Kitap 1 - 26.Bölüm: Yıl Sonu Akademi Turnuvası [2]

4.7K 480 50
                                    

Joe konuştuktan sonra müdür, memnun bir şekilde başını salladı ve 2. aşamanın başalamasını bekledi. Fakat, nasıl olurda Aiden'in gerçek potansiyeli ve kadim bir ruh rehberliğinde bu kadar güçlendiğini bilebilirdi.

İlk aşamadan geriye kalan 2.000 kişi, 1 saat kadar dinlenmiş ve birkaç elder rehberliğinde eşleşmelerini bitirmişlerdi. Bu 1 saat içerisinde Müdür yardımcısı Joe ve 5 tane Toprak büyücüsü kolezyumu 20 parçaya ayırarak, 20 mücadelenin aynı anda olmasını sağlamışlardı. 40 öğrenci, eşleştikleri öğrenciler ile beraber kendi arenalarına geçerek kozlarını paylaşmaya başlamışlardı.

Ardı ardına mücadeleler devam ederken sıra Aiden'e gelmişti. Aiden, arenaya çıkıp rakibini süzmeye başladı. Rakibi, 17 yaşlarında, siyah ve uzun saçlı, genç bir kızdı. Kızın elinde, 2 tane kısa kılıç bulunuyordu.

"Ben Sarı Yılan tarikatından Liza Sumi."

Kız, kendini tanıttıktan sonra Aiden sinsi bir şekilde gülümsemiş ve konuşmaya başlamıştı.

"Aiden Claus."

Bir klana veya tarikata mensup olmadığı için sadece ismini ve soyadını söylemeyi yeterli bulmuştu. Tanışma faslı bittiği anda başlama işareti verilmişti. Aiden, yeşim kılıcını eline aldı ve savunma pozisyonuna geçti. İlk saldırıyı Liza'nın yapmasını bekliyordu.

Liza, kısa kılıçlarını çapraz bir şekilde tuttu ve bir teknik ortaya çıkardı.

"Yıldırım Yılanları!"

Kısa kılıçlar, yan elementlerden en yıkıcı olan Yıldırım ile sarmalanmış ve bir yılan formunu almıştı. Liza, kılıçları birbirinden ayırdı ve ileri doğru son hızda fırlattı. Yılan formunu almış olan kılıçlar neredeyse Aiden'e ulaşmıştı.

"Ejder Kanatları!"

Aiden, aylar önce öğrendiği bu kutsal teknikte tamamen ustalaşmış ve mutlak bir savunma edinmişti. Kızıl alevler, 2 metre uzunluğunda kanatlara dönüştü ve bir top gibi Aiden'i sarmaladı. Yıldırım yılanları, alevler ile buluştuğu anda büyük bir gürültü ile geri sekmişti. Liza kılıçlarını almak için eğildiği anda Aiden bir teknik ortaya çıkartıp saldırıya geçmişti.

"Sonsuz Fırtına Alanı!"

Bu tekniği, birinci olduğu avların birinde elde etmişti. Kavramak için 1 ay boyunca uğraşmış ve başarılı olmuştu. Bu teknik, Hava temelli bir kutsal teknikti. Onlarca metrelik bir alan, sanki bir anda büyük bir fırtınaya yakalanmıştı. Rüzgarlar, bir kılıç gibi keskin ve kudretliydi.

Liza'nın bedeninde rüzgarlar yüzünden birçok kesik oluşmuş ve bir ağız dolusu kan kusmuştu. Aiden, Rüzgar Adımları tekniğinin aktifleştirmiş ve yeşim kılıcını kaldırarak saldırıya geçmişti. Aiden, kılıcı tam Liza'nın bedenine geçirecek iken Liza, bağırdı.

"Pes ediyorum! Lütfen dur artık."

Aiden, kılıcını durdurdu ve tekniklerini ortadan kaldırdı. Fırtına yok olduğu anda Liza, kesikler içinde yere yığıldı. Kolezyumda bulunan bütün seyirciler şok içerisindeydi. Arenaların çevrelerine kurulmuş olan savunma formasyonları olmasaydı, kesinlikle birçok kişi yaralanacaktı.
En önde oturan izleyiciler, savunma formasyonu olduğu halde birçok kesik almışlardı.

Aiden, yeşim kılıcını boyutsal çantasına koydu ve bir sonraki rakibini beklemeye başladı. Bu seferki rakibi, hafif kaslı, uzun boylu ve çirkin suratlı bir erkekti.

"Ben Zaku Omui, beni diğer çöpler ile karıştırma. Senin o çirkin kıçını tekmeleyerek seni ezeceğim!"

Zaku Omui konuştuktan sonra Aiden, sırıtmış ve alaycı bir tavır ile konuşmaya başlamıştı.

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now