Kitap 1 - 40.Bölüm: Akıl Almaz Değişim

4.4K 441 42
                                    

Bu bölüm hanincir adlı kullanıcıya ithaf edilmiştir.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aiden, 1 saat boyunca yıkandıktan sonra cildinin daha parlak ve daha canlı olduğunu fark etti. Aurası daha asil bir hal almıştı. Onun aurasını hisseden bir kişi istemeden de olsa saygıyla yaklaşıyordu. Kısa bir süre içerisinde büyük bir atılım gerçekleştirerek inanılmaz bir koz elde etmişti. Fiziksel gücü akıl almaz boyutlardaydı. Ayrıca artık doğa enerjisini %100 daha hızlı çekebilirdi. Bu inanılmaz bir avantajdı. Aiden, yumruğunu sıktı ve gülümseyerek konuştu.

"Ne büyük bir güç..."

Hemen üzerini giyindi ve yatağa geçip lotus pozisyonunu alarak meditasyon yapmaya başladı. Tüm bedeni kirden arınmıştı. Bu ona inanılmaz bir avantaj sağlayacaktı. Daha hızlı enerji çekebilecekti. Aynı zamanda çektiği enerji daha yoğun olacaktı.

Doğa enerjisini bedenine aldığı anda dantianına yönlendirdi. Enerji meridyenlerde dolanırken rahatlatıcı ve serinletici bir his tüm bedenini sarmıştı. Enerji dantiana girdiği anda siyah renkli enerjiye karışarak yok oldu. 1 saat boyunca meditasyon yapan Aiden, zihnini boşaltmış ve sakinleşmişti. Dantianındaki siyah renkli enerji, ilk önce bir göl kadar büyüdü. Sonrasında bir deniz ve okyanusa dönüşmüştü. Siyah renkli enerji tüm dantianı kaplamıştı. Bir süre sonra güneşten büyük, farklı renklere sahip 9 adet yıldız Aiden'in dantianında belirdi. Sıralı şekilde dizilmiş yıldızlar, bir güneş kadar parlak olmalarına rağmen Aiden'in dantianindaki gökyüzü tamamen karanlıktı. Sadece farklı renklere sahip 9 renkli yıldız görünüyordu.

Küçükten büyüğe doğru sıralanmış yıldızların boyutları inanılmazdı. En sondaki yeşil renkli yıldız, huzurlu ve asil bir aura yayıyordu. Yeşil renkli yıldız, inanılmaz büyüklükte idi. Diğer 8 yıldız birleşse bile onun boyutuna ulaşamazlardı. Aynı zamanda yeşil renkli yıldızın üzerinde kadim semboller de vardı. 9 yıldız aynı anda parladı ve söndü. Ardında bir gök gürlemesi duyuldu. Bir anda yeşil yıldız kadar büyük, kırmızı renkli bir yıldırım, yıldızların arasından süzülerek siyah renkli enerjinin olduşturduğu okyanusa çarptı. Okyanusta inanılmaz dalgalar oluşmaya başlamıştı.

Kızıl yıldırım, okyanusu dövmeye devam ederken büyük bir kükreme duyuldu. Ardından yeşil yıldızdan onlarca kat daha büyük, mavi renkli bir ejder ortaya çıktı. Ejder bir kez daha kükredikten sonra onlarca mil uzunluğundaki kanatlarını açtı. Kanatları, 9 yıldızı saracak kadar büyüktü. Mavi ejder, yeşil gözlerini okyanusu döven yıldırımlara, ardından 9 yıldıza dikti.

"Demek yeteneklerini uyandırmaya başladın. Yin enerjisi tüm dantianını kaplayacak kadar büyük bir okyanus oluşturmuş. Gökyüzüne ise Yang enerjisi hakim. Bu iyi, hemde çok iyi! Daha yeni başlamana rağmen ilerlemeyi başarmışsın." ejderin ağzı açılmamıştı bile fakat kudretli sesi tüm dantianı baskısı altına almıştı. Okyanustaki dalgalar daha da şeddetli hale geldi.

Bir anda okyanustaki bütün siyah renkli enerji havalanarak semaya yükseldi. 9 yıldız sıralı bir şekilde siyah renkli yıldıza yaklaştı. Yıldızlar inanılmaz bir şekilde parlamaya ve titremeye başladılar. Bir anda hepsi iç içe geçerek daha büyük bir yıldız oluşturdular. Bu yıldız tamamen beyaz renkliydi. O kadar parlaktı ki mavi ejder bile gözlerini kısmak zorunda kaldı.

Beyaz yıldız ve siyah renkli Yin enerjisi birleşerek bir daire oluşturdular. Dairenin yarısını Yin enerjisi hakimken diğer yarısına beyaz yıldızdan yayılan Yang enerjisi hakimdi. Yang enerjisinin üzerinde siyah bir nokta ortaya çıktı. Aynı anda Yin enerjisinin üzerinde de beyaz bir nokta parladı ve söndü. Daire bir anda inanılmaz bir hızla dönmeye başladı. Kızıl yıldırımlar dairenin etrafında toplanıyordu. Mavi ejderin gözleri fal taşı gibi açılmıştı. Devasa bedeni titriyordu.

"B... Bu imkansız! Bu seviyedeyken bunu oluşturması imkansız! Bu evrenin sonsuz döngüsü! B... Bu Yin-Yang enerji çemberi!" ejder şaşkınlık içerisindeydi. Bunun olmasını hiç beklemiyordu. Daire hızla dönmeye devam ederken dantian tekrardan enerji ile dolmaya başladı. Ejder sakinleştikten sonra gülümsedi ve gözlerini kapatarak konuşmaya başladı.

"Demek sensin! Ortaya çıktığına göre bizi büyük bir savaş bekliyor demektir. Lütfen güçlenmeye devam et ve gerçek benliğini ortaya çıkart. Savaş için hazırlanmam gerekiyor, görüşmek üzere!" ejder, gözlerini açıp kudretli bir şekilde kükredi ve semaya yükselerek yok oldu.

Bu sırada Aiden, bir anda gözlerini açarak derin bir nefes aldı. Hemen yataktan atlayarak aynanın karşısına geçti. Kendine baktığı anda bedeni titremeye başladı. Kızıl gözleri parlamaya başlamıştı. Bir anda sol gözünde 3 siyah halka ortaya çıktı. Siyah halkalar inanılmaz bir şekilde dönerek iç içe geçti. Aynı anda siyah halkaların üzerinde 9 beyaz nokta belirdi. Aiden şaşkınlık içerisindeydi. Ne olduğunu bilmiyordu fakat dantianındaki değişimleri fark etmişti.

Enerjiden oluşan siyah renkli okyanusu, farklı renklere sahip 9 yıldızı, kızıl yıldırımları ve mavi ejderi net bir şekilde görmüştü. Ejderin söylediklerini duyamasada Yin-Yang çemberinin oluşmasını ve ejderin nasıl yok olduğunu görmüştü. Bunların hiçbirine anlam verememişti.

Kadim ruh, Aiden'in dantianındaki değişimleri fark ettiği anda incelemek için ileri atılmıştı. Fakat hiçbir şey görememişti. Büyük bir güç onu engellemişti.

Aiden, aynanın karşısından çekilip etrafa bakmaya başladı. Doğa enerjisini görebiliyordu. Nasıl ilerlediğini, hareket ettiğini çok net bir şekilde görüyordu.

"Usta, göz... Gözüm değişti. Enerjiyi görebiliyorum."

Kadim ruh şok içerisindeydi. Bu gözün ne olduğu hakkında en ufak bir fikri yoktu fakat enerjiyi görebilmesi onun kötü olduğu anlamına gelmezdi. Aiden'in sol gözü bir kez daha parladı ve aynı anda Aiden'in zihninde bir klavuz daha belirdi.

"Cehennemin Gözü 1.seviye!" Aiden şaşkınlıkla haykırdı. Gözündeki değişimler yüzünden zihninde bir kalvuz daha belirmişti.

Kadim ruh şok içerisinde düşünmeye başladı."Bu değişimler sadece arınma sayesinde olamaz. Kesinlikle önceki yaşamıyla ilişkili olmalı..." bir süre daha sessizce düşündükten sonra Aiden'e seslendi.

"Sol gözünü gizlemen gerek. Bu değişimler hakkında en ufak bir fikrim yok ama sol gözün çok dikkat çekiyor."

Aiden, bağladığı siyah saçlarını çözdü ve sol gözünü gizleyecek şekilde kapattı. Sağ gözü hala kızıl iken sol gözünde siyah renkli 3 halka ve 9 beyaz nokta vardı. Aiden tekrar yatağa geçip lotus pozisyonunu aldı ve zihnindeki klavuzları incelemeye başladı.

Aiden, siyah kapaklı klavuzu eline aldı. Klavuzun üzerindeki yazıları heyecanla okudu. "9 Göğün İlahi Yıldız Bedeni" hızlıca kapağı çevirdi ve sayfalara bakmaya başladı. Fakat sayfalar tamamen boştu. Aynı anda zihninde bir kadın sesi işitti.

"Ben bu klavuzun iradesiyim. 9 Göğün İlahi Yıldız Bedeni, ilahi bir tekniktir. Bu ilahi teknik, kadim bir ekim sanatıdır. 9 seviyeden oluşan bu ekim sanatı, evrenin 9 yüce yıldızının gücüne sahip olmanızı sağlar. Her seviyede beden gücü artar ve dantian güçlenir. Bu ekim sanatını kullanmak için öncelikle meridyenlerinizi kapatmanız gerekmektedir. Bundan sonra dantiana enerji çekmek yerine başkalarının dantianındaki enerjiyi kendinize almanız gerekir. Bu süreç katlanılmaz bir acı yaşatır. 9.aşamaya ulaşmak tamamen sizin elinizdedir."

Aiden hemen heyecanla atılarak diğer Klavuzu eline aldı. Kırmızı renkli kapağın üzerinde 'Kızıl Yıldırım Sanatı' yazıyordu. Kapağı çevirdiği anda yine sayfaların boş olduğunu gördü. Fakat aynı şekilde bir ses işitti. Kudretli ve güçlü bir erkek sesiydi.

"Ben bu klavuzun iradesiyim! Kızıl Yıldırım Sanatı...."

Mr.Ksasuke

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now