Hoofdstuk 22

4.1K 166 22
                                    

Wegens gevaar en mijn gezondheid was ik ook van de zaak gehaald en nam Marc het van mij over. Zo kon ik nog weten wat de stand van zaken was en voelde ik me niet compleet afgesloten. 

June wist nu wel van mij en Marc, want we moesten wel uitleggen dat ik bij hem bleef slapen en waarom ik laat in de avond uit zijn gebouw rende en daarna ben aangereden door een verdachte in een moordzaak. Ze zei dat het haar niet verbaasde, weet ik veel waarom. 

Marc was vanmorgen een keer vroeg weg om aan de zaak te werken. Ik lag op de bank ik een legging en een trui. Mijn haren zaten in een knot. Ik had een grote schaafwond op mijn voorhoofd. Aangezien ik me dood verveelde besloot ik om toch mensen uit te nodigen. 

De deurbel ging. Langzaam stond ik op en liep ik naar de deur toe. "Hanna!" Tess wilde me eigenlijk om mijn nek springen maar bedacht zich snel. Ze gaf voorzichtig een knuffel, gevolgd door Keegan. Ik glimlachte. 

"Ik ben niet gastvrij vandaag, dus als je iets wil drinken is daar de koelkast. Ik mag niet veel lopen en staan, plus, dat doet ontzettend veel pijn" Tess knikte en ging op een andere bank zitten. Ik ging wat rechter zitten en glimlachte. 

"We hebben je lang niet gezien" Merkte Keegan op."Het is lang geleden dat ik even niet hoefde te werken" Zei ik lachend. Tess lachte. "Workaholic" Ik knikte. "Ik kan er ook niet tegen dat ik nu niet kan werken. Ik ben van mijn zaak gezet en Marc heeft mijn laptop verstopt en ik weet zeker dat hij ergens ligt waar ik hem niet kan vinden" 

Tess trok een wenkbrauw op. "Marc?" Ik lachte schaapachtig. "Is dat je vriend?" Vroeg Keegan. Ik schudde mijn hoofd en haalde toen mijn schouders op. "Het is ingewikkeld, en officieel weet niemand het" Tess knikte. 

"Je hebt me ook nooit verteld dat je was verhuisd! Ik hield zo van je appartement" Ik schudde mijn hoofd. "Ik woon hier tijdelijk, ik mag niet 24 uur alleen zijn en die trap was niet makkelijk, dus blijf ik tijdelijk bij Marc" Keegan lachte. "Ingewikkeld" 

Tess glimlachte. "Ik pak wel wat drinken, wat willen jullie?" "Doe mij maar water, er is volgens mij ook cola en spruitwater. De rest weet ik zo niet uit mijn hoofd" Tess knikte en liep naar de koelkast. "Keegan?" "Cola" Ze knikte. 

"Kastje rechtsboven staan de glazen" Tess schonk drie glazen in en zette toen de fles terug. "Jezus, allerlei groentes in de koelkast" Ik lachte. "Marc gebruikt die voor koken, maar heeft nu ingekocht voor een aantal dagen" 

"Kookt hij voor je?" Vroeg Tess met wiebelende wenkbrauwen. Ik knikte. "Hij vond dat ik te veel chinees en pizza's at" Keegan rolde met zijn ogen. "Lui wezen" Ik haalde mijn schouders op. "Veel tijd of zin had ik voor koken nooit" 

"En goed koken kon je ook niet" Zei Tess snel. Ik rolde met mijn ogen. "Nu hoeft dat ook niet meer" Ze lachte. 

Ik keek naar Tess en Keegan. Ze leken duidelijk nog verliefd op elkaar, maar volgens mij probeerden ze het beiden te ontkennen. Ze straalden gewoon liefde uit. Ze hadden dan misschien beide een relatie maar dat gaf niet weg dat ze te veel om elkaar gaven om alleen vrienden te zijn. 

"Wat?" Vroeg Tess. Ik schudde mijn hoofd. Ik pakte mijn telefoon en stuurde een berichtje naar Jaden. 

Je had gelijk, Tess en Keegan zijn echt nog verliefd, ze zitten nu voor me en ik zie geen verandering in vier jaar geleden

Ik kreeg direct reactie. Ik zei het toch! Je hebt de weddenschap verloren! Dat wordt trakteren. Als je weer kan lopen althans ;)

Ja ja! Ik weet het

Ik legde lachend mijn telefoon weer weg. "Waarom moest je lachen?" Vroeg Keegan. "Ik heb een weddenschap verloren van Jaden, dus nu moet ik hem gaan trakteren." Tess lachte. "Vier jaar geleden zou ik niet gezegd hebben dat jullie van de hele groep bevriend zouden blijven" Ik knikte. 

"Ik had ook niet verwacht dat Patrick me niet zou geloven" Tess knikte. "Sabrina is gewoon een slet. Ze moet gewoon  weg" Ik knikte. "Ik mis het gewoon dat ik niet met Patrick kan praten. Maar ik ga ook geen contact opnemen met hem, want ik heb niks verkeerd gedaan. Hij zou zich moeten verontschuldigen, na al die dingen die hij naar me heeft geschreeuwd" 

Keegan knikte. "Hoe lang heb je hem nu niet gesproken?" Ik dacht even na. "Met kerst 3 jaar, dus nu 3 jaar en 4 maanden" Keegan schudde zijn hoofd. "Het heeft echt de hele groep uit elkaar getrokken. Eerst was het nog, maakt niet uit hoe ver we uit elkaar zaten, we waren er voor elkaar. En die ruzie zorgde voor andere ruzies en uiteindelijk is het contact echt klein" Ik knikte. 

"Patrick moet gewoon over Sabrina heen zien te komen, en snel" Tess knikte hevig. "Ze is echt veranderd. Ze heeft ook gewoon geen normale vriendinnen meer over gehouden. Ze heeft Patrick en daar stopt het en daarom klemt ze zich zo aan hem vast."  Zei ze. 

"Ik weet niet wat Patrck bezielt, maar die jongen die ik voor het laatst heb gezien is niet mijn broer. Zij veranderd hem, en nu heeft hij ook nog maar weinig vrienden over" Keegan knikte. "Hopelijk ziet hij het licht voor hij haar zwanger maakt of wat dan ook" Ik knikte. "Ik moet er niet aan denken" 

heyy guysss,

ik ben weer helemaal heel thuis gekomen van weekje Berlijn! Ben nog wel wat moe maar dat komt wel goed door een weekendje lekker niksen. 

Het is eind februari geweest en de coverwedstrijd is nu echt afgelopen. Samen met QuintyVanVlimmeren en R_dallas heb ik de covers gekozen. Er waren zeker ook andere goede covers die ik had binnen gekregen. Maar uiteindelijk heb ik de cover van amnaaaaaaaaa gekozen. 

Deze covers vond ik mooi en rustig en de plaatjes pasten vond ik mooi bij wat ik in mijn gedachten had. 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Verder wil ik nog zeggen dat ik de covers die het niet zijn geworden ook super mooi vond

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Verder wil ik nog zeggen dat ik de covers die het niet zijn geworden ook super mooi vond. Omdat ik het echt moeilijk vond om te kiezen had ik dus hulp ingeroepen. 

Ik wil toch nog even Lindesjimmie, BxtwonenRoxy-Granger en srslyminke bedanken voor hun deelname. Ieder heeft mooie covers gemaakt. Jullie mogen ieder één boek van jezelf kiezen, dat zal ik dan lezen en jullie feedback geven als jullie dit willen. 

Lovee Yaa Alll  ♥♥♥



Four Years LaterWhere stories live. Discover now