Kitap 1 - 14.Bölüm: Gerçek Potansiyel

5.5K 516 116
                                    

Tekrar gözlerini kapatan aiden bu sefer daha fazla odaklanıp tekniği uygulamaya başladı. Göz açıp kapatana kadar kadanosta 2 saat geçmişti ve bu 2 saatin sonunda aiden
Tıpkı kendisine benzeye fakat fiziksel bir iş yapamayan bir kopya oluşturmuştu.

Bir anda zihninin çekildiğini hisseden aiden gözlerini açtığında kendini yatak odasında bulmuştu. Hemen kalkıp üstünü giyindikten sonra kahvaltısını yaptı ve evden çıktı.

Jose, haku ve bei ile buluşmak için merkez alana doğru etrafını inceleyerek ilerlemeye başladı...

Merkez alana ulaştığında etrafındaki binlerce akademi öğrencisi arasında oda arkadaşlarını aramaya başladı.

10 dakika boyunca gezindikten sonra birkaç katlı devasa bir binanın önünde Bei, Jaku ve Jose ile karşılaştı.

Oda arkadaşları ile selamlaştıktan sonra merkez alanı dolaşmaya başladılar.

Kütüphane, teknik deposu, kolezyum, element derslerinin verildiği bina, antrenman alanları, iksir ve silah dükkanları derken neredeyse gece olmuştu. 4 arkadaş yorgun bir şekilde kaldıkları binaya dönüp biraz sohbet ettikten sonra odalarına geçtiler ve uyumaya başladılar.

Sabah olunca herkez haftanın ilk günü olduğu için element derslerinin yapıldığı binaya gelip kendi sınıflarına geçtiler.

Aiden, ilk önce ateş elementi dersine girdi. Sınıfa geçince boş bir sıraya geçip öğretmeni beklemeye başladı.
Aradan birkaç dakika geçtikten sonra sınıfın kapısından kısa boylu, uzun sakallı, yaşlı, yüzündeki kesiklerden tecrübeli olduğu belli olan bir adam girdi.

Adam içeri girdiği gibi dersi anlatmaya başladı.

"Ateş elementi, doğal elementler arasındaki en saldırgan ve bir o kadar yıkıcı güce sahip olan elementtir. Ateş elementi, hava, toprak ve karanlık elementleriyle birleşebilir. Ateş ve hava elementleri ile birkeşik bir saldırı yapılırsa saldırı normalden 5 kat daha fazla yıkıcı güce sahip olur. Ateş ve toprak elementleri ile birkeşik bir saldırı yapılırsa ateş toprağı eriterek lava dönüştürür. Bu lav ateşin normal sıcaklığından daha düşük olmasına rağmen normalden daha yıkıcı bir güce sahip olur. Ateş ve karanlık elementleri birleşirlerse tüm elementler arasındaki en yıkıcı güce sahip olurlar. Benim sizden yapmanızı isteyeceğim ilk büyü Ateş Mermisi adındaki E seviye temel büyü. Bu büyüyü nasıl yapacağınızı anlatmayacağım fakat bir defalık göstereceğim."

Öğretmen tek parmağını kaldırıp sınıfın karşısındaki duvara doğrulttu.
Bir anda parmağının ucunda küçük bir ateş kıvılcımı oluştu ve çok hızlı bir şekilde parmağından fırlayıp duvara doğru hızlıca yol aldı. Mermi duvara çarptığı anda tüm duvar baştan sona yıkıldı.

Sınıftaki sadece birkaç kişi dışında herkez şaşkın bir şekilde izlemişti bu olayı. Bu şaşırmayanlardan birisi de Aiden'di. Ateş Mermisi büyüsünün nasıl oluşturulduğunu dikkatlice izlemiş ve kavramaya çalışmıştı.

"Bu büyüyü yapmanız için size 1 ay süre veriyorum, 1 ay sonra hepinizi test edeceğim. Fırlattığınız mermi en az 15 metre ileri gidebilmeli ve büyüde ustalaşmış olmanız lazım. Normalde haftada 1 defa element dersleri yapılıyor fakat akademi müdürü ve elderlerin önemli bir konu hakkında toplantı için Argus şehrine gitmeleri gerekiyor. Bu yüzden biz, element öğretmenleri akademi işleri ile meşgul olacağımızdan 1 ay boyunca element derslerine girmek zorunda değilsiniz." Öğretmen, konuştuktan sonra sınıfı terketti.

Aiden, zaman kaybetmeden Hava elementi dersine de girdi. Hava elementi dersinde de öğretmen, hava elementini tamamlayan elementleri anlattı ve temel bir büyü olan Rüzgar Kesiği adlı büyüyü gösterip sınıfı terk etti. Bu büyü içinde öğretmen 1 ay süre verdi ve büyünün en az 15 metre yol katetmesini istedi.

Aiden, dersten çıkıp merkez alanda biraz daha dolaşmaya başlamışken zihninde ustasının sesini işitti.

"Aiden, gelişimini biraz daha hızlandırmamız gerekiyor. Yakın zamanda seni zor bir savaş bekliyor. Bu savaştan sana sonra bahsederim. Şimdi arkadaşlarına bir görev alacağını söyle. Sonra görev binasına dönüp süresi en uzun olan görevi seçip akademi dışına çıkman gerekiyor."

Aiden, ustasının neden bu kadar teleşlandığını anlamasada kafasına fazla takmayıp arkadaşlarına haber vermek için kaldıkları binaya doğru yola çıktı. Arkadaşlarına göreve çıkacağını söyledikten sonra merkez alana tekrar dönüp görev binasına girdi. Görevleri tek tek inceledikten sonra en uzun süreye sahip olan görevi seçti ve görevin içeriğini okumaya başladı.

Görev No 16: Xia kasabasının yarısını katleden Beden alemi 8.seviye ve en az 10 kişilik çatal dişli domuz sürüsünü ortadan kaldırılması. Görev sonunda kasaba lideri tarafınfan görev kağıdının mühürlenmiş olması ve çatal dişli domuz sürüsünün ölü cesetlerinin getirilmesi gerekiyor. Görev tamamlandığı zaman 5000 akademi puanı kazanılacaktır.

Görev Süresi: 1 ay

Not: Görevi en az 5 kişilik Beden alemi 8.seviye bir grubun yapması önerilir.

Aiden, görev notunu okuduktan sonra görevi almakta biraz tereddüt etti, tam görevi bırakacak iken ustasının sesini duydu.

"O görevi alabilirsin. 1 ay sonunda o sürüyü tek başına katledecek kadar güçlü olacaksın."

Aiden, ustasının kendinden emin olarak konuştuğunu duyunca biraz rahatladı ve görev kağıdını ve boyutsal çantasını alıp akademi kapısına doğru yola koyuldu.

Akademiden çıktıktan sonra görev kağıdına tekrar bakıp Xia kasbasının konumunu öğrendi ve zaman kaybetmeden yola koyuldu.

Rüzgar Adımları tekniği sayesinde 4 saatten kısa bir sürede Xia kasabasının 15 km uzağında durup boş ve geniş bir alanda kamp kurmaya karar verdi. Aiden, kampını kurup yemek yerken ustası da konuşmaya başladı.

"Yaklaşan savaştan bahsetmeden önce sana Kara Lordtan bahsetmem gerek. Kara Lord, kadim bir ırk olan iblislerin kralıdır. Ben bu boyuta geldiğim zaman iblisler ile beraber dünyayı yok etmeye başlamıştı. Kara Lord ile savaşmaya başladığımda benden onlarca kat daha güçlü olduğunu anladım.

Kara Lord, beni neredeyse öldürecek iken geldiğim boyuttan 5 farklı ırka mensup olan 5 güçlü usta çağırdım. Bu ustalar ile beraber yasak bir teknik kullanıp Kara Lordu mühürledik fakat mührün bedeli olarak bedenlerimiz yok oldu ve ruhlarımız bu boyuta sıkışıp kaldı.

Aradan neredeyse 1 milyon yıl geçti ve uyguladığımız mühür zayıflamaya başladı. Bizde kendi ırklarımıza ait, potansiyeli en yüksek olan kişileri seçip eğitmeye karar verdik. Ben seni seçtim, çünkü potansiyelin benim bile ölçemeyeceğim kadar yüksek. Bu defa Kara Lordu mühürlemek yerine, senin onu yenebileceğine inanıyorum."

Aiden, ustasının anlattıklarını duyunca yutkunmadan edemedi. Ama bir anda ruh hali değişip etrafa güçlü ve kudretli bir aura yaymaya başladı.

Aiden'in kadanosunda bulunan kadim ruh, bir anda şaşkın bir şekilde etrafına bakmaya başladı çünkü bir insanın kadanosu onun ruh haline göre şekilleniyordu. Normalde Aiden ne kadar sinirlense yada üzülsede kadanosunda her zaman sessiz ve sakin bir ortam vardı. Fakat şuan Aiden'in kadanosunda sert rüzgarlar esiyor, yıldırımlar havada uçuşuyor ve yer sarsılıyordu.

Aiden'in gözleri bir anda renk değiştirdi ve yeşil renkte parlamaya başladı. Bu fenomen, on nefeslik bir süre daha devam ettikten sonra Aiden'in gözleri tekrar eski haline geri döndü ve olduğu yerde yığıldı.

Kadim ruh şaşkın ve bir o kadar da heyecanlı bir şekilde konuşmaya başladı.

"B-.. B-.. Bu inanılmaz!! Anlattıklarım ruhunu bir şekilde tetikledi ve gerçek ruhun uyandı. Potansiyelini neden ölçemediğimi anladım. Sen reenkarnasyon geçirmiş bir Ruhsun!"

Mr.Ksasuke

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now