Hoofdstuk 78

3.6K 189 26
                                    

"Jij had toch wel verteld dat we in La waren?" Ik keek naar Jaden en schudde mijn hoofd. "Moest dat dan?" Hij rolde met zijn ogen. "We zijn onderweg naar Megan en Greg, wie weet zijn ze nog aan het werk" Ik haalde mijn schouders op. "Dan gaan we Kimberley en Rick vervelen of Brad" Jaden lachte. "Het maakt jou echt niet uit" "Jullie kwamen mij ook storen op het werk"

Ik drukte op de deurbel en keek naar Jaden. De deur ging open en Megan keek ons verbaasd aan. Ik glimlachte en gaf een knuffel. "Leuk om je te zien" Zei ik vrolijk voor ik naar binnen liep. Jaden hoorde ik hard achter me lachen. 

Op de bank zat Greg. Verbaasd keek hij naar mij. "Hanna?" Ik glimlachte. "Heb je eten?" Megan rolde haar ogen. "Je bent een sukkel" Ik knikte. "Dat wisten we al" Ik ging naast Greg zitten. Jaden en Megan kwamen erbij zitten. "Dus jullie dachten, we gaan gewoon weer op vakantie?" Ik knikte. "We gaan Jaden zijn vakantie uren op maken" 

"En jouw vakantiedagen dan?" "Die heb ik niet, ik heb ontslag genomen" Megan keek me met grote ogen aan. "Ze begint na de vakantie als managing partner in een ander filiaal van de firma, zo hoeft ze Marc niet meer zo vaak te zien" 

"Dus het is echt over?" Ik knikte. "En ik wil het er niet over hebben" "Ze woont bij mij terwijl Marc nog in haar appartement is" Ik rolde met mijn ogen. "Ik ga hem echt wel wegsturen" Megan keek me lang aan. 

"Han, kom dan gaan we eten pakken" Ik stond op en liep achter haar aan. "Je hebt ons laten schrikken" Ik knikte. "Ik heb mezelf laten schrikken. Maar dat was goed, ik ben denk ik nu wakker geworden. Marc en ik waren altijd samen, 24 uur per dag. We hadden zelden ruzie. Het was misschien iets te perfect." Megan knikte. "En nu woon je met Jaden" Ze glimlachte. 

"Ik weet het" Ze ging op het aanrecht zitten. "Je bent nu met hem op vakantie" Ik knikte. "Hij heeft je gered" Ik rolde met mijn ogen. "Ik snap waar je heen gaat" Ze lachte. "Je kwam hier twee dagen na je verloving en gaf toe dat je altijd van Jaden zal blijven houden" Ik knikte. 

"Han, het spijt me, maar ik wist dat je uiteindelijk niet met Marc zou gaan trouwen" Ik knikte. "Ik misschien ook" "Weet je, nadat je hier was en zei dat je van Jaden nog hield ben ik Jaden gaan overhoren." 

"Hanna wordt wakker! Jullie houden nog steeds van elkaar. Je woont bij hem. Hij is super beschermend. Jullie zijn misschien niet perfect, maar ik weet dat het iets kan worden" Ik leunde met mijn hoofd tegen het kastje. 

"Ik weet het" "Waarom doe je dan moeilijk?" "De vorige keren hadden we zo vaak ruzie" "Ja, jullie hadden problemen maar je weet nu ook dat geen ruzie hebben erger kan zijn. Een relatie zonder ruzie is een relatie met geheimen"

"Jaden houdt van je" "Megs, ik weet het! Ik kom net een verloving, heb een auto tegen een boom geknald in mijn woede en heb ontslag genomen. Mijn leven is op dit moment een achtbaan en ik kan hem niet bij houden. Ik wil dat ik weer terug zou kunnen gaan naar zomervakantie Miami met Jaden, dan zou ik zoveel anders hebben  gedaan, maar dat kan niet. Ik zal gewoon even moeten wachten" 

"Hanna, je moet niet wachten. Je moet het nu doen. Ja je komt net een relatie en je leven is een achtbaan, maar na alles staat Jaden nog aan je zij. Je moet niet wachten, je moet er voor gaan voor je te laat bent en er een Jaimy-Regina-Paardenmeisje in beeld komt" 

Ik lachte. "Je hebt gelijk" Ze knikte. "Ik weet het" Ik zuchtte. "Je bent zo bescheiden" Ik stond op en trok de koelkast open en pakte de chocoladereep die ik op de bovenste plank zag liggen. "En jij bent een vreetzak" Ik knikte. "En toch houden jullie allemaal van me" 

~*~

"Dus jullie zijn hier vier weken lang, alleen jullie twee" Jaden knikte. "Niet helemaal" Ik keek naar Jaden. "Ik heb Patrick uitgenodigd" Iedereen keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Je hebt Patrick uitgenodigd?" Vroeg Megan verbaasd. "Nadat hij eindelijk inzag dat ik gelijk had is hij harder gaan werken om onze relatie wat beter te maken. En ik ben er eigenlijk niet op in gegaan maar ik heb op dit moment gewoon mijn broer nodig. En zo kan ik hem aan iemand anders helpen die beter is dan Sabrina" 

Megan lachte. "Dat is half Los Angeles" Ik knikte. "Daarom" Jaden glimlachte. Ik keek naar Megan die naar me lachte. Ik haat het als andere gelijk hebben...

Four Years LaterWhere stories live. Discover now