Kitap 1 - 77.Bölüm: Axius İblis Dünyası

3.5K 362 77
                                    

"Axius İblis Dünyasının kapılarını asla açmayacaksınız!"

Duan, duyduğu kudret ve öfke dolu kükremeyle birlikte yüzünü ekşiterek sert bir tonda haykırdı. "Lanet olsun! Bu herifin ne işi var burada?"

Dehşet verici auranın baskısıyla birlikte devasa dağ, birçok yerinden parçalanmaya başladı. Auranın baskısı hızla artarken Suirah ve Niu, kan kusmamak için kendilerini zor tutuyorlardı. Baskı her ne kadar fazla olsada Ares ve Duan, baskıya direnebilecek kadar güçlülerdi. Fakat baskı hiç durmaksızın artmaya devam ediyordu. Duan'ın gözleri şaşkınlıkla büyümüştü. İstemsiz bir şekilde bedeni titrerken Niu ve Suirah, çoktan dizleri üzerine çökmüş ve bir ağız dolusu kan kusmadan edememişlerdi.

"Kozmik aşamayı kavramaya başlamış! B... Bu inanılmaz bir güç!" Duan, şaşkınlıkla haykırırken birkaç devasa kaya kütlesi, auranın baskısıyla birlikte toz parçalarına dönüşmeye başlamıştı. Bir anda gök gürültüsünü andıran bir kükreme ile birlikte devasa bir kurt Duan ve Ares'in önünde belirmişti. Niu ve Suirah, nefes almakta zorlanmaya başlamışlardı. Devasa kurt Duan'ı görünce öfkeyle kükredi ve kudretli sesiyle haykırdı. "Siz ne cürretle Axius İblis Dünyasının kapılarını açacağınızı söylersiniz! Bu aptal plandan Ra Muai'nin haberi var mı?"

Devasa kurdun ağzından çıkan her kelime, baskının biraz daha artmasına neden oluyordu. Artık Niu ve Suirah'ın dayanacak güçleri kalmamıştı. Bir ağız dolusu kan daha kustuktan sonra yüz üstü yere devrildiler. Ares ve Duan, zorlukla ayakta duruyorlardı. Duan, her ne kadar auranın baskısıyla birlikte eziliyor olsada yüzünde irade ve cesaret dolu bir ifade vardı. Dişlerini sıkarak Niu ve Suirah'a bir bakış attı ve tekrardan sert bir yüz ifadesiyle devasa kurda döndü.

"Bu seni ilgilendirmiyor Frank! Bu plan Sorgonlar tarafından onaylandı. Sen artık bağımsız bir Sorgonsun! Seni ilgilendirmeyen işlere karışmasan iyi edersin Frank!" Duan'ın cesaret dolu konuşmasıyla birlikte Frank, baskıyı ortadan kaldırdı ve insan formuna büründü. Gözlerindeki öfke net bir şekilde okunuyordu.

"Bu benim bağımsız bir Sorgon olup olmamam ile ilgili değil Duan! Bu durum tüm dünyayı ilgilendiriyor! Buna kendi başınıza karar veremezsiniz! Sana bir soru sordum! Ra Muai'nin bu plandan haberi var mı?" Frank, öfkesini yavaş yavaş bastırırken ciddi bir tonda sordu.

Axius İblis Dünyasının kapılarını açmak, büyük bir felakete neden olabilirdi. Duan, baskının yok olmasıyla birlikte derin bir nefes aldı ve öfkesini bir kenara bıraktıktan sonra konuşmaya başladı. "Frank eski dostum... Bu planı bizzat Kıdemli Ra Muai, tasarladı. Bu konu hakkında ne düşündüğünü biliyorum. Axius İblis Dünyasının kapılarını açarsak karanlık enerji, Dünya Özünü yok etmeye başlayacak. Fakat bu durum için bir savunmamız var. Aslında bir savunmadan çok bir saldırı denebilir." Duan, sakin bir tonda konuştuktan sonra ciddi bir yüz ifadesiyle Niu ve Suirah'a bir bakış daha attı. Baskının yok olmasıyla birlikte onlarda derin bir nefes almışlardı.

"Planınız nedir, bu durumu nasıl engelleyeceksiniz?" Frank, merak ve ilgiyle sordu. Axius İblis Dünyası, vahşetin ve karanlığın hüküm sürdüğü bir dünyaydı. Kara Lordu mühürlemeyi başaran 6 esrarengiz figür, uyguladıkları teknikle birlikte bedenlerini kaybetmiş ve ruhları bu boyutta sıkışıp kalmıştı. Fakat, bu teknikle hem Kara Lordu 1 milyon yıl gibi uzun bir süre mühürlemeyi başarmış hem de dünyaya vahşet saçan iblisleri, Axius İblis Dünyasına hapsetmişlerdi.

Duan, derin bir nefes aldı ve tekrardan ciddi bir yüz ifadesiyle konuşmaya başladı. "Eğer Axius İblis Dünyasının kapılarını açtığımız zaman karanlık enerji, Dünya Özünü yok ediyorsa bu durum bizim dünyamız içinde mümkün olabilir. Planımız, Axius İblis Dünyasının kapılarını açtıktan sonra Dünya Özünü kullanarak karanlık enerjinin büyük bir çoğunluğunu yok etmek! Eğer Axius İblis Dünyasındaki karanlık enerji azalırsa, iblisler de zayıflayacaktır. İşte tam bu sırada asıl planımızı devreye sokacağız! İblislerin kökünü kazıyacağız! Fakat, küçük bir sorun var. Dünya Özünü yönlendirmek, gerçeketen çok zor olacak. Bu yüzden ancak 1 haftalık bir süre boyunca karanlık enerjiyi yok ederek, iblislerin zayıflamasını sağlayabiliyoruz. Zamanımız kısıtlı, güçlenmemiz gerekiyor! Sen gerçekten güçlü bir Sorgonsun. Hatta bir çoğumuzdan daha güçlüsün. Tam olarak kaç yaşında olduğunu ben bile bilmiyorum. Fakat, söylentilere göre Kıdemli Ra Muai'den bizzat eğitim almışsın. Umarım savaş sırasında bize katılırsın." Duan, ciddi bir şekilde anlattıktan sonra yavaşça arkasını döndü. Niu ve Suirah'ı sırtlandıktan sonra Ares ve Frank'e bir bakış attı.

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now