Kitap 1 - 39.Bölüm: Beden Arıtma İksiri

4.3K 448 60
                                    

Bu bölüm FurKanHasan adlı kullanıcıya ithaf edilmiştir.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aiden, iksirin etkilerini duyunca heyecanlanmaya başlamıştı. Ateşin ısısını sabitledikten sonra tekrar kitabı çıkartarak okumaya devam etti. Ne de olsa önünde uzun bir gece vardı.

Güneş yükselmeye başlamıştı. Aiden gece boyunca kazanın başında kitap okumuştu. 100.000'den fazla bitkinin tüm özelliklerini biliyordu. Bazıları keşfedilmemiş yeni tür bitkilerdi. Hiç formül bilmese bile hafızasındaki bilgiler sayesinde formül uydurabilirdi. Simya alanına karşı büyük bir anlayış kazanmıştı. Bu sırada kazandaki iksir yavaş yavaş tamamlanmaya başlamıştı. İçerisindeki malzemelerin tamamı sıvı hale gelmişti. Kazandan çok güzel kokular yayılıyordu. Aiden, sadece kokuyu almasına rağmen daha canlı ve daha güçlü hissetmeye başlamıştı. Farkında olmasa bile etrafındaki ağaçların, Hayat enerjisi artmaya başlamıştı. Kazanın çevresinde yeşeriyor ve canlanıyordu.

Aiden, 200 iksir şişesini çıkardı ve ateşi kapatıp şişeleri doldurmaya başladı.

"Bu iksirin adı 'Beden arıtma' iksiri. Bu iksirin kullanım şekli biraz farklı. Normal iksirler gibi içmek yerine, banyo yaparken suya katarak meditasyon yapman gerekiyor. İksir etki etmeye başladığında çok büyük acılar çekebilirsin. Ne zaman arımayı tamamlayacağını bilmiyorum bu yüzden sana bu kadar çok iksir yaptırdım. Belki ilk seferde temizlenebilirsin. Belki de tüm iksirleri harcamana rağmen arınamayabilirsin. Bu tamamen sana bağlı. Toparlandıktan sonra bir hana git ve banyoya gir. Suyun kaynadığına emin ol, yoksa etkileri azalabilir."

Kadim ruh konuştuktan sonra Aiden, kafasını salladı ve iksir şişelerini doldurmaya devam etti. Son şişeyide doldurduktan sonra kazanı ve iksirleri boyutsal yüzüğüne yolladı. Toparlandıktan sonra şehrin yolunu tuttu. İksirin etkilerini çok merak ediyordu. Kısa sürede şehrin ihtişamlı surları görüş alanına girmişti. Şehre girdikten sonra hemen bir han buldu. 1 oda kiraladıktan sonra hemen yukarı çıktı ve odayı açıp içeri girdi. Boyutsal çantasını ve kıyafetlerini çıkardıktan sonra küveti suyla doldurdu ve ateş elementini kullanarak suyu kaynama dercesine getirdi.

"Usta kaç şişe kullanmam gerekiyor?" merakla sordu Aiden.

"5 şişe kullansan yeterli olur."

Aiden, ustasının sesini işittikten sonra boyutsal yüzüğünden 5 adet iksir çıkardı ve tek tek suya boşaltmaya başladı. Suyun rengi mavi olmuştu. Su çok sıcak olsada Aiden için normal sudan farkı yoktu. Kadanosunda element direnci için yaptığı eğitim sırasında 1.000 °C alevlerin içerisinde yanıyordu. Suya girdi ve lotus pozisyonunu alarak meditasyon yapmaya başladı.

"Suyun içerisindeki enerji bedenine al ve dantianına yönlendirmeden bedeninde dolaştır. İlk olarak meridyenlerin, sonra organların, kasların ve kemiklerini arındırmaya çalış. En son ise kalbini arındıracaksın. Bu sayede kanında temizlenmiş olacak. Hadi bakalım seni izliyorum." kadim ruh merakla beklemeye başladı. O bile neler yaşanacaığını bilmiyordu.

Aiden suyun içerisindeki enerjiyi bedenine aldı ve meridyenlerinde dolaştırmaya başladı. Sürekli olarak enerjiyi dolandırdığı için meridyenleri, zorlanmaya başlamıştı. Bir süre boyunca enerjiyi meridyenlerinde dolandırdıktan sonra bir anda büyük bir acı bedenini sardı. Aiden, acıya direnebiliyor olsada yüzü ekşimişti. Enerji bir şelale gibi hızla akıyordu.

Kadim ruh süreci dikkatlice seyrediyor ve inceliyordu. Bu sırada beklenmedik bir şekilde dantianında bulunan siyah renkli enerji diğer enerjiye karışarak meridyenlerde dolanmaya başladı. Bu sefer acı 2 katına çıkmıştı. Aiden lotus pozisyonunu bozmamak için direniyordu. Bir süre sonra Aiden'in bedeninden siyah renkli bir sıvı çıkmaya başlamıştı. Bu meridyenlerindeki kirden başka bir şey değildi.

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now