Kitap 1 - 10.Bölüm: Kadim Ruhun Hediyeleri

6.4K 498 109
                                    

"İkinci aşamaya katılan 5.000 kişinin 500 kişisi yaratıklarla yaptıkları ölüm-kalım savaşında hayatını kaybetti, bu hayatını kaybeden kişilerin aileleri hesap sormak istiyorlarsa akademiyi karşılarına alacaklarını bilmelerini isterim. 2.500 kişi de bu mücadeleden geri çekildi. Geriye kalan 2.000 kişi üçüncü aşamaya geçmeyi başardı. Üçüncü aşamada kendi aranızda küçük bir turnuva yapacaksınız ve bu turnuvada geriye kalan 200 kişi akademiye alınacak. Sınavın üçüncü aşaması yarın öğleden sonra başlayacak, bu yüzden şimdi burada beklemenizin bir manası yok, gidebilirsiniz."

Müdür yardımcısının açıklamasından sonra kalabalık kolezyumdan çıkıp dağılmaya başladı.

Aiden dışarya çıktıktan sonra şehri biraz gezmeye karar verdi ve juin şehrinin merkezine doğru yürümeye başladı.

Şehir merkezini gezmeyi bitiren Aiden hemen hanın yolunu tuttu. Hana girdikten sonra boş bir masaya geçti ve yemek siparişi verdi. Yemek yedikten sonra odasına çıkıp meditasyon yapmaya başladı.

Meditasyon sırasında bir anda bilinci bir yere çekildi ve gözlerini açtığında milyonlarca km'lik bom boş bir düzlükle karşılaştı. Bu boş düzlükte tam karşısında 2 metre boyunda, mavi gözlü, kısa ve sarı saçlı, hafif kaslı, çevresine kasvetli ve gizemli bir aura yayan, yakışıklı bir adam ile karşılaştı.

"Hoşgeldin Aiden."

Aiden, bir anda şok olmuştu çünkü karşısında duran bu Tanrı vari insanın sesi ona önderlik eden kadim ruhun sesi ile aynıydı.

"Sen kadim ruh musun?

Aiden'in karşısında duran adam bir anda bomba gibi bir kahkaha attı ve konuşmaya başladı.

"Evet, ben tahmin ettiğin gibi kadim ruhum. Burası da senin kadanosun. Bundan sonra meditasyon yaparken sende benim yanıma gelip burada eğitim yapacaksın. Burada istediğin her şeyi oluşturabilirsin, ne de olsa burası senin zihnin.

Burada, kendi seviyenden yüksek büyülü yaratıklar oluşturup onlarla savaşarak hem daha fazla tecrübe sahibi hem de saf gücünü arttırabilirsin. Ama senin oluşturacağın büyülü yaratıkların saldırıları sadece senin tahmin edebileceğin hamlelerle sınırlı olduğu için savaşacağın yaratıkları ben oluşturacağım. Ama bundan önce daha hızlı güçlenmen ve rakiplerinle başa çıkabilmen için sana birkaç hediyem olacak."

Kadim ruh konuştuktan sonra elini havaya salladı ve bir anda Aiden'in önünde yeşil renkte bir kılıç belirdi. Kadim ruh kılıca bakarak konuşmasına devam etti.

"Bu hediyelerimin ilki heybetli bir ağır kılıç

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Bu hediyelerimin ilki heybetli bir ağır kılıç. Bu kılıcın adı, Gök yaran yeşim kılıcıdır. karşında duran kılıç, kutsal ölümsüz olmuş bir cüce tarafından yıldız metali kullanılarak dövülmüş, çift başlı, neredeyse 500 kg ağırlığında bir ağır kılıçtır. Bu kılıca yeterince enerji aktardığında şekil değiştirerek ikiz kılıçlara dönüşecek. Bu durum yaşandığında kılıcın ağırlığıda bir o kadar artacak."

Ölümsüz Kral - Kitap 1: Santara'nın Çırakları [✔]Where stories live. Discover now