Kitap 1 - 20.Bölüm: Yeni Teknikler

5.1K 473 48
                                    

"Öncelikle hepinizi tebrik ederim. Şimdi yanınıza gelen elderlere, topladığınız tüm kristalleri gösterin. Sayım bittiği zaman ilk 3'e girmiş olan kişileri açıklayacağım."

Joe, konuştuktan sonra, elderler bir bir öğrencilerin yanlarına uğramış ve topladıkları kristalleri saymaya başlamışlardı. Bu arada avda kurtarılan ilk 10 kişi de, Joe tarfından belirlenerek akademiden atılmıştı. Bu atılan öğrenciler arasında, Aiden'in tuzak kurarak kolay bir şekilde mağlup ettiği Lins klanının genç efendisi Jakob ve hiç savaşmadan mağlup olmuş Mia'da vardı.

Sayımlar bittiği zaman Joe, sonuçları eline aldı ve konuşmaya devam etti.

"İlk olarak beden aleminde ilk 3'e girmiş olan öğrencileri açıklamak istiyorum.

Üçüncü sırada, Ruh alemine bir adım uzakta olan Hu Aset. 79 tane Beden alemi 9.seviye kristal toplayarak üçüncü sırayı elde etmiştir."

Joe, ilk kişiyiaçıkladıktan sonra küçük bir alkış tufanı koptu ve Hu Aset yavaş adımlarla taş platforma çıkıp ödüllerini almaya başladı. Toplam, 25 siyah altın ve 20 adet 1.seviye kristal aldıktan sonra tekrar yerine geçti.

"İkinci sırada, Beden aleminin zirvesinde yer alan Ela Samu. 10 tane Ruh alemi 1.seviye ve 57 tane Beden alemi 9.seviye kristal toplayarak ikinci sırayı elde etmiştir."

Joe'nin ikinci ismi açıklaması ile, Ela büyük bir alkış eşliğinde, zarif adımlarla platforma çıktı. Herkes Ruh aleminde bulunan büyülü yaratıkların ne kadar tehlikeli ve avlanması zor olduğunu biliyordu. Bu yüzden, Ela'nın tek başına 10 adet Ruh alemi 1.seviye yaratık öldürdüğünü öğrendiklerinde, şaşırmadan ve takdir etmeden edememişlerdi.

Ela, platforma çıkıp 50 siyah altın ve 20 adet Ruh alemi 2.seviye kristal aldıktan sonra, tekrar büyük bir alkış eşliğinde yerine döndü.

"Birinci sırada ise, Beden alemi 8.seviye olmasına rağmen bu sırayı elde eden Aiden Claus. 25 tane Ruh alemi 1.seviye ve 120 tane Beden alemi 9.seviye kristal toplayarak birinci olmayı başarmıştır."

Joe, birinci olan ismi açıkladıktan sonra gruplar da dahil olmak üzere tüm öğrenciler şok olmuştu. Aiden, kıskanç ve hayranlık dolu bakışlar altında platforma ilerlerken, birkaç elder de dahil olmak üzere tüm öğrenciler alkışlamaya başladı.

Aiden, Joe'nin yanına gelince saygılarını sundu ve ödüllerini almaya başladı. 100 siyah altın, 20 adet Ruh alemi 2.seviye kristal ve Joe'nin elindeki kırmızı parşomeni aldıktan sonra, yine kıskanç bakışlar altında yerine döndü.

Beden alemi sıralaması bittikten sonra Joe, kısa sürede Ruh aleminde bulunan öğrencilerin sıralamalarınıda açıklamıştı.

Sıra, Aiden'de dahil olmak üzere tüm öğrencilerin merak ile beklediği grup olarak katılan öğrencilerin sıralaması vardı. İlk sırada, sadece kız öğrencilerden oluşan peri savaşçıları grubu yer alıyordu.

2.sırada Bei ve Haku'nun da yer aldığı, kılıç becerileri inanılmaz derecede olan Ölüm Kılıcı grubu yer alıyordu. 3.sırada ise, Ateş elementi üzerinde inanılmaz hakimiyetleri olan ve Jose'nin de bulunduğu Anka Büyücüleri grubu yer alıyordu.

Sıralamalar açıklandıktan ve ödüllerin hepsi verildikten sonra Aiden, Kadanos'unda yeni kazandığı tekniği çalışabilmek ve avın yorgunluğunu atabilmek için odasının yolunu tuttu.

Odasına geçip yatağında meditasyon pozisyonunu aldıktan sonra zihni kadanosuna doğru çekildi ve ustasının önünde belirdi.

Parşomeni ustasına verdikten sonra ustasının tekniği incelemesi için biraz süre tanıdı. Fakat daha aradan birkaç saniye bile geçmeden kadim ruh, incelemeyi bitirmiş ve açıklamaya başlamıştı.

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin