PODĚKOVÁNÍ

1.4K 112 49
                                    

Tak. Je konec. 

Ani nevím, co cítím. Určitě jsem smutná, že tahle kapitola mého života je uzavřená. Příběh Zlodějka mysli mě doprovázel tři roky mého života, pomáhal mi utéct z reality, pomohl mi dospět. Bude se mi neskutečně stýskat. Calla se pro mě opravdu stala někým speciálním a v mém srdci už navždy bude mít své místo. Pomohla mi najít samu sebe a vlastně mě přivedla ke psaní, které se pro mě také stalo naprosto nepostradatelné. Už si neumím představit, že bych bez něj měla být. 

Když mě v mých čtrnácti letech během jednoho odpoledne napadlo sednout za počítač a něco psát, nikdy bych nevěřila tomu, že skončím tady. Že to tolik obohatí můj život, že ho udělá o tolik lepším. Tenkrát jsem byla nadšená, hrozně nadšená. Dělala jsem to hlavně pro sebe. A vůbec mi nezáleželo na tom, kolik chyb jsem v příběhu měla nebo že slovosled nedával smysl. Jednoduše mě to bavilo. A to stačilo. Byla jsem spokojená, i bez jakékoliv podpory. 

Jenže čím víc jsem psala, tím více jsem se do toho ponořovala. I Vy jste se začali ozývat, začali mě povzbuzovat. A najednou to všechno chytlo úplně jiný spád. Už jsem to nebyla jenom já a moje slova a myšlenky ztracené kdesi v moři dalších prací, najednou jsem měla motivaci. Postupně jsem se prokousávala k delším kapitolám, přehlednějšímu zpracování a rozmanitosti, která mi na začátku chyběla. Sama jsem viděla, jak se lepším a měla jsem z toho radost. Vaše slova chvály mi dodávaly více a více nadšení, zamilovávala jsem si to pořád víc a víc. Snažila jsem se ze sebe vymáčknout to nejlepší, aby se Vám to co nejvíce líbilo. A Vy jste mě pořád utvrzovali v tom, že Vás to baví. 

Nedokážu vyjádřit, jak moc jsem vděčná za... Vlastně za tohle všechno. Za Callu, za psaní, za Wattpad, za večery strávené se Zlodějkou, za každého z Vás. 

DĚKUJU. 

Vím, že se musím posunout dál. Že se chci posunout dál. Cally příběh končí, ale jiný začne. A já se na něj těším. Moc moc se na něj těším. A doufám, že mě v něm podpoříte stejně, jako jste mě podporovali ve Zlodějce. Že se tam opět potkáme.

Mám Vás ráda. 



Zlodějka mysliKde žijí příběhy. Začni objevovat