Hoofdstuk 30

4.1K 178 18
                                    

Ik eindigde net mijn eind verslag toen Jaden binnen kwam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik eindigde net mijn eind verslag toen Jaden binnen kwam. "Je koffer zit al in mijn auto, ben je klaar om te gaan?" Ik knikte en sloot mijn laptop af en deed die in mijn tas. "Ik ben nog even afscheid nemen van Marc en dan kom ik naar beneden" Jaden knikte en liep naar de liften.

Ik ging het kantoor van Marc in. "Ik ga" Hij keek op van zijn computer. "Nu al?" "De rest is er al drie dagen, dus nu al is het niet echt meer" Hij stond op. "Ik wil een kus" Fluisterde hij. Ik glimlachte. "Ik ook" We liepen naar de kantine waar gelukkig niemand was.

Ik sloeg mijn armen om zijn middel en drukte mijn lippen op zijn mond. "Tot over twee weken" Hij knikte. "Ik ga je missen" Ik legde mijn hand op zijn wang. "Ik jou ook" Ik liet hem los. "Ik bel nog wel een aantal keren" Hij knikte. "Is goed, tot dan"

Ik gaf snel nog een kus en liep toen naar de liften. Beneden stond Jaden met mijn nieuwe auto. Jaden had geen auto meer, aangezien hij tegen een andere auto was gereden. Ik stapte in en zei dat we konden vertrekken.

Op het vliegveld werden we gecontroleerd en mochten we door. We waren aan de late kant en moesten nog stevig doorstappen voor we er waren. We ploften neer op onze stoelen. "Snel even een snapchat sturen" Jaden en ik maakte een selfie en stuurden die naar de rest van de groep.

Ik liet een diepe zucht horen. "Eindelijk vakantie" Jaden lachte. "Ik snap niet dat je zo lang zonder vakantie kan. In die tijd ben ik al vier keer op vakantie geweest" "Maar ik ben net iets meer aan het werk dan jij" Hij haalde zijn schouders op. "Des te meer reden om gewoon op vakantie te gaan"

"Waarom gaat Jaimy niet mee?" Vroeg ik. "Die moet werken" Zei Jaden. Jaimy was zijn nieuwe vriendin en het was echt een super leuk meisje. In het begin mocht ze me niet omdat ze bang was dat ik Jaden van haar af wilde pakken, maar toen ik haar honderd keer heb verzekerd dat Jaden ik over waren, werden we goede vriendinnen.

"Had je Marc mee gevraagd?" Ik schudde mijn hoofd. "Marc is heel anders dan de andere mensen in de groep. Veel zullen onze relatie ook niet begrijpen met het leeftijdsverschil van 8 jaar. En we konden sowieso niet zo lang samen op vakantie want dan komen ze gewoon mensen te kort op het werk" Jaden knikte.

Jaden had Marc nu drie keer ontmoet en kon op zich wel met hem vinden, vooral omdat Jaden ook een advocaat was en dat ze dus sowieso iets hadden om over te praten. Dan was er nog dat ze voor het zelfde basketbalteam waren. Jaden begreep na de eerste ontmoeting eerst niet goed mijn keuze, maar daarna begreep hij het wel.

Ik keek naar buiten. 'Ik ben wel blij mensen na een lange tijd weer te zien. Megan heb ik echt 3 keer gezien in de afgelopen 4 jaar en hetzelfde geldt voor Greg. Brad gewoon al 4 jaar niet meer want hij kan niet weg. En Wren die is af en toe nog in Amerika. Ik ben blij dat we elkaar gewoon zien. En dat we allemaal in een groot huis aan de kust van Los Angeles zitten"

We zaten in Los Angeles omdat Brad niet lang weg kon bij zijn surfschool, en aangezien we waarschijnlijk toch iedere dag aan zee gingen liggen..

We konden ook in het hotel van mijn ouders, bij Megan en Greg thuis, maar dat was zo klein, ongezellig of gewoon vervelend. Patrick was afgehaakt omdat hij me niet wilde zien. Hij was echt lullig want hij zei gewoon letterlijk dat als ze mij mee lieten gaan dat hij niet meer zou komen.

Jammer vond ik het niet voor mezelf, maar wel voor de andere die ons gewoon beide na een lange tijd weer wilden zien.

~*~

De warme zon was geweldig en ik was bijna vergeten hoe het voelde om op het strand te staan. Ik genoot van de zeelucht die zachtjes over het strand waaide. We gingen naar het huisje. Ik belde lang aan. Megan kwam aanrennen en sprong om mijn hals.

"Je leeft nog" Verbaasd keek ik opzij naar Jaden die stond te lachen. "Ja, toevallig wel" Ze lachte. "Ik heb je pas 4 jaar niet gezien" Ik knikte. "Dat is waar" Ze liet me los en glimlachte.

"Dit wordt een geweldige vakantie nu je er weer bent" Ik knikte. "Ik ben er klaar voor!"

Four Years LaterWhere stories live. Discover now