Bölüm 4 - İtiraf

643 56 5
                                    

Satou klanının bölgesine girdiği gibi muhafızlar kim olduğunu sordu. Satou fazla uzatmadan sadece ana ailede olan Black logolu madalyonu gösterdi. Bunu gören muhafızlar özür dileyip kenara çekildiler.

Kısa bir yürüyüşün ardından, Satou ana aile köşküne girdi. Ardından odasına döndü ve köşkteki hizmetçilere Rose çağırmalarını istedi. Genç efendilerinin geldiği gibi Rose görmeyi istemelerine şaşırsalar da nedenini sormaya cüret edemediler.

Satou, hizmetçilere isteğini belirttikten sonra odasına döndü ve üzerini değiştirdi. Tabi vücudu anormal bir gelişim geçirdiğinden –ve tabii ejder kanatlarından dolayı- yarı çıplak bir biçimde kaldı. Satou üzerini -kısmen- değiştirdikten sonra Rose gelene kadar lotus pozisyonuna geçti ve enerji çekmeye başladı. Ejder'in Yükselişi tekniğinin ilk aşaması aynı insanların dantianını güçlendirmesi gibi çekirdeği güçlendiriyordu. Tabii insanlardan farklı olarak çekirdeği güçlendirdiği sırada vücudunu da besliyordu. Kısa bir süre sonra hızlıca eski kademesi olan Temel Oluşturma Aleminin beşinci seviyesine eşit olan Çekirdek Oluşturma Aleminin başlangıcına ulaştı.

O anda kapının açıldığını duydu ve hemen gözlerini açtı. Karşısında doğa tanrıçası kadar güzel bir kız çıktı. Bu kız tabi ki de Rose'dan başkası değildi.

Rose son bir kaç gündür olan olaylardan dolayı kendini suçlu hissediyordu. O nedenle de odasına kapanmıştı. Zaten Satou'nun kişisel hizmetçisi olduğundan ondan kimse bir şey istemiyordu. O yüzden iki gündür odadan hiç çıkmamıştı. Ta ki iki gündür ortalıkta olmayan genç efendisinin geldiği gibi onu çağırdığını duyana kadar. İlk başta geri döndüğünü duyunca sevinmiş ama geldiği gibi onu çağırdığını duyunca hem endişelenmiş hem de biraz korkmuştu. Ama gene de Satou'nun odasına gelmişti.

YN: Satou taşı aldığı odada iki gün geçirdi.



Rose, Satou'nun vücudundaki değişimleri görünce –özellikle de kanatları- oldukça şaşırsa da belli etmedi.

"Geri dönmüşsünüz genç efendi. Bir isteğiniz mi vardı?"

Rose hafifçe eğildi.

Satou, Rose odaya girdiği gibi fark etmişti zaten endişeli ve hafif bir korkusu olduğunu. Nedenini az çok bilse de bir şey söylemedi ve sadece ayağa kalktı.

Rose, Satou'nun neden kalktığını anlamadı.

"Genç efendi?"

Satou hiç bir şey söylemeden Rose'a sıkıca sarıldı. Rose şok oldu. Her ne kadar Satou ile abla kardeş derecesinde yakın bir ilişkisi olsa da kim bir hizmetçi için White klanını karşısına alırdı ki? Şaşkınlıktan bir şey söyleme fırsatı bile bulamayan Rose, Satou'nun söyledikleriyle daha da şok oldu.

"Olanları az çok biliyorum. O Dong piçi seni elde etmek istemiş demek ha? Eceline susamış demek ki!?"

Satou buraya gelmeden önce olanları duymuştu.

O Dong piçi, Rose'un onunla birlikte gelmesini istemiş. Rose reddedince zorlamaya teşebbüs etmiş ama Rose şanslıymış ta Dong'un yanındaki yaşlı adam o piçe Rose'un Black klanının genç efendisinin hizmetçisi olduğunu eğer onu elde etmeye çalışırsa White klanı ile Black klanı arasında savaş çıkma ihtimali olduğunu söylemişti. Bunun üzerine de o Dong piçi herkesin önünde Satou'ya meydan okuduğunu üç gün sonra meydana gelmesini istemişti. Eğer Satou gelmezse de Rose'u alacağını belirtmişti.

Bunu duyduğunda Satou ilk olarak öfkeli bir kahkaha atmış ardından direkt Dong White aramaya başlamıştı. Ancak Dong White'ın klanında dövüş gününe kadar inzivaya çekilmişti. Bunu öğrendikten sonra White klanına saldırmayı düşünmüş son anda vazgeçip kendini zorla sakinleştirmişti. Madem Dong böyle oynamak istiyordu onu kendi kurallarıyla ezecekti.

Ejdertanrı EfsanesiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora