Kitap 1 - 12.Bölüm: Oda Arkadaşları

5.6K 522 54
                                    

"Şimdi herkes kayıt yaptıktan sonra size verilen oda anahtarlarınızı ve akademi kimliklerinizi alıp odalarınızı bulun. Haftanın ilk günü element dersleri veriliyor , geri kalan günlerde ise antrenman yapacaksınız. Yeni katıldığınız için yarın eğitim yapmayabilirsiniz ama sonraki günler yapmak zorundasınız."

Elder konuştuktan sonra aiden de dahil olmak üzere 200 kişi kaydını yapmak için sıraya girdiler.

Kısa süre sonra aiden ve diğerleri kaydını yaptırdı. Aiden akademi kimliğini ve oda anahtarını alıp dış sahaya ilk adımını attı ve büyülenmiş gibi etrafına bakmaya başladı...

Etrafta yüzlerce hatta binlerce öğrenci vardı. Bu öğrencilerin kimisi birbiriyle konuşuyor, kimisi ise antrenman sahalarında dostlarıyla mücadele ediyordu.

Aiden, hızlıca şaşkınlığını üzerinden atıp heyecanlı bir şekilde kalacağı binayı aramaya başladı. Bir süre etrafta dolaştıktan sonra kalacağı yeri bulamadı ve yanından geçen siyah saçlı, uzun boylu, zayıf bir erkeği durdurup soru sordu.

"Kıdemli öğrenci kardeşim, ben Juin akademisine bu gün katıldım, bu yüzden kalacağım binayı bulamadım. Lütfen bana öğrencilerin kaldıkları binaları nasıl bulacağımı söyleyebilirmisiniz?"

Siyah saçlı çocuk Aiden'i kısa bir süre süzdükten sonra yüzündeki sahte bir gülümseme ile konuşmaya başladı.

"Juin akademisine katıldığın için çok tebrik ederim kıdemli öğrenci kardeşim. Sorunun cevabına gelirsek, dış sahada öğrencilerin konaklamaları için 2 farklı bölge bulunur. Bunlardan ilki dış sahanın doğusunda yer alır ve bu bölgedeki öğrencilerin hepsi Beden alemindedirler. Ruh alemine geçene kadar o bölgede antrenman yapıp orada konaklarlar. İkinci bölge ise dış sahanın batı tarafında bulunur. Bu bölgedeki tüm öğrenciler ise Ruh alemindedir.

Bu iki bölgenin farklı noktalarda bulunma amacı Ruh alemindekilerin Beden alemi seviyesinde olan öğrenci kardeşlerimize zorbalık yapmaması içindir. Bir de bu iki bölgenin tam ortasında yani bulunduğumuz alan vardır. Bu alanda ise öğrencilerin açtığı dükkanlar, mücadeleler için kolezyum, element derslerinin verildiği bina, Juin akademi kütüphanesi ve bunun gibi bir çok yapının bulunduğu merkez alandır. Umarım Juin akademisi sayesinde iyi başarılar elde edebilirsin. Tekrardan görüşmek üzere."

Aiden, karşısındaki çocuğun sorduğu soruya saygılı bir şekilde cevap verdiğini duyunca oda gülümseyerek teşekkür etti ve akademinin doğu tarafına doğru yürümeye başladı.

Aiden, uzun bir süre yürüdükten sonra birkaç katlı, düzünelerce binanın bulunduğu bir yere geldi. Hemen anahtarını çıkarıp üstünde '85.bina 4.oda' yazan yazıya baktı ve tekrar önüne dönüp binaların üstündeki numaraları takip ederek yürümeye başladı.

Kısa süre sonra üzerinde '85' yazan binanın önünde durdu ve binanın kapısını açıp içeriye girdi. Binanın ilk katı bir restorant gibi dekore edilmişti. Aiden, bu gün çok yorulduğu için etrafındakileri fazla umursamadan koridora yöneldi ve odaların üstündeki numaralara bakmaya başladı. 4 numaralı odayı bulunca anahtar ile kapıyı açtı ve içeriye girdi. Odanın içerisinde 3 kişi geniş bir masaya oturmuş ve kendi aralarında konuşuyorlardı. Masada oturan 3 kişi Aiden'i görünce hep beraber ayağa kalktılar. Aralarından kızıl saçlı, sarı gözlü ve 16 yaşlarında gözüken bir çocuk öne çıkıp konuşmaya başladı.

"Merhaba kıdemli öğrenci kardeşim, sen bizim yeni oda arkadaşımız olmalısın. Ben Kara Anka klanından Jose Karia. 16 yaşındayım, Juin akademisine 1 yıl önce katıldım ve ben Ateş elementine sahip olan bir büyücüyüm. Şuanda Beden aleminin 6.seviyesindeyim."

Jose konuştuktan sonra turuncu saçlı, mavi gözlü, uzun boylu bir çocuk kendini tanıtmak için konuşmaya başladı.

"Ben düşük seviyeli bir kasaba klanından geliyorum. Benim ismim Haku Kaira ve 16 yaşındayım. Akademiye 1 yıl önce katıldım ben Zihin elementine sahip bir savaşçıyım. Şuanda Beden aleminin 6.seviyesindeyim."

Haku'dan sonra ise siyah saçlı, kahverengi gözlü, diğerlerinden biraz kısa olan çocuk ağzını açıp konuşmaya başladı.

"Ben, Haku'nun küçük kardeşi olan Bei Kaira. Ben de akademiye 1 yıl önce katıldım. 15 yaşındayım ve bir savaşçıyım, elementim ise toprak. Şuanda Beden alemi 5.seviyedeyim.
Biz kendimizi tanıttığımıza göre sıra kıdemli öğrenci kardeşimizde."

Aiden, karşısındaki bu üçlü ile iyi anlaşabileceğini hissetti ve samimi bir ses tonuyla kendini tanıtmaya başladı.

"Ben Juin şehrinin dışındaki küçük bir kasabadan geliyorum ve 15 yaşındayım. Hem savaşçı hem de bir büyücüyüm, elementim ise Ateş ve Hava. Şuanda Beden aleminin 4.seviyesinde yer alıyorum."

Aiden'in sözlerinden sonra karşısındaki üçlünün gözleri fal taşı gibi açılmıştı. Jose, duyduklarına inanmamış gibi Aiden'e bakıp heyecanlı ve şaşkın bir şekilde konuşmaya başladı.

"Gerçekten inanılmaz! Hem çift sınıfa hem de birbirlerini tamamlayan iki elemente sahipsin!"

Üçlü şaşkınlıklarını üzerlerinden attıktan sonra geniş masaya tekrar oturmuş ve Aiden'i de oturmasını söylemişlerdi.

Jose, Aiden'e bakıp bir soru sordu.
"Kıdemli kardeş Aiden, biz samimiyetimizin bir göstergesi olarak birbirimize sadece isimlerimizle hitap ederiz, senin için de bir sıkıntı yoksa bundan sonra sana sadece Aiden diye hitap edeceğiz."

Aiden yüzündeki samimi gülümsemesi ile beraber cevap verdi.
"Benim için hiç bir sıkıntı yok. O zaman bundan sonra ben de size isimleriniz ile hitap edeceğim."

3 saat sonra...

4 arkadaş, 3 saat boyunca kendi aralarında konuşmuş ve Aiden ile iyiden iyiye samimi olmaya başlamışlardı. Bu 3 saat içerisinde Bei, Aiden'e ders saatlerinden, okul kurallarından ve okulda güçlü öğrenciler tarafından kurulan gruplardan bahsetmişti.

Juin akademisinde dikkat edilmesi gereken toplam 3 grup vardı.

Bunların ilki Ölüm Kılıcı grubuydu. Bu gruba sadece, kılıç oyunu inanılmaz raddelere ulaşmış olan savşçıları alınıyordu.

İkinci grup ise Peri Savaşçıları grubuydu. Bu gruba ise, sadece kız savaşçılar alınıyor ve gruba katılmak için ise kendinden 3 seviye yüksek olan kişileri mağlup etmek gerekiyordu.

Üçüncü grup ise, Anka Büyücüleri grubuydu. Bu grupta bulunan kişiler, Ateş elementi üzerindeki kontrolleri ve yatkınlıkları muhteşem derecede olan büyücülerdi. Söylenenler göre bu grup, bir çekirdek öğrenci tarafından kurulmuştu ve hâla onun tarafından korunuyordu.

Aiden masadan kalkıp yeni tanıştığı oda arkadaşlarına baktı ve yorgun bir şekilde konuşmaya başladı.

"Üzgünüm ama artık uyumam gerekiyor. Yeni katıldığım için yarın antrenman yapmak zorunda değilim, bu yüzden siz antrenmanlarınızı bitirdikten sonra beraber dış sahanın merkez alanını gezmek isterim."

"Tamam o zaman, yarın antrenmandan sonra merkez alanda buluşuruz." Jose konuştuktan sonra Haku ve Bei de kafalarıyla onyaladı ve herkez odalarına gitti. Aiden, tam kafasını yastığına koyup uyuyacak iken zihninde ustasının sesini duydu.

"Aiden, yeni tanıştığın bu üçlü gerçekten iyi dostlar. Hepsinin içinde mutlak bir sadakat duygusu var. Şimdi kadanosuna gel ve yeni eğitimine başla!"

Mr.Ksasuke

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now