Kitap 1 - 15.Bölüm: Asıl Eğitim

5.5K 495 75
                                    

Fakat şuan Aiden'in Kadanos'unda sert rüzgarlar esiyor, yıldırımlar havada uçuşuyor ve yer sarsılıyordu.

Aiden'in gözleri bir anda renk değiştirdi ve yeşil renkte parlamaya başladı. Bu fenomen, on nefeslik bir süre daha devam ettikten sonra Aiden'in gözleri tekrar eski haline döndü ve olduğu yerde yere yığıldı.

Kadim ruh, şaşkın ve bir o kadar heyecanlı bir şekilde konuşmaya başladı.

"B-.. B-.. Bu inanılmaz!! Anlattıklarım ruhunu bir şekilde tetikledi ve asıl ruhun uyandı. Potansiyelini neden ölçemediğimi anladım. Sen reenkarnasyon geçirmiş bir Ölümsüzsün!!!"

Aiden, devrildiği yerden yavaş yavaş ayağa kalktı ve sağ kolunu tutup bağırmaya başladı. Sağ kolu bir anda parlamaya başlamıştı, bu parlama 10 nefeslik bir süre boyunca devam etti ve acı ile beraber sona erdi.

Aiden, elini çekip koluna baktığında, önceden orada olmayan çember benzeri bir dövme ile karşılaştı. Bu çemberin ortasında 8 kollu yıldız vari bir sembol ve bu kolların etrafında ise Ateş, Hava, Su, Toprak, Uzay-Zaman, Zihin, Aydınlık ve Karanlık elementlerini temsil eden işaretler vardı.

 Bu çemberin ortasında 8 kollu yıldız vari bir sembol ve bu kolların etrafında ise Ateş, Hava, Su, Toprak, Uzay-Zaman, Zihin, Aydınlık ve Karanlık elementlerini temsil eden işaretler vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aiden, tam ustasına neden devrildiğini ve bu dövmenin nasıl oluştuğunu soracak iken ustası konuşmaya başladı.

"Aiden, potansiyelin düşündüğümden de ileri seviyede. Sana anlattıklarım bir şekilde ruhunu tetikledi ve gerçek potansiyelini ortaya çıkardı. Bu yüzden bedenin bunu kaldıramadı ve yere devrildin. Kolundaki dövmeye gelirsek, bu gördüğün dövme, gezdiğim bütün boyutlarda sadece bir efsane olarak bahsedilen element çemberi adındaki kadim bir sembol!

Efsaneye göre bu sembole sahip olan bir kişi, tüm elementleri usta bir şekilde kullanabilir ve tüm elementleri birleştirip tek saldırıda gezegenleri bile yok edecek kadar güçlü bir büyü yapabilir. Normal şartlarda bu büyüyü yapmak imkansız çünkü Karanlık ve Aydınlık elementleri ile asla birleşik bir saldırı yapılamaz. Fakat bu sembole sahip olan kişi, bu büyü sayesinde bu engeli ortadan kaldırabiliyor. Tüm elementleri uyandırabilmen belki yüzlerce belki de binlerce yılını alabilir."

Kadim ruhun Aiden'e reenkarnasyon geçirmiş bir ölümsüz olduğunu söylememesinin amacı, onun zihnini şimdilik bulandırmamak ve kendini bu dünyadaki büyük güçlerden koruyabilecek kadar güçlenmesini beklemekti.

"Şuanda tahminlerime göre bu 1 ay içerisinde Beden alemi 8.seviye olabilirsin. Ama unutmaman gereken bir konu var. Ne kadar fazla element uyandırırsan bir o kadar gelişimin yavaşlayacak. Çünkü normal bir enerji geliştiricisi 1 veya 2 elementte ustalaşarak güçlenir. Ama senin ustalaşman gereken toplamda 8 element olduğundan, kontrol edeceğin elementler arttıkça gelişimin de bir o kadar yavaşlayacak. Şimdi gerçek potansiyelin ortaya çıktığına göre asıl eğitim şimdi başlıyor!!"

Aiden, kadim ruhun anlattıklarını duyunca şaşırmış, aklı karışmış ve heyecanlanmıştı. Daha duyduklarını sindirmeye çalışırken kadim ruh derin bir nefes alıp tekrar konuşmaya başlamıştı.

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now