Hoofdstuk 16

4.3K 180 19
                                    

Ik stond in de kleine kantine en pakte een nieuwe kop koffie. Marc zat aan de kleine tafel en grijnsde naar me. "Wat?" Vroeg ik lachend. "Niks, ik dacht gewoon aan vannacht" Ik glimlachte en wilde net iets zeggen maar Xander, een andere senior partner kwam binnen.

"Hanna" Zei hij vriendelijk. "Marc" Zei hij minder vriendelijk. Ik glimlachte naar Xander. "Goedemorgen Xander" Hij leunde tegen het kleine aanrecht. Marc had zich op zijn telefoon gericht. Marc en Xander waren niet bepaald vrienden, ik weet niet waarom.

"Hanna, ik wilde het laatst al tegen je zeggen, maar je straalt de laatste tijd steeds meer, wat is je geheim? Bijna iedere ochtend kom je stralend binnen" Xander stond met zijn rug naar Marc maar ik kon hem zien grijnzen.

"Yoga" Zei ik uiteindelijk. "Ik zeg dat je niet meer moet stoppen met die yoga! Kan je misschien het nummer van je instructeur geven?" Ik moest mijn best doen mijn best doen niet te lachen. Marc genoot er wel degelijk van.

"Ik zal voor je kijken of hij binnenkort tijd heeft voor je" Xander glimlachte. "Anders kunnen we misschien een keer samen gaan?" Ik knikte ongemakkelijk. Xander pakte zijn kop koffie en liep de kantine uit.

Ik wees naar Marc. "Niet grappig" Ik pakte mijn koffie en liep de kantine uit. Marc kwam achter me aan. "Geef toe, het was grappig" Ik rolde met mijn ogen. "Heb jij binnenkort tijd dan voor een privéafspraak met hem?" Hij stopte met lachen. "Nee, ik doe alleen mijn privéafspraken voor jou." "Van mij mag je anders best een yoga-afspraak maken met Xander" Ik ging mijn kantoor in en glimlachte naar Marc die een vies hoofd trok. "Zeg dat nooit meer"

Hij liep verder naar zijn eigen kantoor. Ik schudde lachend mijn hoofd en ging verder met mijn werk.

~*~

"Klaar?" Ik keek op en zag Marc in mijn deuropening staan met zijn jas. "Ik moet nog even iets afmaken" Hij kwam achter me staan en keek mee. "Lukt het met je zaak?" Ik knikte. "Het is niet echt iets heel speciaals. Het is een makkelijke" Marc knikte. "Wat moet je nog doen?" "Even nog wat dingen opslaan en dan ben ik wel klaar"

Hij legde zijn handen op mijn schouders. "Marc..." "Ssst... Er is nu toch niemand meer, alleen June maar die zit op haar kantoor" Ik zuchtte. "Kom" Ik sloot mijn laptop af en stopte mijn spullen in mijn tas. Ik pakte mijn jas en liep mijn kantoor uit.

Toen we in Marc zijn appartement aankwamen was het eerste wat hij deed mij een zoen geven. Ik sloeg mijn armen om hem heen. "Hier keek ik echt al de hele dag naar uit"Zei hij. Ik zuchtte. "Ik weet het" Zei hij. Hij deed mijn haren uit mijn oor.

We gingen op de bank zitten. Gefrustreerd legde ik mijn hoofd tegen hem aan. "Ik word gek van dat ik je niet wanneer ik wil een kus kan geven of gewoon even je een knuffel kan geven." Hij knikte en ging met zijn hand door mijn haren.

"Ik denk dat het gewoon goed is om even je promotie over te laten waaien, zodat mensen niet gaan denken dat je die door mij hebt" Ik knikte. "Dat weet ik, maar dat maakt de frustratie niet minder" Hij knikte. "Ik weet het"

In stilte lagen we tegen elkaar aan. "Zullen we gewoon iets bestellen?" Vroeg Marc. Ik knikte. Hij pakte zijn telefoon en bestelde twee pizza's voor ons. Marc trok me dichter tegen hem aan. Hij ging weer met zijn hand door mijn haren. Ik genoot van hem en kon hier wel uren blijven liggen.

De bel ging. "Ik ga wel" Ik stond op en liep naar de voordeur. De pizzajongen glimlachte en gaf de pizza's. Ik gaf hem wat geld, met wat extra fooi en deed de deur toen weer dicht. Ik ging zitten en opende de dozen.

"Smakelijk"

~*~

Die avond werden er niet veel woorden gewisseld. We lagen op de bank. Marc keek televisie en keek een serie op Netflix die ik niet kende. Ik lag ondertussen op zijn borst en was op mijn telefoon een spelletje aan het spelen.

"Blijf je vanavond hier, of wil je liever dat ik je naar huis breng?" Ik keek op. "Ik lig eigenlijk wel prima" Hij glimlachte. "Moeten we eigenlijk nog kleren voor je halen?" Ik zuchtte. "Eigenlijk wel, maar ik wil niet opstaan" Marc lachte.

"Dan halen we nu gewoon wat kleren en dan doen we de rest van de avond ook niet heel veel anders. Dan halen we ook wat kleren die hier kunnen blijven, dan kan je vaker blijven slapen" Ik glimlachte. "Klinkt geweldig"

Na nog een aantal minuten te treuzelen stonden we op en gingen we met zijn auto naar mijn appartement. Ik opende de deur en liep naar boven om wat kleren in een tas te doen. Ik deed ook wat makkelijke kleren en lingerie erin, zodat ik minder vaak nog eerst kleren moest halen, of op het werk kwam in dezelfde kleren.

Terug bij Marc, trok Marc me tegen hem aan en zoende me passievol. Ik glimlachte
en sloeg mijn armen om zijn nek. Hij tilde me op en liep naar zijn bed.




Heyyyy
Ik ga vandaag tot en met vrijdag naar Berlijn. Ik kan wel updaten, maar zal komend weekend de uitslag van de coverwedstrijd bekend maken. Samen met QuintyVanVlimmeren en R_Dallas zullen we gaan kiezen.

Ik heb de hoofdstukken al klaar staan zodat jullie niet hoeven te wachten tot ik weer thuis ben :)

Ook zal ik op zoek gaan naar een foto van iemand die lijkt op mijn beeld van Marc, maar dat kan even duren aangezien ik in Berlijn niet veel op mijn telefoon kan.

Lovee yaa all

Four Years LaterWhere stories live. Discover now