INFORMACE

1.4K 60 16
                                    

Ahojky, ano, opravdu ještě žiju :D :D 

Měla jsem teď dlouhou (nechtěnou) pauzu, já vím. Není to tak, že bych si od psaní nějak chtěla odpočinout nebo mě to nebavilo - to vůbec ne. 

Také nehodlám se Zlodějkou skončit, jak si někteří psali. 

Jenom teď nemám čas, a to tak, že fakt vůbec. Nevymlouvám se, opravdu ne. 

Jsem ve druháku, domů chodím nejdříve ve v půl páté, mám také jiné koníčky než psaní, takže většinou se po škole jedu hned na trénink nebo se tomu nějakým způsobem věnuji. Také jsem začala chodit do tanečních, takže další úbytek času, který už mi tak chybí. 

Celé víkendy trávím na závodech nebo na trénincích, když mám den volna, tak je to zázrak. 

Je to o mnoho náročnější než minulý rok a moc mě mrzí, že na to teď nemám tolik času. Bohužel tomu ale tak je. A já s tím nic moc nevzmůžu. 

Nicméně, na další kapitolce už se pracuje a v průběhu tohohle týdne ji můžete čekat :) 

Už se mi po vás stýská a jsem moc ráda, za hezké komentáře a přečtení, která pořád stoupají. Opravdu si toho neskutečně vážím a jsem vděčná, že mě takhle podporujete. 

Doufám, že pochopíte, proč teď kapitolky nebudou tak často. Budu se snažit vydávat jednou za ty dva týdny, ale nic nezaručuji. 

Cítím k vám určitou povinnost a jsem celá nesvá z toho, že vás takhle "zanedbávám". :D A to ani nemluvím o tom, jak moc mi to chybí a mrzí mě, že ten čas teď není. 

Ale doufám, že to společně nějak zvládneme :) 

Ještě jednou moc děkuju za podporu a všechno, co pro mě děláte. Moc si toho vážím. ♥

A tenhle týden čekejte teda tu další kapitolu, budu se snažit, aby to alespoň stálo za to, když už mi to tak dlouho trvá :D ♥

Mám Vás ráda! ♥



Zlodějka mysliWhere stories live. Discover now