Hoofdstuk 15

4.1K 189 10
                                    

Ik ging na het dansen snel naar huis om me om te kleden in een iets wat nettere outfit, maar niet mijn standaard werkkleding.

Ik trok een wit hemd aan met een zwarte leren skinny en zwarte laarsjes

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ik trok een wit hemd aan met een zwarte leren skinny en zwarte laarsjes. Ik pakte mijn zwarte kate spade tas en trok mijn vest aan. Ik deed nog mijn kleine gouden kettinkje om en deed mijn blonde haren in een rommelige knot.

Ik sloot de deur af en ging met een taxi naar Marc toe. Ik drukte op de bel. Marc deed al snel de deur open en glimlachte. Ik stapte naar binnen en zette mijn tas op het kleine tafeltje die Marc naast zijn deur had staan.

Hij sloeg zijn arm om mijn middel en gaf mij een kus. "Hey" Ik glimlachte. "Hey" Ik moest echt nog wennen aan dit idee. "Was je vandaag nog naar het werk gegaan?" Ik knikte. "Even, om eindverslag af te maken. Daarna ben ik weer een keer naar dansen gegaan. Ik heb besloten om vaker proberen te gaan. Gewoon om mijn hoofd leeg te maken"

Marc knikte en liep naar zijn keuken. "Goed plan. Ik snap niet hoe je het vol houdt om zo veel te werken. Ik ga ook ieder weekend even sporten om mijn hoofd leeg te maken, en dan soms doordeweeks in de avond nog"

"Ik hoop dat ik bij mijn dansteam kan blijven. Want op zaterdag dat lukt wel, die wedstrijden die altijd op zondagen zijn kan ik ook wel halen, maar de trainingen op dinsdag en donderdag, dat ligt er gewoon aan hoe laat ik klaar ben met werken"

Ik ging op de bank zitten en keek hoe Marc stond te koken. Eigenlijk zag het er wel echt sexy uit. Marc had een net overhemd aan en die strak om zijn armen zat. De mouwen waren opgerold en de bovenste knoopjes stonden open, maar niet te ver open. Het overhemd was baby blauw en het stond hem echt goed.

Zijn haren zaten wat meer in de war dan normaal en hij had een donkere spijkerbroek aan, in plaats van zijn pak. "Kun je het zien?" Ik knikte. "Ik kijk van een veilige afstand" Hij lachte. "Veilig voor mij" Ik rolde met mijn ogen. "Pas op, anders kom ik dadelijk dichterbij" Hij schudde zijn hoofd. "Ik wil nog wel eetbaar voedsel hebben"

Ik stond op en liep naar hem toe. "Ik kan echt wel in de buurt zijn van voedsel. Vroeger toen ik nog klein was ging ik wel eens naar mijn oma, daar kookte we van alles. Ze overleed toen ik 7 was" Hij keek me aan. "En je andere opa's en oma?" Ik haalde mijn schouders op. "De ouders van mijn moeder heb ik nooit gekend, ze leven nog wel maar zijn verschrikkelijke mensen. De vader van mijn vader is overleden, vlak voor mijn geboorte"

Marc sloeg zijn arm om mijn middel en drukte een kus op mijn voorhoofd. Ik leunde tegen hem aan. "Het eten is bijna klaar, en er staat een bak ijs in de vriezer" Ik glimlachte. "Je bent geweldig" Hij knikte. "Daar heb je gelijk in" "Eikel"

Ik ging aan tafel zitten terwijl Marc het eten op tafel zette. "Smakelijk" Ik glimlachte. "Jij ook"

~*~

Ik lag tegen Marc aan terwijl we samen de bak ijs aan het leeg lepelen waren. Ik trok mijn vestje uit en ging weer liggen. "Blijf je vanavond hier?" Ik dacht even na. "Hanna, het is morgen zondag, je moet echt minder werken" Ik zuchtte. "Oké, dan doe ik morgenavond..." "Nee, morgen doe je niks voor werk. Je moet trouwens toch eerst je nieuwe zaak krijgen, die ik je mag geven, dus die geef ik gewoon pas maandag morgen"

Ik zuchtte. "Jij bent vervelend" Hij haalde zijn schouders op. "Leugenaar" Ik lachte. "Klopt" Hij sloeg zijn arm om mijn middel. "Ik ben echt blij dat ik je beter heb leren kennen" Ik glimlachte naar hem. "Ik ook" Ik glimlachte en genoot van zijn armen om mij heen.

Dit was anders dan mijn andere relaties die ik ooit heb gehad. Dit was volwassener. Mijn relatie met Dean was niks normaal of romantisch aan. Jaden was op het laatst een leuke vriend, maar het was niet meer dan een tienerrelatie, ook al betekende hij veel voor me. Keegan was maar van korte duur, dus kon ik niet echt zeggen dat het meer was dan een tienerrelatie. De relatie met Tom was een standaard collegerelatie. Samen naar feesten, drinken, studeren en naar bed. Meer deden we niet. Soms een weekend naar New York, maar daar gingen we ook naar feesten en deden we niet heel veel anders.

Dit was anders. Het ging niet meer over seks en feesten. Het ging gewoon om bij elkaar zijn en niet meer. Ook al lieten Marc en ik de buitenwereld nog een tijdje op afstand, we waren wel serieus, we gaven serieus om elkaar. Dit was geweldig, Marc was geweldig, ook al was hij nog steeds vaak een eikel, hij was toch geweldig...

Four Years LaterTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang