Kitap 1 - 13.Bölüm: Element Alanları

5.5K 501 69
                                    

Aiden, masadan kalkıp yeni tanıştığı oda arkadaşlarına baktı ve yorgun bir şekilde konuşmaya başladı.

"Üzgünüm ama artık uyumam lazım. Yeni katıldığım için yarın antrenman yapmak zorunda değilim, bu yüzden siz antrenmanlarınızı bitirdikten sonra beraber dış sahanın merkez alanını gezmek isterim"

"Tamam o zaman yarın antrenmandan sonra merkez alanda buluşuruz" Jose konuştuktan sonra Haku ve Bei'de kafalarıyla onyaladı ve herkez odalarına gitti. Aiden, tam kafasını yastığına koyup uyuyacak iken zihninde ustasının sesini duydu.

"Aiden, yeni tanıştığın bu üçlü gerçekten iyi dostlar. Hepsinin içinde mutlak bir sadakat duygusu var. Şimdi kadanosuna gel ve yeni eğitimine başla!"

Aiden, kadanosuna geçtiğinde geçen seferki gibi o Tanrı vari adamla karşılaştı. Bu Tanrı vari adam ustası olan kadim ruhtan başkası değildi.
Fakat bu sefer ustasını sağ ve sol tarafında 10 metrekaralik 2 çember bulunuyordu. Sağ taraftaki çemberin sıcaklığı 15 metreden bile hissedilebiliyordu ve kırmızı renkte alevlerle çevriliydi, sol taraftaki çember ise sanki küçük bir fırtınayı andırıyordu. Aiden, tam ustasına bu çemberlerin ne olduğunu soracakken ustası konuşmaya başladı.

"Şimdi yatkın olduğu elementleri daha iyi kontrol edebilmek için yeni bir eğitime başlayacaksın.

Gördüğün gibi sağ tarafımdaki çember Ateş elementini daha iyi kontrol edebilmen için oluşturduğum 1000 °C'lik bir sıcaklığa sağip olan kızıl alev alanıdır. Sol tarafımdaki çemberde ise yatkın olduğun diğer bir element olan Hava elementini daha iyi kontroledebilmen için Boreas rüzgarlarından oluşturduğum bir keskin rüzgar alanıdır.

Bundan sonra bu alanlarda 1 saat boyunca durmaya çalışacaksın ve sonra ruh ortaklarınla beraber büyülü yaratıklarla savaşmaya devam edeceksin, yeni bir elemente yatkınlığın oluncaya kadar bu işlem böyle devam edecek. Yeni elemente sahip olduğunda o element içinde özel bir alan oluşturacağım ve diğer alanların zorluk seviyelerini 2 katına çıkartacağım. İlk önce eğitimine kızıl alev alanına girerek başla!"

Aiden, kafasını kızıl alev alanına çevirdiğinde yutkunmadan edemedi çünkü alevlerin sıcaklığını durduğu yerden bile hissedebiliyordu. Biraz korkuyor ve çekiniyor olsa da kızıl alev alanına doğru yürümeye başladı.
Aiden'in vücudu şuanda sıcaklıktan dolayı yanıyor olsa da kızıl alev alanına girmesine sadece 1 metre kalmıştı.

Aiden, 1 metre daha ilerlediğinde ufak bir çığlık atarak çemberin içine doğru yığıldı. Fakat yürümeye başladığı bu ölümsüzlük yolunda karşılaştığı bu ufacık engel de pes etmeyi aklının ucundan bile geçirmiyordu.

Aiden, yavaş yavaş ayağa kalktı ve çemberin merkezine doğru yürümeye başladı. Çemberin merkezine ulaştığında lotus pozisyonuna geçerek meditasyon yapmaya çalıştı. Fakat bu sefer her meditasyonda olduğu gibi doğa enerjisi değil de farklı bir maddeyi bedenine çekmeye başladı.

Uzaktan olanları izleyen kadim ruh hafif bir şekilde kıkırdadı ve kendi kendine konuşmaya başladı.

"Sende gerçekten inanılmaz bir potansiyel var, ben senin kızıl alev alanında daha 1 saat geçireceğine düşünmüyorken sen benim bile eskiden çok zor bir şekilde ulaştığım doğal element özünü emmeye başladın. Beni gerçekten şaşırtıyorsun ve şaşırtmayada devam edeceğine inanıyorum Aiden."

1 saat sonra...

Aiden, kızıl alevlerin arasında meditasyon yaparken bir anda çevresindeki alevler yok oldu. Sıcaklıktan dolayı vücudunun her tarafı yanmış bir şekilde yere yığıldı.
Kadim ruh ağır adımlarla Aiden'e doğru yürüdü ve elini üzerine koyup büyülü sözler söylemeye başladı. Aiden'in vücudundaki yanıklar yavaş yavaş yok oldu ve bedeni kızıl alev alanına girmeden önceki halinden bile daha iyi bir duruma geldi.

Aiden, gözlerini açtı ve ayağa kalkıp hiçbir şey söylemeden keskin rüzgar alanına doğru yürümeye başladı.
Keskin rüzgar alanına adımını attığı anda bedeninde sayısız kesik oluştu.
Fakat Aiden bu sefer yere yığılmadan çemberin merkezine doğru ilerledi ve aynı şekilde meditasyona geçti.

Çemberden 20 metre uzakta duran kadim ruh Aiden'in tekrar meditasyona geçip doğal element özü emdiğini görünce bomba gibi bir kahkaha attı ve Aiden'i izlemeye devam etti.

1 saat sonra...

Aradan bir saat daha geçince keskin rüzgar alanı da bir anda yok oldu ve Aiden kesikler içinde yere yığıldı. Kadim ruh tekrar Aiden'e aynı büyüyü yaptı ve Aiden kendine gelince konuşmaya başladı.

"Şimdi ruh ortaklarını çağır ve enerjini kılıcına aktarıp büyülü yaratıklarla savaşmaya başla!"

Aiden, hemen ayağa kalkıp Nigra'yı ve Alba'yı çağırdı. Yüzündeki şeytani gülümsemesi ile karşısında duran farklı türlerde binlerce yaratığı katletmek için ileri doğru atıldı.

Tüm yaratıkları öldürmeyi bitirdiğinde hala yüzünde şeytani bir gülümseme vardı. Aiden, ruh ortaklarıyla beraber ustasının yanına geldi ve konuşmaya başladı.

"Usta Rüzgar Adımlar tekniğini kavramaya başladım seviyesinde, Artık yeni bir teknik öğrenmek istiyorum, lütfen bana bildiğiniz tekniklerden bir tane daha öğretin."

Aiden'in söylediklerini duyan kadim ruh kafasıyla onayladı ve biraz düşünmeye başladı. Bir süre sonra Aiden'e bakıp konuşmaya başladı.

"Şuanda sana en uygun olan yeni tekniği buldum. Bu tekniğin adı Gölge Klonları tekniğidir. Bu teknik C seviye olmasına rağmen gerçekten çok kullanışlıdır. Teknik, kullandığın enerjiye bağlı olarak kendinin birden fazla kopyasını yapabilmeni sağlar. Fakat ne kadar kopya yaparsan bir o enerjin azalır. Bu kopyaları şuanki gücünle en fazla 5 dakika boyunca kullanabilirsin, kopyaları yok ettiğin zaman onların edindiği bilgiler ve tecrübelerin hepsi sana aktarılır.

Bir kopya oluşturabilmek için ilk önce enerjini dışarıya yönlendirip o enerjiyi şekillendirmen gerekiyor. Oluşturacağın ilk kopya muhtemelen fiziksel bir iş yapamayacaktır ama zaman geçtikçe bu sorunlarda ortadan kalkacak. Toplamda 5 kopya oluşturduğunda onlarıda büyülü yaratıklarla yaptığın eğitimde kullanabileceksin, hem böylelikle kopyaların edindiği tecrübelerle beraber çok daha hızlı gelişebilirsin.

Şuanda kadanosunda ki zamanın tükenmek üzere, sadece 2 saatin kaldı. Bu yüzden şimdilik Gölge Klonları tekniğine çalışabilirsin."

Aiden, ustasının anlattığı tekniğin duyunca heycanlanmaya ve sabırsızlanmaya başlamıştı. Hemen kalan 2 saatlik süresini değerlendirmek için tekniğe çalışmaya başladı. İlk önce gözlerini kapattı ve enerjisini dışarı yönlendirdi. Sonra dışarı yönlendirdiği enerjiye bir şekil vermeye çalıştı. Bir süre sonra gözlerini açan aiden karşısında vücudu bir sağa bir sola devrilen, yüzsüz ve tipsiz bir şeyle karşılaştı.

Tekrar gözlerini kapatan Aiden, bu sefer daha fazla odaklanıp tekniği uygulamaya başladı. Göz açıp kapatana kadar Kadanos'ta 2 saat geçmişti ve bu 2 saatin sonunda Aiden, Tıpkı kendisine benzeye fakat fiziksel bir iş yapamayan bir kopya oluşturmuştu.

Bir anda zihninin çekildiğini hisseden Aiden, gözlerini açtığında kendini yatak odasında bulmuştu. Hemen kalkıp üstünü giyindikten sonra kahvaltısını yaptı ve evden çıktı.

Jose, Haku ve Bei ile buluşmak için merkez alana doğru etrafını inceleyerek ilerlemeye başladı...

Mr.Ksasuke

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now