Kitap 1 - 6.Bölüm: Kadim Ruh

6.4K 534 119
                                    

"Bu nasıl olur? Kaplanın açtığı yaradan sadece bir iz kalmış. Nasıl iyileştim ben." diye düşünürken hemen kaplanın devrildiği yere doğru koştu ve kaplanın ölü bir şekilde yerde yattığını gördü.

Geriye kalan enerjisinin bir kısmını ellerine aktarıp, kaplanın ense kısmına doğru ellerini savurdu. Geri çektiğinde ellerinde çakıl taşı boyutunda küçük bir kristal vardı . göğsündeki yarayı fazla düşünmeden ormandan hızlıca çıkıp kaldığı küçük gölün yanına geldi. Kristali önüne koyup meditasyon pozisyonuna geçti ve o kristali özümsemeye başladı.

Kristali 3 saatte özümsemeyi bitiren Aiden, meditasyondan çıkıp etrafını kontrol etti ve neredeyse öğlen olduğunu farketti. Enerjisini tamamen yenilediği için tekrar ormana gidip yaratık avlamaya karar verdi.

Kısa sürede ormanın dış kesimlerine gidip, aurasını gizledi ve etraftaki yaratıkları bulmak için hızlı bir şekilde koşmaya başladı. Biraz düşündükten sonra aklına güzel bir plan gelmişti. Planı uygulamak için, öldürdüğü ilk yaratık olan siyah kaplanın, cesedinin bulunduğu noktaya doğru ilerlemeye başladı.

Bir süre sonra kaplanın cesedinin bulunduğu yerin, 20 metre ilerisindeki bir ağaca çıktı ve etrafı kontrol etmeye başladı.

Tam da düşündüğü gibi kaplanın cesedini yemek için birkaç tane kurdun toplandığını gördü. 6 kişilik bu kurt sürüsünün hepsinin yeşil gözleri, uzun sivri dişleri, gri renkteki kürkleri ve etraflarına yaydıkları yeşil renkli auraları vardı.

 6 kişilik bu kurt sürüsünün hepsinin yeşil gözleri, uzun sivri dişleri, gri renkteki kürkleri ve etraflarına yaydıkları yeşil renkli auraları vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kurtları gören Aiden, kanının kaynadığını hissetti ve içinde büyük bir öldürme isteği oluştu. Neden öldürmek istediğini tam olarak bilmiyordu. Güçlenip, bir ölümsüz olabilmek için mi, yoksa sevdiklerini korumak ve onları bir daha kaybetmemek için mi?

Hayır!

Oda tam olarak bilmiyordu ne için öldürmek istediğini, fakat içinde çok büyük bir öldürme isteği vardı. Aiden, bir anda ağaçtan yere düşüp acı içerisinde kıvranmaya başladı. 10 nefeslik bir süre geçtikten sonra yavaş yavaş gözlerinin rengi değişiyordu, bir gözü kızıl olarak kaldı ve diğer gözü siyaha döndü. Bir anda ayağa kalkıp bomba gibi bir kahkaha attı ve bir şeyler söylemeye başladı.

"HAHAHAHA! Bak şimdi evlat! Sana nasıl savaşılacağını göstereceğim."

Bu kahkahayı duyan kurtlar cesedi bırakıp, hızlı bir şekilde Aiden'in etrafını sardılar. O heybetli ve baskılayıcı ses tekrar duyuldu.

"Gelin bakalım pire torbaları!"

Aiden'in bedeninde, flash gibi bir parlama yaşandı ve kurtları öldürmek için ileri atıldı. Göz açıp kapatana kadar kurtların bedeni yere yığıldı ve Aiden, elinde 6 tane küçük kristal ile ortaya çıktı. Bu kurtları öldürmek için enerji bile kullanmamıştı!

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now