Kitap 1 - 16.Bölüm: Büyülü Yaratık Avı [1]

5.3K 479 52
                                    

[Rüzgar Adımları] tekniği sayesinde kısa bir sürede kasabaya varan aiden, parçalanmış, yıkılmış ve terkedilmiş kulübelerin arasından geçerek en büyük ve en iyi durumdaki binanın önünde durdu. Bu binayı görünce aklına, eskiden babası ile kaldığı küçük kulübe gelmişti ve duygulanmıştı. Fakat şuanda bunları düşünecek zamanı yoktu. O artık ölümsüzlük yolunda yürüyen, güçlenmek için elinden geleni yapan ve asla pes etmeyen güçlü biri idi.

Aiden kendini toparlayıp içeri girdi ve görevin detaylarını öğrenmek için kasaba lideri ile konuşmaya başladı.

Kasaba liderine kendini tanıtıp görevin detaylarını öğrenen Aiden, kasabanın doğusundaki ormanın yolunu tuttu.

Kasaba liderinden aldığı bilgilere göre; çatal dişli domuzlar, kasabanın doğusundaki geniş ve ıssız ormanın derinliklerinde yaşıyordu. Bu yüzden ilk olarak sürüyü araması gereken yer ormanın iç kesimleri idi.

Aiden, ormanın iç kesimlerine geldiği zaman, aurasını gizleyip dikkatli bir şekilde sürüyü armaya başladı. Aradan uzun bir süre geçtikten sonra sürüyü bulamayan Aiden, bir plan yapmaya karar verdi. Biraz düşündükten sonra aklına güzel bir plan gelmiş ve uygulamak için bir büyülü yaratık aramaya başlamıştı.

Biraz gezindikten sonra beden aleminin 6.seviyesinde yer alan bir geyik ile karşılaşmıştı. Daha geyik onu fark edemeden Aiden, Rüzgar Adımları tekniğini kullanarak göz açıp kapayana kadar geyiği öldürmüştü.

Aiden, geyiğin cesedinden 100 metre ötede bir ağacın üstüne çıkıp asıl avını beklemeye başlamıştı. Bir süre sonra geyiğin cesedini yemek için gelen bir kaç büyülü yaratığı daha öldürdükten sonra sonunda beklediği av ortaya çıkmıştı.

Cesetlerin solundaki çalılardan art arda, iri vücutlu, kıllı, neredeyse 10 santim uzunluğunda ki boynuzları ve keskin pençeleri olan nam-ı değer çatal dişli domuzlar çıkmaya başlamıştı.

Aiden, cesetlerin etrafındaki domuz sayısının, neredeyse 12 olduğunu farketmiş ve hepsinin beden alemi 8

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aiden, cesetlerin etrafındaki domuz sayısının, neredeyse 12 olduğunu farketmiş ve hepsinin beden alemi 8.seviyenin zirvesinde bir auraya sahip olduğunu anlamıştı. Saldırmak için ilk önce, sürünün dikkatini dağıtması gerekiyordu. Bu yüzden ilk olarak Gölge Klonları tekniğini kullanarak 5 tane kopya oluşturmuş ve bu kopyaları sürünün etrafına dağıtmıştı.

Sonra boyutsal çantasından yeşim kılıcını çıkarıp Rüzgar Adımları tekniğini aktifleştirmişti. Aiden, kopyalarına harekete geçmeleri için gerkli olan işareti verip beklemeye başladı. Kopyalar, işareti aldığı anda ileri atılmış ve cesetleri yemeye başlamış olan sürüyü oyalamak için saldırıya geçmişlerdi. Fakat çatal dişli domuzların derileri, bu saldırıları karşılayacak kadar güçlü olduğu için hiç hasar almadan bu saldırılardan kurtulmuş ve çevrelerini kontrol etmeye başlamışlardı.

Aiden, çatal dişli domuzların derilerinin bu kadar sağlam olmasını beklemiyordu fakat yapmak istediği şey de tam olarak bu domuzların dikkatini dağıtmaktı.

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin