Hoofdstuk 63

3.5K 179 28
                                    

Ik liep samen met Marc naar het strand. Jaimy keek verbaasd op toen ze ons hand in hand aan zag komen. Ik gaf een kort kneepje in Marc zijn hand. Hij keek me aan en glimlachte. We legden onze handdoeken neer.

"Is er iets?" Vroeg Jaden. Ik schudde mijn hoofd. "Hanna, ik heb gisteren de hele dag met Brad geoefend aan mijn surfen en ik denk dat ik je in kan maken" Ik keek Jaden met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Jij? Mij inmaken?" Hij knikte. "Dat wil ik wel eens zien"

Wren lachte. "Jaden, je weet dat ze kampioen van Hawaii was, en dat Hawaii de beste surfers heeft" Ik grijnsde. Ik pakte mijn surfboard en stond op. "Dus... kom je nog?" Vroeg ik.

Hij lachte en stond op. "Jullie proberen me gewoon bang te maken" Ik knikte. "Geef maar toe dat het werkt" Ik liep naar het water en peddelde van de kust af. Jaden kwam snel achter me aan.

"Daar gaan we dan" Ik liet Jaden voorgaan. Hij was inderdaad vooruit gegaan maar hij was zeker niet beter. Ik sprong in op de golf en sneed Jaden af en pikte de golf in. Ik deed mijn best om de gaafste trucjes uit de kast te halen. Toen ik eenmaal uit de golf was keek Jaden me boos aan.

"Je speelt vals!" Ik schudde mijn hoofd. "Volgens de officiële wedstrijdregels mag dat, krijg je zelfs bonuspunten voor. Dus als dit een echte wedstrijd was had je nu een dikke achterstand" Hij rolde met zijn ogen en klom weer op zijn board.

"Hanna, wacht" Ik klom op mijn board en keek hem aan. "Wat was dat net voor blik naar Jaimy, dat de andere haar nog niet helemaal waarderen snap ik, maar van jou had ik anders verwacht omdat je haar kent en gewoon mag"

"Ze heeft eergisteren tegen Marc verteld dat wij twee een jaar geleden seks hebben gehad en dat we beide nog gevoelens voor elkaar hebben. Ze probeerde mij en Marc gewoon uit elkaar te drijven. Ik wilde niks zeggen tot het einde van de vakantie of als we thuis waren want ik heb geen zin in drama, maar ik snap niet waarom ze dat zegt als dat in het verleden ligt"

Jaden keek me lang aan. "Dat zou Jaimy niet doen" Ik rolde met mijn ogen. "Dan geloof je me niet. Na al die jaren dat je me kent en wat we hebben doorgemaakt zou ik juist denken dat je mij zou geloven. Je moet het zelf weten"

Ik wilde terug peddelen maar Jaden hielt me tegen. "Ik geloof je maar ik kan bijna niet geloven dat Jaimy dat zou doen, wat schiet ze daar mee op?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik weet het dus ook niet, maar ik lul niet zomaar uit mijn nek" Hij knikte.

"Waarom moeten meiden zo dramatisch zijn?" Ik keek hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Pardon? Ik ben juist niet dramatisch" "Hanna, jij bent het voorbeeld in het woordenboek van dramatisch" "Nee, dat was ik op de middelbare, nu niet meer"

"Nou vooruit dan" Ik glimlachte en ging nu terug naar de kust. Wren begon Jaden hard uit te lachen "Je bent zeker weten wel beter"

Megan kwam naast me zitten. "Waar hadden jullie het over?" Ik keek even naar Jaimy die niet keek. Megan volgde mijn blik en knikte. "Oké, leg maar een andere keer uit, want net heb je ook wat gemist" Ik keek haar verbaasd aan maar ze schudde haar hoofd.

Marc knikte. Ik pakte mijn telefoon en stuurde Megan een berichtje. "Zeg"

"Jaimy zat hier allemaal van ze probeert Jaden gewoon terug te krijgen en van mij af te pakken. Marc was net even weg. Ik snap het echt niet waar ze mee bezig is" Ik zuchtte boos. "Ik ga me hier niet mee bezig houden, ik wil geen drama"

Megan knikte naar me. Ik ging naast Marc liggen. "Had je het hem verteld?" Vroeg Marc zacht zodat niemand anders het kon horen. Ik knikte en legde mijn hoofd neer.

"Hanna gaan jullie vanavond mee op stap?" Vroeg Brad. Ik keek naar Marc en keek hem hoopvol aan om nee te zeggen. Gelukkig begreep hij mij. "We zouden vanavond een avondje alleen blijven, misschien een andere keer" Zei Marc. Ik knikte.

"Jammer, ik zou er alles aan doen om Hanna weer een keer dronken te zien." Lachte Greg. "Alleen omdat je me dan kan uitlachen" Greg knikte. "Je vertelt dan de waarheid dus dan kan je achter al haar geheimen komen" Ik rolde met mijn ogen. "Dat is niet altijd grappig"

Marc grinnikte. "De eerste keer dat ik Hanna dronken zag was ook een interessante avond" Ik keek hem aan. "Omdat?" Vroeg Kimberley nieuwsgierig. "Toen hadden ze voor het eerst seks, daarvoor waren ze niet echt vrienden" Zei Tess die het al begreep. Ik keek naar Marc en schudde grijnzend mijn hoofd. "En de volgende ochtend ben ik weggelopen"

"Alsof hij je nooit meer zou tegenkomen" Zei Greg. "Ja, daar had ik niet over na gedacht" Ik keek naar Marc en begon te lachen. "Grapje schat" Ik drukte mijn lippen op zijn mond. Hij knikte. "Ja ja"

Four Years LaterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu