Kitap 1 - 28.Bölüm: Yognu Rami Sıradağlarına Yolculuk [2]

4.8K 448 34
                                    

Aiden, samimi bir şekilde gülümsedikten sonra ateşin yanına geldi ve bir yandan ruhsal algısını serbest bırakıp çevreyi kontrol ederken bir yandan da meditasyon yaparak enerjisini doldurmaya başladı. Ela ise Köken alemi 6.seviye kristali alarak Aiden'in yanına geçti ve lotus pozisyonunu alıp meditasyon yapmaya başladı.

Saatler hızlıca akıp geçti. Ay, gökyüzündeki yerini kızıl Güneş'e bırakırken Aiden ve Ela meditasyondan çıktılar ve tıparlandıktan sonra Yognu Rami sıradağlarına doğru yola koyuldular.

Simura ormanları, sık ve uzun Meşe ağaçlarından oluşan, sınırları Argus ve Pilton şehrine kadar ulaşmış devasa bir ormandı. Juin şehrine giden kervanlar bu ormandan geçmek zorundaydı. Çünkü Juin şehrine giden en güvenli yol Simura ormanlarıydı. Fakat son birkaç aydır kendilerine Timuzi diyen bir haydut birliği ortaya çıkarak Simura ormanlarından geçen kervanları ve yolcuları soyuyorlardı. 26 kişiden oluşan bu birliğin üyeleri çok güçlü olmasalarda Köken aleminin zirvesinde güçlü bir Liderleri vardı.

Haydut birliği, Aiden ve Ela'yı gizlice izlerken Aiden'in onları fark ettiğinden habersizlerdi.

"Hey kaptan Zu, ne zaman saldıracağız? Şu kız ile eğlenmek için sabırsızlanıyorum."

Çirkin suratlı, uzun boylu, kısa ve siyah saçlı bir adam, aynı şekilde çirkin suratlı, siyah cübbeli, Zu isimli kişiye seslendi ve çalıların arasından şehvet dolu gözlerle Ela'yı süzmeye devam etti.

"Sakin ol Nick. Biraz daha beklememiz gerekiyor."

Kaptan Zu, konuştuktan sonra Aiden ve Ela'yı izlemeye devam etti. Kaptan Zu'da dahil olmak üzere bütün haydut birliği, Ela'nın çekici fiziğinden etkilenmiş ve onunla eğlenmek için sabırsızlıkla bekliyorlardı. Uzun bir süre daha takip ettikten sonra Kaptan Zu'nun işareti ile haydut birliği yavaş yavaş hareketlenmeye başlamıştı.

"Ela hazır ol, geliyorlar!"

Aiden, sessiz bir şekilde Ela'ya seslendikten sonra Ela başını onaylar bir şekilde salladı ve fark ettirmeden çevresini kontrol etmeye başladı. Kaptan Zu'nun işareti ile 12 kişi Aiden ve Ela'nın önüne çıkarken 12 kişide arkalarını sarmıştı. Ela ve Aiden, sırt sırta vererek düşmanlarını süzmeye başladılar. En yüksek seviyede olan kişiler Ruh alemi 9.seviyede iken en düşük seviyede olanlar Ruh alemi 8.seviyede idi.

"Gece katili Asidat, ortaya çık!"

Ela'nın bağırışı üzerine mavi renkli bir sis çevreyi sarmıştı. Sonrasında tiz bir çığlık duyuldu ve sis dağılmaya başladı. Sis dağıldıktan sonra ağaçların arasından kahverenkli tüylü, uzun tırnaklı, parlak ve mavi gözlü bir baykuş çıkıp Ela'nın omzuna kondu.

 Sis dağıldıktan sonra ağaçların arasından kahverenkli tüylü, uzun tırnaklı, parlak ve mavi gözlü bir baykuş çıkıp Ela'nın omzuna kondu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu manzara karşısında haydutlar korkuya kapılırken Aiden, şaşkınlık içerisindeydi. Çünkü Ela, Ruh alemi 9.seviyedeyken bu baykuş Köken aleminin başlangıcındaydı. Aiden hızlıca toparlandıktan sonra yeşim kılıcını çıkarttı ve saldırı pozisyonuna geçti.

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now