Hoofdstuk 84

3.6K 183 15
                                    

In de vergaderzaal zat Marc tegenover me en zat hij meerdere keren naar mij te staren terwijl June haar woordje deed over het nieuwe kantoor

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

In de vergaderzaal zat Marc tegenover me en zat hij meerdere keren naar mij te staren terwijl June haar woordje deed over het nieuwe kantoor. 

"Zijn er nog vragen?" Een aantal vragen werden beantwoord voordat June de vergadering afsloot en we allemaal weer terug naar ons werk konden. 

Ik stond op en wilde weglopen maar opeens stond Marc voor mijn neus. "Hanna we moeten praten" Ik knikte. "Dat weet ik, maar niet nu" "Dat zeg je iedere keer" "Ik moet nu gaan werken, er is genoeg te doen" 

"Kan ik vanavond langskomen?" Ik knikte. "Prima" Ik liep snel om hem heen en ging in de liften staan. Xander kwam ook in de lift. "Dus samen op het nieuwe kantoor" "Jupp" 

"Mag ik vragen wat er tussen jou en Marc is gebeurd?" "Het liep gewoon niet meer lekker" "Jullie waren verloofd! Ik weet dat ik nooit echt een supporter was van jullie relatie, maar je deed wel iets met hem. Je was gelukkig" 

"Niet meer. Ik was gelukkig maar op het laatst niet meer" Xander zuchtte. "Je moet hem nog een kans geven" "Het is te laat om nog kansen te geven" Xander keek me verbaasd aan. "Jij bent al verder gegaan met je leven. Je hebt al een ander of niet?"

"Ja" Xander schudde lachend zijn hoofd. "Marc wil je terug en vroeg of ik je wilde overtuigen" Ik schudde mijn hoofd. "Het gaat niks meer worden tussen ons twee" Xander knikte. 

De liftdeuren gingen open. "Hanna, kan ik met je meerijden naar kantoor?" Ik knikte. We waren de eerste die er waren. langzaam aan stroomden de mensen naar binnen en kwam de paniek even naar boven toen ik me bedacht dat ik iedereen nu moest helpen. 

Mensen bleven bij de balie staan. "Tijd om de baas te zijn" Zei Xander tegen me. Ik knikte en ging ver voor iedereen staan. 

"Als iedereen even wil luisteren. Ik heb op de balie mappen met jullie namen, daar staat je plek en je eerste zaak in. Als er vragen zijn kunnen jullie naar mijn kantoor komen en dan help ik graag" Iedereen draaide om naar de mappen. 

"Jij krijgt een drukke dag" Lachte Xander

~*~

Tegen twaalven liep ik mijn appartement in. Ik dumpte mijn tas op het aanrecht. "Ik dacht dat we vanavond samen zouden eten" Ik draaide me om en Jaden zat op de bank. "Shit! Sorry, het was zo druk op kantoor, iedereen had vragen en ik moest mijn eigen zaken behandelen en... Het spijt me" 

Jaden knikte. "Maakt niet uit. Ik heb met Marc pizza gegeten en de wedstrijd gekeken" Verbaasd keek ik naar Jaden. 

"Jij had tegen hem gezegd dat je na werk met hem zou spreken" Ik zuchtte en ging op de leuning van de bank zitten. "De pizza was net bezorgd en het zag er niet naar uit dat jij binnenkort thuis zou komen dus hebben we de wedstrijd gekeken" 

"Het spijt me, ik zorg dat ik het goed met je maak" Ik drukte een kus op zijn wang. "Ik denk dat je beter je excuses aan Marc kan geven. Hij is woedend dat je verder bent gegaan zonder hem iets te vertellen" 

"Heb je dat verteld?" Jaden schudde zijn hoofd. "Hij kwam hier om met jou te praten, en ik dacht dat jij je sleutels was vergeten. Hij was verbaasd om mij te zien en toen ik vroeg of hij pizza wilde aangezien jij niet kwam... En toen later vroeg hij het opeens en toen heb ik het toegegeven. Hij werd boos op je omdat hij vond dat hij op zijn minst de waarheid verdiende. Hij dacht dat je hem nog wel een kans wilde geven, het was nogal een klap in zijn gezicht" 

"Ik weet het, ik wilde het hem vertellen maar door al het werk was ik het helemaal vergeten. Ik zal morgen even langsgaan" "Het is nu in ieder geval te laat" 

Ik kroop tegen Jaden aan. "Hoe was jouw dag?" Vroeg ik. "Makkelijk, ik krijg de saaiste zaken" "Vraag dan om meer zaken, moeilijkere zaken. Zo kom je namelijk nooit verder op" Hij knikte. "Mijn baas is alleen een eikel" "Ga ergens anders solliciteren! Er zijn zat advocatenbureaus in heel New York die mensen zoeken" 

"En dan bij jou werken zeker?" Ik schudde mijn hoofd. "Ik hou van je, maar je komt niet bij mij op kantoor werken, dat doe ik niet nog een keer" Jaden lachte. "Weet ik, ik plaag je alleen" "Daar is het te laat voor" "Ga dan slapen?" "Blijf je vannacht hier?" 

"Oké, is goed" Ik drukte een kus op zijn neus en stond op. "Kom, want ik ben doodmoe na vandaag" 

Four Years LaterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu