Hoofdstuk 60

3.7K 175 27
                                    

"Dit is mijn verlovingsring" Zei ik zacht tegen de groep. Ik keek naar Marc en glimlachte naar hem. "Je bent verloofd?" Vroeg Keegan verbaasd. "Ja daar zijn verlovingsringen voor, duhh" Zei Greg lachend. Megan sloeg hem hard tegen zijn arm.

"Sinds wanneer?" Vroeg Kimberley terwijl ze samen met Megan en Tess met hun neuzen boven de ring hingen. "Eergisteren" Tess legde haar hand op mijn schouder. "Ik ben blij dat het eindelijk iets minder gecompliceerd is en dat je eindelijk iemand hebt om je pizza mee te delen." Ik begon te lachen.

"Als ik veel zeur krijg ik twee keer in de maand pizza van Marc" Rich lachte. "Dan houdt ze echt van je. Je laat haar weinig pizza eten en toch wil ze met je trouwen, dan doe je toch wel iets goed" Iedereen lachtte. "Hij kookt voor me. Dat doet hij heel goed" Marc rolde met zijn ogen.

"En die twee keer zijn ook omdat ik dan niet wil koken en we anders helemaal niks te eten hebben" Ik knikte. "Ik ben blij dat ik zo toch nog pizza krijg" Ik keek naar Marc en glimlachte naar hem.

Marc sloeg zijn arm om mijn middel en ik leunde zachtjes tegen hem aan. "Ik had nooit verwacht dat Hanna de eerste van de groep zou zijn die gaat trouwen" Zei Greg. "Omdat jij niet opschiet" Zei Tess tegen hem. Keegan lachte.

"Patrick gaat ook trouwen" Zei Rick. "Hopelijk gaat dat niet door" Zei Jaden. "Heb jij nooit ooit met hem gesproken?" Vroeg Kimberley. Jaden schudde zijn hoofd. "Doordat ik Hanna's kant koos en met Hanna nog steeds veel omga wil hij ook niet meer tegen mij spreken"

"Hij is er echt nooit mee, en anders is hij opgezogen door Sabrina. In het begin waren ze schattig maar nu zijn ze echt vervelend" Zei Megan. Kimberley richtte zich naar Marc. "Heb je Patrick al eens ontmoet?" Hij schudde zijn hoofd.

"Ik heb Patrick al bijna vier jaar niet gesproken" Zei ik tegen Kimberley. "Vier jaar alweer?!" Riep Megan. Ik knikte. "Heb je haar ouders al ontmoet?" Vroeg Kimberley door aan Marc. "Ja, één keer" "En mijn moeder was een kreng en ze waren vervelend" Voegde ik toe.

"Je ouders waren oké tot jij die ruzie met Patrick kreeg. Ze waren altijd al meer met Patrick bezig maar sinds jullie ruzie hebben is het veel erger." Zei Jaden. Ik knikte. "Ik zie ze ook echt nog weinig, altijd Patrick dit en dat." Ze knikte. "Ach, je hebt ons als je familie en dat is meer dan geweldig" Tess kneep een keer in mijn hand.

"En de familie is zojuist met één gegroeid" Zei Megan richting Marc. Ik glimlachte vrolijk dat mijn vrienden Marc zo goed opnamen. Ik was namelijk heel bang dat ze Marc niet helemaal zouden begrijpen, zeker niet als ze wisten dat ik was verloofd.

Ik was nerveus voor deze avond maar het viel reuze mee. Ik was blij dat ik met Marc samen was. Eindelijk had ik de juiste gevonden...

"Morgen gewoon een dagje strand, kunnen jullie bijkomen van de reis, kan Jaden Jaimy ophalen op het vliegveld en dan gaan we in de avond met zijn alle uiteten en dan beslissen we of Jaimy ook bij onze gezellige familie mag" Zei Greg lachend. Jaden rolde met zijn ogen. "Je bent een sukkel" Lachte ik naar Greg.

Ik keek naar Marc. "Zullen we zo teruggaan naar het hotel?" Hij knikte. Ik stond op en liep naar de deur. "Brad, neem je morgen mijn surfboard mee? Dan laat ik jullie zien hoe het moet" Brad en Wren begonnen hard te lachen. "Dat wil ik nog wel zien gebeuren"

Marc sloeg zijn arm om mijn middel. "Tot morgen"

~*~

Ik zat op mijn board en deinsde rustig op het water op en neer. Brad en Wren zaten naast me. "Dus je bent opeens verloofd" Zei Wren. Ik knikte. "Het is geen perfecte relastie, we maken nog wel eens ruzie en dat soort dingen, dan wil ik hem soms vermoorden, maar hij doet zo zijn best en ik ook. Ik heb eindelijk het gevoel dat hij de ware is. Hij is niet perfect, maar wel voor mij."

"Je straalt helemaal" Merkte Brad op. "Je verdiend gelukkig te zijn en iemand te hebben die voor je vecht." Ik glimlachte. "Het duurde even, maar ik ben inderdaad gelukkig met Marc." Ik keek kort naar het strand waar Jaden en Marc zaten te kletsen. Jaden was blij dat hij nu niet het water in hoefde. Beiden waren geen fan van zeewater.

"Hanna, die golf is voor jou" Ik peddelde naar de golf en ging helemaal los en het leek weer even of ik in mijn eigen perfecte wereld was met een vliegende eenhoorn, regenbogen en de zon. Dit was mijn moment om alle werkstress weg te laten stromen.

Even alleen ik en mijn surfboard...

Even alleen ik en mijn surfboard

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Four Years LaterWhere stories live. Discover now