¤ Önemli Duyuru ¤

4.3K 178 26
                                    

Öncelikle herkese merhaba...

----------

Birkaç gün önce Ölümsüz Kral serisinin ilk kitabı son buldu. Yazmaya başladığımda bu kadar okunacağını hiç beklemiyordum. Fakat sizin desteklerinizle Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları kitabı, 200 bin okunmayı aştı! Bunun için okuyan, oy veren veya vermeyen, yorum yapıp yapmayan herkese teşekkür ederim!

➡ Bana kurgumda destek veren kuzenim Kraytus6 çok minnettarım. Ayrıca kapak için IbrahimHalilKaya3 adlı kardeşime ve WhatsApp [ÖKT] grubuna teşekkürlerimi iletiyorum.

➡ Ölümsüz Kral serisinin ikinci kitabını yayımlamaya başladım. Kitaba profilimden ulaşabilirsiniz. Hepinizin yorumlarını merakla bekliyorum. Kitabın açıklamasına göz atmayı unutmayın. 2.kitapta görüşmek üzere.

kitapta görüşmek üzere

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Açıklama

Karanlık Yükseliyor! Kara Güneş'in doğuşu çok yakın! Felaket kapıda! Kuzey Riha Çöllerinde başlayan karanlık fırtına bütün Dünya'yı sarmalıyor! İşte Kader'in Oyunu şimdi Başlıyor!

Kehanet derki: Kara Güneş tepede yerini aldığında, karanlık yükselişe geçecek ve iblis dünyasının kapıları aralanacak.  İşte o zaman dünya değişecek ve karanlığın hüküm sürdüğü bir dünya küllerinden doğacak. Kara Lord'un uyanışıyla birlikte 6 Ulustan ancak itaat edenler kurtulacak...

✴Peki ya Kehanet gerçekleşecek miydi?Yoksa Karanlık daha doğmadan çıkmaya çalıştığı çukurun dibini mi boylayacaktı?

⚡İşte bu ya da bunlar gibi gizem dolu soruların cevabını içeren ve daha birçok maceranın boy gösterdiği Ölümsüz Kral serisinin 2.kitabına bir göz atmak ister misin? Durma ve devam et! Oku ve tatmin ol!

👑Ölümsüz Kral Kitap 1: Santara'nın Çırakları kitabının devamı niteliğindedir.


Mr.Ksasuke

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now