Kitap 1 - 7.Bölüm: Rüzgar Adımları Tekniği

6.3K 529 40
                                    

"Sonunda 2.seviye olabildim. Bu iksir gerçekten inanılmaz! Normalde neredeyse 1 günde özümsemeyi bitirecek iken, kristalleri 5 saatte özümseyebildim, muhteşem bir hız."

Heyecanlı bir şekilde konuşan Aiden, sevinçten yerinde duramıyordu.

"2.seviye olduğuna göre en azından sana zayıf bir teknik öğreteceğim hazırmısın evlat?"

Kadim ruhun sorusu ile daha da heyecanlanan Aiden, hemen cavap verdi.

"Hazırım usta!"

Kadim ruh derin bir nefes alıp, tekniği anlatmaya başladı.

"Bu tekniğin ismi Rüzgar Adımları tekniği. A seviye bir tekniktir. Adından da anlaşıldığı üzere tekniği kullandığın zaman sanki, rüzgarın bir parçası olup onunla beraber süzülüyorsun. Tekniği kullanmak için enerjiyi çok çok iyi bir şekilde kontrol etmen gerek. Bu yüzden ilk önce yapman gereken şey enerji konrolünü arttırmak . Öncelikle enerjini ayaklarına odaklayıp bir ağaca ellerini kullanmadan tırmanmaya çalışacaksın. Bunu başardıktan sonra düz duvarlada veya suyun üzerinde rahatça koşabilirsin."

Kadim ruh tekrar derin bir nefes alıp konuşmaya devam etti.

"Enerjiyi iyi bir şekilde kontrol etmeyi başarınca tekniği kullanmak için ayaklarına odakladığın enerjiyi açığa çıkarıp onu rüzgar enerjisine dönüştürmelisin. Bu sayede rüzgarda adım atarak ilerleyebilirsin. Bu tekniğin ilk aşaması bile senin şuanki hızını 10 kat arttırabilir."

Aiden, tekniğin içeriğini duyunca heyecanlanmadan edememişti. Şuanki hızını 10 kat arttırabilecek bir teknik mi? Hemde sadece tekniğin ilk aşamasında. Tek kelimeyle muhteşem bir teknikti.

Aiden, heyecanını bir kenara atıp hemen çalışmak için bir ağacın önüne geldi. Enerjisini ayaklarına aktardı ve
hızlı bir şekilde ağaca tırmanmaya başladı. Daha 2 metre çıkmışken bir anda yeri boyladı.

Aiden, "Enerjimi ayaklarıma aktardım ama neden daha 2 metre çıkmışken aşşağıya düştüm?" diye sordu ustasına.

"Ağaca çıkarken odağını bozduğun için bir anda yere düştün. Ölüm-kalım savaşlarında bu tekniği kullanırken odağın bozulursa yeri boylarsın ve sen daha ayağa kalkamadan rakibin kaşla göz arasında seni öldürebilir. Bu yüzden odağını asla bozmaman gerek." diye cevap verdi aidenin zihnindeki kadim ruh.

Adien tekrar enerjisini ayaklarına odaklayıp ağaca tırmanmaya çalıştı ve tekrar aynı şekilde yere kapaklandı.
Ama Aiden tekniği kullanmak için pes
etmeden bunu yapmaya devam etti.

Gökyüzünde ay yerini alırken ağaçtan ağaca geçen bir gölge vardı. Bu gölge bir ağacın dalında ters bir şekilde durup yerdeki çatal dişli yılanı izlemeye başladı. Bu ağacın üstündeki gölge aiden den başkası değildi. Aiden, 1 ay boyunca enerji konrolünü mükemmelleştirmiş ve Rüzgar Adımları tekniğini çalışmıştı. Teknikte ustalaşmak için ve Beden alemi 3.seviye olabilmek için yaratıklarla mücadele etmeye karar vermişti.

Beden alemi 3.seviye olabilmek için toplamda 50 tane 2.seviye büyülü yaratık veya 3.seviyeye büyülü yaratıklardan 1 tane öldürmesi gerekiyordu. Sayının her seviyede katlanarak artması seviyeler arasındaki güç farkını açıkça ortaya çıkarıyordu.

Yerde yavaş yavaş avını bulmak için gezinen çatal dişli yılan bir anda tepesindeki aura değişikliğini farketmiş ve hemen kafasını yukarı kaldırıp kıvrak bedeniyle ileri atılmıştı. Aiden, yılanın kendisine doğru saldırıya geçtiğini görünce hemen Rüzgar Adımları tekniğini aktifleştirdi ve gölge vari bir şekilde karşısındaki ağaca geçti. Yılan saldırısının boşa gittiğini görünce sinirlenmiş ve daha çevik bir şekilde tekrar ileri atılıp Aiden'e saldırıya geçmişti. Ama Aiden tekrar aynı şekilde farklı bir ağaca geçip yılanın saldırmasını bekledi.

Bu olay 10 dakika boyunca devam etti ve Aiden, bu sefer yılanın saldırısından kurtulduğu anda ileri atıldı ve yılana enerjisi ile kapladığı sağlam bir tekme geçirdi. Yılan bu saldırı ile geriye savrulup bir ağacın gövdesine çarptı ve yere düştü. Yarı ölü bir şekilde yerde yatan yılanın yanına gelen Aiden, hemen yılanın ense kısmına doğru bir hamle yaptı ve yılanın enerji kristalini çıkarttı.

"Güzel, bu şekilde 1 ay daha yaratık öldürüp 4.seviye olabilirsin. Sonra kasabaya git ve ustanı bul ve ona kasabadan ayrılıp şehre gideceğini söyle."

Bu bir ayda Aiden, kadim ruha babasının ölümünden sonra yaşadıklarını anlattı. Kadim ruh, onun 1 yıl değilde 2 ay sonra kasabadan ayrılıp Juin şehrine gitmesini istedi ve oradaki akedemiye katılmasının iyi bir fırsat olacağından bahsetti.

Aiden, kadim ruha kendi başına eğitim yapıp daha hızlı güçlenebilecek iken neden akademiye katılmasının daha iyi olacağını sorduğunda şu cevabı aldı.

"Aiden bir gün karşına senden güçlü biri çıkıp sana öğreteceğim teknikleri nasıl bulduğunu sorunca en azından bir bahane olarak akademiyi gösterebilirsin. Ölümsüzlük yolunda ilerlemek istiyorsan paraya ihtiyacın var, akademide görev yaparak hem tecrübe hem de gereken parayı kazanabilirsin."

Göz açıp kapayana kadar 1 ay daha geçmişti. Güneş tam en tepeye çıkarken Aiden, kasabanın kuzey tarafındaki gölün kenarında meditasyon yapıyordu. Önündeki kristallerin bir çoğunu özümsemiş ve geriye sadece 1 tane kalmıştı.

Bir ay boyunca sürekli Rüzgar Adımları tekniğini kullanarak 200'e yakın yaratık öldürmüştü. Tekniği çok az kavramaya başlamıştı. Hızı inanılmazdı.

Önündeki son kristalide özümsemeyi bitiren aidenin vücudundan ufak çaplı bir krılıma sesi ve mavi bir ışık hüzmesi yanıp söndü. Aiden, heyecanlı bir şekilde gözlerini açtı ve
Zihninden kadim ruha seslendi.

"Sonunda 4.seviye ye de ulaştım artık buradan ayrılıp Juin şehrine gidebilirmiyiz."

Kadim ruh, "Gidebiliriz ama şunu unutma aiden 4.seviyeye ulaşmış olsanda Juin şehrindeki senin yaşıtların genellikle Beden alemi 6.seviye kişiler. Ama bu kişiler genellikle güçlü klanlara mensup aristokrat ailelerden oldukları için istedikleri gibi kristal satın alıp seviye atlayabiliyor. Fakat her 5 seviyede bir güçlenmek daha da zorlaştığı için bu klanlar potansiyeli yüksek kişilere daha çok yatırım yapıyorlar. Bu kristal satın alıp güçlenen kişilerin hiçbiri senin gibi yaratıklarla başa baş mücadele edip tam bir savaş tecrübesine sahip değiller. Bu yüzden şehirde senden 2 hatta 3 seviye yüksek olan kişilerden bile çekinmene gerek yok. Şimdi kasabadaki ustana haber ver ve Juin şehrine doğru yola çık." diye cevap verdi.

"Tamam usta!" Aiden ustasına cevap verdikten sonra kasabaya doğru hızlı bir şekilde koşmaya başladı.

Rüzgar Adımları tekniği ile kısa sürede kasabaya varan Aiden, hemen kapıdan girip muhafızların lideri olan ustasını aramaya başladı.

Ustasını batı kapısında nöbet tutan muhafızlarla sohbet ederken buldu ve hemen onun yanına gidip konuşmaya başladı.

"Usta ben artık Juin şehrine gitmek istiyorum. Burdan sonra yoluma tek başıma devam edeceğim, bana öğrettiklerin için çok teşekkür ederim!"

Lider aidenin söylediklerini duyunca ona baktı ve gözlerindeki kararlılığı ve heyecanı gördü.

"Eminmisin evlat?" diye sordu. Ne de olsa herkes keni yolunu belirlemeli ve diğer kişilerinde buna karışması yerine sadece saygı duyması gerekiyordu. Lider de aynen bu şekilde yapıp Aiden'in vereceği karara saygı duyacaktı ve onu izleyeceği yolda engellemeyecekti.

"Eminim usta! Kendime güveniyorum." diye cevap veren Aiden, ustasına sarıldı ve kasabadan çıkıp Juin şehrine doğru yola koyuldu.
Ama çıkmadan önce ustasından bir harita almayı da ihmal etmemişti.

Mr.Ksasuke

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Där berättelser lever. Upptäck nu