Hoofdstuk 39

3.7K 166 14
                                    

Michael deed de zware deur open

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Michael deed de zware deur open. Ik glimlachte en stapte naar binnen. "Je ziet er zoals altijd weer schitterend uit" Ik drukte een kus op zijn wang. "Jij ook" Hij lachte. We liepen naar zijn woonkamer en gingen op zijn bank zitten.

Hij sloeg zijn arm om me heen. "Je ziet er moe uit" Merkte ik op. Hij knikte. "Het is nogal druk op het werk, juridische problemen en stress." "Wat voor juridische problemen?" Hij haalde zijn schouders op. "Maakt dat uit?"

"Ik heb rechten gestudeerd, dus misschien kan ik je helpen?" "Heb je rechten gestudeerd?" Ik knikte. "Maar omdat ik mode uiteindelijk toch leuker vond heb ik er niet veel mee gedaan" Hij zuchtte. "Ik denk wel dat ik er uit kom, maar als ik ooit je hulp nodig heb bel ik je"

"Deal"

Hij drukte zijn lippen op die van mij. Voorzichtig ging ik mee in zijn bewegingen. Hij liet zijn hand van mijn rug naar beneden zakken. Hij trok me op zijn schoot maar zo dat mijn gezicht nog steeds naar hem was gericht. Ik ging met mijn hand door zijn haren.

Zijn lippen dwaalde langzaam af en gingen naar mijn nek. Hij maakte het knoopje boven aan mijn jumpsuit uit en liet mijn jumpsuit langzaam naar beneden glijden zodat ik in mijn bh zat. Als ik nu op zou staan stond ik in mijn ondergoed. Langzaam deed ik de knoopjes van zijn blouse open.

Hij was gespierder dan ik had verwacht. Hij drukte zijn lippen weer op mijn mond. Met één hand maakte ik de gespen van mijn hakken los die op de grond vielen. Michael ging met zijn handen onder mijn billen en stond op. We liepen naar zijn slaapkamer waar hij me voorzichtig neer zette op de grond.

Mijn jumpsuit viel meteen naar beneden waardoor ik nu in mijn kanten lingerie stond. Ik maakte de riem van zijn broek los en liet zijn broek zakken. Nu stonden we beiden alleen nog in ons ondergoed. Michael ging langzaam met zijn hand over mijn arm terwijl zijn lippen enkele millimeters van mijn lippen hingen. Hij ging met zijn hand naar mijn hals en toen over mijn borsten en buik. Toen ging hij naar mijn bil.

Onverwachts trok hij me tegen hem aan, en drukte zijn lippen op mijn lippen. Hard. Hij zette een stap achteruit en nog een, net zo lang tot zijn kuiten zijn bed raakten. Hij draaide ons om zodat ik met mijn rug naar het bed toe stond. Hij tilde me weer op en legde me voorzichtig op het bed neer. Hij drukte zijn lippen weer op mijn mond. "Hanna..." Zei hij zacht maar verleidelijk.

~*~

Ik opende mijn ogen en werd wakker in zijn armen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik opende mijn ogen en werd wakker in zijn armen. Ik glimlachte. "Goedemorgen" Ik draaide me om in zijn armen zodat ik nu met mijn gezicht naar hem gericht was. Ik drukte een kusje op zijn neus. Hij glimlachte.

"Ik zou hier de hele dag willen blijven liggen." Zei hij zacht. "Het is zaterdag" Hij knikte. "Klopt maar ik moet nog wat aan werk doen" Ik trok een klein pruillipje. "Ik weet niet hoe laat ik vanavond klaar ben maar misschien kunnen we dan nog samen een film kijken op de bank" Ik knikte. "Is goed, dan ga ik zo maar eens naar huis" Hij knikte.

Ik trok mijn kleren weer aan en glimlachte naar hem. Hij keek toe terwijl ik me aan het kleden was. "Je bent zo mooi" Zei hij. "Slijmbal" Hij stond op en trok een spijkerbroek aan. "Ik zal meelopen naar de deur"

Bij de voordeur trok hij me nog één keer tegen hem aan. "Ik stuur je nog een berichtje" Ik knikte. "Succes met werken"

Die middag lag ik op de bank en was ik gewoon nieuwe ontwerpen aan het maken. Om 11 uur in de avond stuurde Michael een berichtje dat hij nu pas wegging op kantoor en dus het niet meer haalde. Ik besloot om mijn avond niet laat te laten worden en nam een hete douche en kroop daarna in mijn bed.

~*~

Maandag was ik druk bezig om voor Jasmine een hoop te regelen. Om 7 uur was ik eindelijk klaar met mijn werk. Ik liep naar het appartement van Michael, aangezien dat toch in de buurt was. Hij was niet thuis... Ik nam de taxi naar zijn kantoor.

Hij was om half 8 de enige die nog op kantoor was. Ik liep naar zijn bureau. "Je was niet thuis dus ik dacht dat ik je hier wel kon verrassen" Hij leunde achterover in zijn stoel. "Het spijt me dat ik het nu zo druk heb"

Ik ging achter hem staan en hing voorover. "Wat doe je?" "Dit juridisch bestand, ik weet niet wat het is maar het klopt allemaal niet" Ik trok zijn stoel een stukje naar achteren en ging op zijn schoot zitten. Boven in de hoek zag ik de naam van de firma staan.

"Heb je deze ook uitgeprint?" Hij knikte en haalde uit zijn la een stapeltje papieren. Ik begon met lezen. "Je had gelijk, het klopt niet. Als je wil kan ik alles aanstrepen wat niet klopt, terwijl jij de rest doet waar je nog mee bezig was" Hij keek op. "Wil je nu werken?" Ik haalde mijn schouders op. "Als ik jou daar mee help"

Hij knikte. Ik stond op en ging op zijn bank zitten met een markeerstift en een pen. Ik begon met het aanstrepen en aantekeningen maken. Ik weet niet wie dit had gedaan maar dit was prutswerk, geen wonder dat hij de firma niet vertrouwde.

Four Years LaterWhere stories live. Discover now