Kitap 1 - 44.Bölüm: Kara Kuzgun Birliği 7.Takım

4.4K 459 62
                                    

Bu bölüm Kingofgolem adlı kullanıcıya ithaf edilmiştir.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mitu, mağaranın duvarına doğru ilerledi. Duvarda etrafa loş bir ışık saçan mücevherler vardı. Hemen ortasında ise siyah madalyona uygun bir boşluk mevcuttu. Mitu madalyonu yavaşça boşluğa yerleştirdi. Bir anda kör edici beyaz bir ışık tüm mağarayı doldurmuştu. Beyaz ışık yok olurken etraf şekillenmeye başladı.

Mitu ve Aiden, bir anda büyük bir dağın tepesinde ortaya çıktı. Dağın eteklerinde devasa bir ova vardı. Ovanın ortasında küçük bir dağ boyutunda Kara Kuzgun heykeli bulunuyordu. Kuzgunun ağzında bir şelale gibi su akıyordu. Su birkaç nehir oluşturarak ovayı 7 bölgeye ayırmıştı. Bu 7 farklı bölgede binlerce bina, klübe ve boş alanlar mevcuttu.

"Bu... Burası muhteşem! İnanılmaz!" Aiden şaşkınlıkla haykırdı. Böyle bir manzara ile karşılaşmayı beklemiyordu.

"İşte burası Kara Kuzgun birliğinin Nehantis şehrindeki merkezi! Benim görevim artık sona erdi, birazdan seni almaya gelecekler. Görüşmek üzere Aiden." Mitu gülümseyerek konuştu ve bir anda yok oldu. Aynı anda Aiden'in yanında siyah cübbeli, sırtında küçük sarı bir çekiç bulunan bir kadın ortaya çıktı.
Kadının saçları beline kadar uzanıyordu. Güzel bir fiziği ve siyah gözleri vardı. Bakışları sert aynı zamanda samimiydi.

"Demek yeni üye. Bu yıl ilk katılan kişi sensin, tebrik ederim. Ben Sitsu ama Sarı Çekiç diyebilirsin. Ben Araştırma ve geliştirme takımındanım." Sitsu samimi bir şekilde konuştu ve uçurumun önüne gelip ovaya seyretmeye başladı. Derin bir nefes aldıktan sonra konuşmaya devam etti.

"Burası Kara Kuzgun birliğinin Nehantis şehrindeki merkezi. Öncelikle sana takımlardan bahsedeyim. Birlik 7 takımdan oluşmaktadır. Her takım üstüne düşen görevleri ve sorumlulukları yerine getirmelidir. İlk takım Suikast takımıdır. Suikast yan sınıfına sahip veya inanılmaz hızlı kişilerden oluşan bir takımdır. Halk tarafından birçok suikast görevi verilir fakat sadece efendimiz yani imparatorumuz, Ares Zed tarafından onaylanan görevleri kabul edilir. Aynı şekilde diğer takımlarada birçok görev verilir ama sadece efendimizin onayladığı görevler kabul edilir.

2.takım, Sorgulama takımıdır. Birçok haini farklı yollarla sorgulayarak ortaya çıkarırlar. 3.takım, Savunma takımıdır. Şehrin güvenliğinden sorumlu kişilerdir. Surları korumak ve şehirin içerisindeki huzuru sağlamakla yükümlüdürler. 4.takım, benimde üye olduğum Araştırma ve geliştirme takımıdır. Bu takım birçok teknolojik silah, kalkan ve yeni icatlar üretmekle sorumludur. Ayrıca birçok yeni büyü dizisi ve efsunda icat edilmiştir."

Sitsu, derin bir nefes aldı ve konuşmaya devam etti.

"5.takım, Simya takımıdır. İksir, hap ve yeni formüller üretmekle sorumludurlar. Soğuk Yıldız Simya birliği kadar iyi hap veya iksir yapamasalarda birçok yeni formül bulmuşlardır. 6.takım Casus takımıdır. Birçok klanda, tarikatta ve loncalarda üyeleri bulunmaktadır.

Mesela İmparatorumuzun sol kolu olan Albert Zau'nun adamları arasında birkaç kişi mevcuttu. Onların raporları sayesinde hain olduğunu öğrendik. Son takım yani 7.takım ise en çok üyeye sahip olan Savaş takımıdır. Ordu sistemiyle yönetilen bu takımdaki üyelerin hepsi inanılmaz yetenekli kişilerdir. Şimdi sana gelelim. Seçmek istediğin takım hangisi? İyi düşün bir daha sormayacağım!"

Aiden, sakince düşünmeye başladı. Ustası ona simya eğitimi verdiği için 5.takıma katılmayı düşünmüyordu. 7.takım yani Savaş takımı dışında diğer takımlarda ona uygun değildi. Bir asker olarak eğitim görmek onun için en uygun olanıydı. Bir süre daha düşündü ve cevap verdi.

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن