Kitap 1 - 25.Bölüm: Yıl Sonu Akademi Turnuvası [1]

4.9K 487 30
                                    

Elder Sai, müdürün emirleri ile odadan ayrıldı ve yeni bir rapor hazırlamaya başladı.

Nehantis şehri, imparatorluğun en büyük şehri ve başkenti idi. Büyük klanların, tarikatların, loncaların ve ticari oluşumların merkezi de Nehantis şehriydi. Juin ve Nehantis şehri arasında birkaç aylık bir mesafe olsada bu sorun uzay-zaman elementi sayesinde ortadan kalkıyordu. Müdür yardımcısı Joe, elder Sai'nin hazırladığı raporu aldı ve başkentin yolunu tuttu.

1 hafta sonra...

Müdür yardımcısı Joe, Uzay-Zaman elementine sahip olsada, Nehantis şehrine ancak 1 haftada ulaşabilmişti. İmparatorluk sarayına ulaştıktan sonra kimliğini gösterdi ve bir muhafız yardımıyla, taht odasına doğru yürümeye başladı.

İmparator Ares Zed, birkaç bin yıldır Mavi Ejder İmparatorluğunu yönetiyordu. İmparator aleminin zirvesinde olduğu bilinsede birçok kişi imparatorun, Ejderha aleminde bir uzman olduğuna inanıyordu. İmparator, binlerce yıldır yaşamasına rağmen sadece 40 yaşında görünüyordu.

Joe, kapıyı hafifçe tıklattı ve "Gel."sesini duyduktan sonra taht odasına girdi. İmparatorun önüne gelip diz çöktü ve kelimelerini dikkatli bir şekilde seçerek konuşmaya başaldı.

"İmparator Ares Zed'e saygılarımı sunuyorum. Efendim, ben Juin akademisinin müdür yardımcısı Joe Quidditch. Juin ve Argus şehri arasında bulunan eski harabeleri incelemek için akademimize bir görev verilmişti. Bunun üzerine 5 elder rehberliğinde 50 kişilik bir keşif grubu oluşturduk. Sorot dağının eteklerinde 2 günlük incelemenin ardından bu yerin eski bir harabe değilde, antik bir mezar olduğunu keşfettik. Bu binlerce yıllık antik mezarın yanısıra, birkaç tane de hazine odası bulunuyor. Antik mezar, Gökyüzü aleminin başlangıcında bir uzmana ait, bu yüzden hazine odasında özel materyaller ve güçlü teknikler olduğunu düşünüyoruz. Raporum bu kadar efendim, tekrardan yüce imparator Ares Zed'e saygılarımı sunuyorum."

Rapor bittikten sonra imparator Ares, keyiflenmiş ve güçlü bir kahkaha attıktan sonra konuşmaya başlamıştı.

"Bu gerçekten iyi bir haber! En yakın zamanda Juin akademisini ödüllendireceğim. Şimdi gidebilirsin, seninle tanışmak güzeldi Joe Quidditch."

İmparator'un konuşması üzerine Joe saygılarını sunmuş ve tekrardan Juin akademisinin yolunu tutmuştu.

Bu arada Aiden, antik Necromanger mezarından bulduğu AA seviye ruhsal algı tekniğini çalışmaya başlamıştı. Algı teknikleri, çok derin ve gizemli olduğu için kavramak gerçekten çok zordu. Aiden, 1 hafta boyunca her gece kadanosuna geçip algı tekniğini kavramaya çalışıyordu fakat nasıl olurda kadim ruh gibi Tanrı aleminin ilerisine geçmiş bir uzmanın ancak birkaç yılda kavrayabildiği bir tekniği Aiden, 1 haftada kavrayabilirdi?

Böylece günler günleri, aylar ayları kovaladı ve yıl sonu akademi turnuvası gelip çattı. Aiden bu süre içerisinde, Köken aleminin 2.seviyesine ulaşmıştı fakat 9 katlı formasyonu kullanarak 3 seviyesini gizlemiş ve Ruh aleminin zirvesinde gözükmesini sağlamıştı.

3 ayda 1 defa yapılan avların üçünde de birinci olmayı başarmıştı. Bu birinciliklerin sonucunda, 2 tane Hava temelli kutsal teknik ve 50x50 metrekarelik bir boyutsal yüzük elde etmişti. Büyülü yaratık ortakları ise neredeyse Köken aleminin zirvesine ulaşmıştı.

10.000 akademi puanını kullanarak güçlü bir yay satın almış ve antrenman yapmaya başlamıştı. Algı tekniğinin küçük bir kısmını kavramayı başarmıştı, bu sayede 1 km çevresindeki her şeyi hissediyor ve görebiliyordu.

Akademi, büyük bir kargaşa içerisinde idi. Yıl sonu akademi turnuvası neredeyse başlamak üzereydi, bu yüzden herkes hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyordu. Aiden, meditasyondan çıktı ve kolezyuma doğru ilerlemeye başladı. Turnuvayı izlemek için başkentten birkaç uzman gelmişti.

Birkaç saat sonra kolezyum, tamamen dolmuş ve onlarca kişi ayakta izlemek zorunda kalmıştı. Arenaya, uzun boylu, dolgun dudaklı, ilgi çekici kalçalara ve güzel bir fiziğe sahip genç bir kadın çıktığı anda tüm kolezyumda bir sessizlik oluştu.
Kadın, şehvet dolu bakışlar altında konuşmaya başladı.

"Ben çekirdek öğrencilerin silah eğitmeni, elder Lin. Bu yıl yapılan turnuvanın gözetmeni ve sunucusuyum."

Elder Lin, konuştuktan sonra kolezyumda inanılmaz bir alkış tufanı koptu. Kimisi şehvet dolu gözlerle bakarken, kimisi ilgi ve merak dolu gözlerle bakıyordu. Kolezyum tekrar eski haline döndüğünde elder Lin, derin bir nefes aldı ve konuşmaya devam etti.

"Turnuvaya başlamadan önce güzel bir haber vermek istiyorum. Bu yılın birincileri, Nehantis şehrindeki Mavi Ejder akademisine katılma şansına sahip olacak. Yalnızca Juin akademisi değil, başkent hariç 8 ana şehirde yapılan turnuvanın birincileri bu şansa sahip olabilecek. Bir dış saha öğrencisi, bir iç saha öğrencisi ve bir çekirdek öğrenci olmak üzere turnuvanın 3 birincisi olacak. Fakat Juin akademisi bu seferlik 3 değilde 4 tane öğrenci gönderebilecek. Çünkü birkaç ay önce Mavi Ejder İmparatorluğu tarafından akademimize bir görev verilmişti. Bu görevin sonucu, İmparator Ares Zed'i yeterince memnun ettiği için bize ödül olarak bir kişi daha gönderme şansı verdi. Diğer şehirlerdeki turnuva birincileride dahil olmak üzere bu yıl 25 öğrenci, başkent akademisine katılabilecek. Bildiğiniz üzere turnuvada öldürmek ve sakat bırakmak hariç her şey serbest.

Bu gün dış saha öğrencilerinden, hangi ikilinin birinci olacağını öğreneceğiz. İlk testte, bütün dış saha öğrencileri aynı anda savaşmaya başlayacak ve geriye 2.000 öğrenci kalana kadar bu mücadele devam edecek. Sonrasında ise turnuva eleme usulü devam edecek, o halde turnuva başlasın!"

Elder Lin, yavaş adımlarla arenadan ayrıldı ve bütün dış saha öğrencilerinin arenaya çıkmasını bekledi. Arenada neredeyse 10.000 öğrenci savaşmaya hazır halde duruyordu. Gruplar birlik olarak savaşacakken, tek başına olanların hiçbir şansı yok gibiydi.

Elder Lin, başlama işaretini verdiği anda herkes mücadele etmeye başlamıştı. Arenada teknikler, kılıçlar, mızraklar ve hakaretler havada uçuşuyordu. Kolezyumda ise, kimisi bahis oynadığı kişi kaybettiği için küfrediyor, kimisi sessizce oturup mücadeleleri izliyordu.

Aiden, Rüzgar Adımları tekniğinin kullanarak saldırılardan kaçınıyordu. Hızı inanılmaz bir raddeye ulaşmıştı, o kadar hızlı hareket ediyordu ki Köken aleminde bulunan öğrenciler bile izlerken takip edemiyordu. Birkaç dakika boyunca saldırılardan kurtulduktan sonra Gölge Klonları tekniğini kullanarak 10 tane kopya yaptı ve tekrar kaçmaya devam etti. Saldırıların bazıları klonlara denk gelip onları yok ederken, bazıları tutturamıyordu bile.

Mücadeleler, dakikalarca devam etti ve 6 saatin sonunda dış saha öğrencilerinden sadece 2.000 kişi ayakta kalabilmişti. Yaralılar revire taşınırken, bir sonraki aşamaya geçen öğrenciler dinlenmeye başlamışlardı.

Bu arada akademi müdürü Hans, Joe Quidditch'e döndü ve konuşmaya başladı.

"Bu hız tekniği normal değil, neredeyse kutsal tekniklerle boy ölçüşecek bir seviyede. Bu çocuk bu yıl yapılan avların hepsinde birinci olan kişi mi?"

"Evet efendim, o çocuk bu yıl katılan öğrencilerden Aiden Claus. Juin şehrinin uzaklarında yer alan küçük bir kasabadan geliyor. Kayıtlarımıza göre bir yıl içerisinde Beden aleminin 4.seviyesinden, Ruh aleminin ortalarına ulaşmış. Bu akademi tarihi boyunca bir ilk. Geçen yıl yapılan akademi testinde onu izlemiştim. Özel bir kılıcı ve gizemli bir boyutsal çantası var. 9 ay önce Sorot dağının eteklerindeki eski harabelerin antik bir mezar olduğunuda bu çocuk keşfetmişti. Gerçekten geleceği parlak bir kişi."

Joe konuştuktan sonra müdür, memnun bir şekilde başını salladı ve 2. aşamanın başalamasını bekledi. Fakat, nasıl olurda Aiden'in gerçek potansiyeli ve kadim bir ruh rehberliğinde bu kadar güçlendiğini bilebilirdi...

Mr.Ksasuke

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora