Kitap 1 - 17.Bölüm: Büyülü Yaratık Avı [2]

5.3K 482 88
                                    

Bu bölüm, güzel yorumlarından dolayı feyzullahalkan'a ithaf edilmiştir.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sınıftaki öğretmen de dahil olmak üzere herkez aiden'e bir dahi gözüyle bakıyordu. Olanları kendi gözleri ile görmeseler inanmazlardı, 1 ay içerisinde insanın bir teknikte bu kadar ustalaşması mümkün müydü ?

Aiden yüzündeki gülümsemesi ile yerine geçip dersin son bulmasını beklemişti. Ateş elementi dersi bitince aiden, rüzgar elementi dersine de girdi ve orada da Rüzgar Kesiği adındaki teknikten aynı sonucu aldı.

Göz açıp kapatana kadar 3 gün geçmiş ve avın başlamasına sadece saatler
kalmıştı...

Aiden, akademi öğrencilerinin işlettiği dükkanların birinden 20 altın karşılığında, kendini av süresi boyunca koruyabilecek bir zırh satın almış ve üzerine geçirmişti. Zihninde bulunan formülleri kullanarak iyileştirici, enerji yenileyici ve hız arttırıcı birkaç tane iksir yapmış ve bu iksirleri boyutsal çantasına yerleştirdikten sonra ödülün ve av kurallarının açıklanacağı alana doğru yola koyulmuştu.

Bir süre sonra alana varan Aiden, tüm dış saha öğrencileri gibi akademi elderleri ve kıdemlilerini beklemeye başladı.

Bu ava öğrenciler, ister grup şeklinde, isterlerse bireysel bir şekilde katılabiliyorlardı. Jose, Anka Büyücüleri, Haku ve Bei ise Ölüm Kılıcı grubunda yer aldıkları için Aiden, bu avda bireysel bir şekilde savaşacaktı. Eğitimine başladığından beri sürekli büyülü yaratıklar ile savaştığından 1. olacağını düşünüyordu.

Aradan bir ocakta su kaynatmaya yetecek kadar zaman geçtikten sonra öğrencilerin önünde avı yönetecek olan elderler, kıdemliler ve müdür yardımcısı Joe Quidditch'in kudretli figürü belirmişti. Müdür yardımcısı Joe, öne çıkarak avın ödülünü ve kurallarını açıklamaya başladı.

"Akademi tarihi boyunca sürekli 3 ayda 1 defa düzenlenen büyülü yaratık avı neredeyse başlamak üzere. Aramıza yeni katılanlar olduğu için av kurallarını bir kez daha belirtmek istiyorum. Av süresi boyunca birbiriniz ile savaşabilirsiniz ve savaş sonucunda kazanan kişi rakibinin topladığı kristalleri alabilir. Fakat bu savaşlarda rakibi sakatlamak veya öldürmek yasaktır. Grup olarak veya bireysel bir şekilde katılanlar olduğu için avlanacağınız ormanı sizin veya ormanda bulunan büyülü yaratıkların kıramayacağı bir formasyon ile 2 bölgeye ayırdık. Bu sayede kimin bireysel, kimin grup olarak savaştığını anlayabileceğiz. Grup ve bireysel olarak avlananları ayrı olarak ödüllendireceğiz. Fakat 2 tarafında ödülleri aynı olacak.

Şimdi avın ödüllerine gelirsek, para ödülü olarak birinciye 100 siyah altın, ikinciye 50 siyah altın ve üçüncüye 25 siyah altın verilecek.

İkinci ödül ise, topladığınız bütün kristallar arasındaki en değerli olan kristalin, bir seviye yükseğinden 20 adet verilecek.

Son olarak ise birinci olan kişilere, kutsal teknikler arasında en çok bilinen ve Ateş elementine sahip olan kişilere inanılmaz bir yıkım gücü sağlayacak olan Ejder Pençesi adındaki geliştirilebilen bir teknik verilecek."

Son ödülü duyan öğrencilerin hepsinin yüzünde şok olmuş bir ifade vardı. Çünkü dünyada, sayısı desilyonları geçmiş teknikler arasında sadece bir kaç milyon geliştirilebilen teknik vardı ve bu teknikleri kullanan kişiler genelde dünyanın en önemli figürleri arasında yer alıyordu. Bu yüzden geliştirilebilen teknikler halk arasında kutsal teknikler olarak adlandırılmıştı. Bu ödül olarak verilen teknik ise, kutsal teknikler arasında en bilineni olsada kullanan kişiye inanılmaz bir yıkım gücü sağlıyordu.

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now