Kitap 1 - 4.Bölüm: Dantian

6.5K 531 88
                                    

"İyi dinle evlat, sana şimdilik kullanacağın eğitim programını anlatacağım. Sabah saat 7'de kalkıp 2 saat boyunca meditasyon yapacaksın ve doğa enerjisini hissetmeye çalışıcaksın. Sonra, bu gölün etrafında son hızda 20 km boyunca koşacaksın.

Koşuyu bitirdikten sonra kol gücünü arttırmak için, gölün yanındaki 60 kiloluk taşlardan birini 100 defa kaldırıp indireceksin ve günde 1000 defa mekik çekeceksin.

Dantian'ın oluştuktan sonra bu eğitim daha da sertleşecek ve programa birkaç ekleme daha yapacağım. Geceleri burada kamp kurarak geçireceksin, yemek yemek istiyorsan da etrafta gördüğün hayvanları öldürerek karnını doyuracaksın. Hem böylelikle kendi başının çaresine bakmayı öğrenebilirsin. Şimdilik bu kadar evlat, yarından sonra eğitime başlayacaksın."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Günün ilk ışıklarıyla uyanıp, gölün kenarındaki ağaçların içerisinde meditasyon yapan Aiden, sonunda doğa enerjisini yönlendirmeyi başarmıştı. 1 ay boyunca her sabah yaptığı meditasyonların sonucunda, biraz da olsa doğa enerjisini hissetmişti ama bu enerjiyi bir türlü yönlendirmeyi başaramamıştı.

Aiden, vücuduna yönlendirdiği enerjiyi hemen enerji damarları aracılığı ile karın boşluğuna gelene kadar gezdirdikten sonra o enerjiyi yoğunlaştırmaya başladı. Aradan birkaç nefeslik süre geçtikten sonra Aiden, karın boşlunda bir şeyler hissetmeye başlamıştı. Karın boşluğunda yavaş yavaş bir enerji havuzu oluşmuştu. Aiden, heyecanlı ve şaşkın bir şekilde meditasyondan çıkıp etrafa bir göz gezdirdikten sonra kendi kendine konuşmaya başladı.

"Çok tuhaf! Ustamın bana verdiği bilgilere göre yetişimcilerde bulunan eneeji yeşil renkteydi. Fakat bende bulunan enerjinin bir kısmı yeşil, bir kısmı ise siyah renginde."

Aiden, bu konuya biraz kafa yorduktan sonra fazla düşünmeyip ustasıyla konuşmak için kasabaya doğru yürümeye başladı. Bir süre yürüdükten sonra kasabanın kuzey kapısından içeri girdi ve hemen ustasını bulmak için etrafa bakmaya başladı. Kısa süre sonra ustasını, 1.80 boylarında, kahverengi saçları ve kırmızı gözleri olan genç bir adamla konuştuğunu gördü. Hemen koşarak yanına gitti ve ustasını sırtından dürttükten sonra konuşmaya başladı.

"Usta, biraz konuşabilirmiyiz?"

Ustası, Aiden'i duyduktan sonra yanındaki adama dönüp gitmesini söyledikten sonra tekrar öğrencisine bakıp onu dinlemeye başladı. Aiden, derin bir nefes alıp konuşmaya devam etti.

"Usta, bu sabah meditasyon yaparken doğa enerjisini yönlendirmeyi başardım ve sonunda dantianımı oluşturdum. Fakat benim dantianımda bulunan enerjinin bir kısmı siyah renkteydi. Bu konu hakkında bir şeyler biliyorsan lütfen anlat usta."

Ustası, Aiden'in dediklerini duyduktan sonra gözleri faltaşı gibi açılmıştı. Çünkü 45 yıllık hayatın da ne böyle bir şey görmüş ne de duymuştu. Ustası bu konu hakkında kısa bir süre düşündü ve Aiden'e bakıp heyecanlı bir şekilde konuşmaya başladı.

"Evlat, bu konu hakkında ne bir bilgim var, ne de daha önce böyle bir şey duydum. Bu yüzden bunun ne olduğunu öğrenene kadar kimseye söyleme tamam mı?"

Aiden, ustasını kafasıyla onayladıktan sonra yeni eğitimini öğrenmek için ustasına soru sordu ve beklemeye başladı.

"Aiden, dantianın oluşturduğun için artık hızın ve kol gücün eskisine göre 2 veya 3 katına çıkmış olması lazım. Bu yüzden önceki kullandığın eğitim programını daha da sert bir hale getireceğim.

Bundan sonra her sabah meditasyon yapıp dantianına enerji çektikten sonra gölün etrafında, ellerinde 110 kg'lık 2 tane taş varken 60 km boyunca koşacaksın. Bu koşu bittikten sonra gölün bir ucundan diğer ucuna 2 defa yüzeceksin.

Seviye atlamak için 1.seviye büyülü yaratıklardan 10 yada 2.seviye büyülü yaratıklardan 1 tane öldürüp onların ense kısmındaki çakıl taşı boyutlarındaki kristali özümseyeceksin. Bu kristallerden, seviye atladıkça daha fazla gerekecek.

Bu yaratıkları öldürmek için ormanın dış kesimlerinde avlanacaksın, asla ormanın derinliklerine gitme. Çünkü, büyülü yaratıkların seviyesi ormanın derinliklerine doğru artar. Sana beden alemi 2.seviye olman için 3 aylık bir süre veriyorum. Bu süre içerisinde 2.seviye olmazsan sana avlanman için yardım edeceğim. Hadi şimdi git ve çalışmaya başla!"

Ustası, Aiden'e yeni eğitimini anlattıktan sonra arkasını dönüp uzaklaştı. Aiden, yeni eğitim programını duyunca biraz gözü korkmuştu, çünkü daha eski eğitimini tamamlayamazken şimdi ondan daha zor bir eğitim ile karşı karşıyaydı.

Aiden, tekrar hızlı bir şekilde kasabadan çıkıp gölün kenarına gelmişti. Hemen gölün yanından 110 kg ağırlığında 2 tane taş bulup kaldırdı. Biraz şaşırmadan edememişti, çünkü 1 gün öncesine kadar iki eliyle 60 kg ağırlığındaki taşı 20'den fazla kaldıramazken, şimdi ellerinde o ağırlığın neredeyse 2 katını tek eliyle kaldırabiliyordu.

Ellerine taşları alan Aiden, gölün etrafında son hız da koşmaya başladı. Hızı da en az kol gücü kadar artmıştı, artık tek adımda iki metreden biraz fazla gidebiliyordu.

Terler içerisinde koşusunu bitiren Aiden, hemen ellerindeki taşları bir kenara bırakıp, kendini gölün serin sularına doğru bıraktı. Dantianı oluştuktan sonra tek kol gücü 130 kg ağırlığa kadar çıkmıştı, bu yüzden tek kulaçta birkaç metre ilerlediği için, yüzme işini 3 saatte bitirmişti.

Kurt gibi acıkan Aiden, etrafa göz gezdirdikten sonra 100 metre ilerisinde gri renkli küçük bir tavşan görmüştü. Yeni hızını kullanan Aiden, 10 dakika içerisinde tavşanı yakalayıp öldürmüştü. Hemen küçük bir ateş yakıp, tavşanı pişirmeye başladı.

Güneş yerini Ay'a bırakırken, Aiden yemeğini yiyip kısa bir süreliğine meditasyon yapmaya karar vermişti.
Lotus pozisyonunu aldıktan sonra kısa bir süre içerisinde etrafında ki doğa enerjisini hissetmeye başlamıştı.

Enerjiyi bedeninde gezdirip dantianına çekmeye başladığında o enerji bir anda kara delik edasıyla dantiana çekilip yok oldu. Bundan habersiz olan Aiden, ustasının ona verdiği 3 aylık sürenin ilk bir ayını eğitim ile geçirecek diğer 2 ayda da ormanda avlanıp savaş tecrübesi kazanarak ve seviye atlamaya çalışarak geçircekti.

1 ay sonra...

Mr.Ksasuke

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin