş vaziyette spiker elinde ki kağıdı heyecanla okuyordu.

**teröristler, ellerini kollarını sallaya sallaya halkın içinde dolaşıyor**

**Eski devlet ajanı Melek Sezer Yıldırım ve kendisi gibi ajan olan eşi Ferit Oktay Yıldırım ilk olarak, öldürdükleri başka bir devlet ajanı ve Melek Sezer'in abisi Sedat Sezer'i, peşlerinde yakalamakla görevli olan bir çok mit ajanını, tek derdi evine ekmek götürmek olan, bindikleri taksi şoförünu öldürmek suçundan aranmaktadır**

**Şahısların silahlı ve çok tehlikeli oldukları, yeni bir eylem için hazırlandıklarını duyuran mit başkanı Haydar Kuzgun, vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyarmıştır. Gören, bilen ve duyanların hemen en yakın güvenlik birimlerine ihbar etmeleri önemle duyurulur. Haberle ilgili görüntüler birazdan ekranda olacak**


BAZI GİZLİ SIRLAR (Hayatımın Kazası)(tamamlandı)Where stories live. Discover now