Hoofdstuk 82

3.6K 190 17
                                    

"Hanna, wie is dat meisje wat rond Jaden hangt?" Ik keek over de dansvloer en zag een meisje met Jaden flirten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Hanna, wie is dat meisje wat rond Jaden hangt?" Ik keek over de dansvloer en zag een meisje met Jaden flirten. "Geen idee" Megan keek lang naar de twee. "Moet je niet naar beneden om er iets aan te doen?" "Waarom? Jaden kan wel voor zichzelf zorgen"

"Ziet er niet naar uit dat ze weg wil gaan" Zei Kimberley. "Ik wil niet het jaloerse meisje lijken" "Dat ben je niet, schiet nou maar op!"

Ik ging achter Jaden staan en draaide hem om. "Hey" Ik sloeg mijn armen om zijn nek en drukte mijn lippen op zijn mond. Ik stak mijn middelvingers op naar het meisje wat nu achter Jaden stond.

"Jaloers?" Vroeg Jaden grijnzend. "Moest van Meg en Kim je redden" Hij knikte. "Natuurlijk" Ik lachte en rolde met mijn ogen. "Dan niet" Jaden sloeg zijn armen om mijn middel. "Ik geloof je"

Hij drukte zijn lippen weer op mijn mond en zoende me passievol. Ik glimlachte en ging met mijn handen door zijn haren. "Volgens mij gaat rustig ons niet goed af" Lachte Jaden. Ik rolde met mijn ogen. "Hou je mond en zoen me gewoon"

~*~

Ik lag op mijn surfplank op het water en Brad lag naast me op zijn board. "Nog drie dagen en dan zijn je vier weken over. Weet je zeker dat je de laatste drie dagen hier niet wilt besteden met het zoeken naar een baan?" Ik lachte.

"Nee ik word managing partner, dat 1 stap van de baas zijn. Dus nee, ik ga niet hier in LA werken. Misschien over een paar jaar als ik New York helemaal zat ben, maar nu nog niet." Brad knikte. "Het is goed om te zien dat je nu weer samen bent met Jaden. Het ging snel maar jullie zijn leuk samen."

"Helaas moet ik weer naar New York om Marc uit mijn appartement te schoppen, en hem weer te zien op werk. Ik zit op een andere locatie maar zie hem helaas nog veel te vaak" Brad lachte. "Ik denk dat je je ex altijd te vaak ziet" Ik knikte.

"Ik ga me wel gewoon als een volwassene gedragen als we samen moeten werken, maar privé contact kan hij vergeten. Er is zo veel gebeurd en het is gewoon beter om afstand te houden"

"Het enige wat ik me af vraag is sinds wanneer ben jij volwassen?" Ik rolde met mijn ogen. "Je bent zo grappig!" Brad ging rechtop zitten. "Ik weet het" Ik rolde van mijn plank het water in. "Kan je niet wat golven toveren want zo is er niks te surfen"

"Ja en als ik toch aan het toveren ben laat ik je meteen hier wonen" "Vergeet het Brad, ik ga terug naar New York"

"Ik weet het. Het is gewoon saai hier. Jij woont in New York, Wren is de hele wereld over. De rest woont wel in de buurt, maar kunnen gewoon niet surfen" Ik lachte. "Je hebt een surfschool, doe er iets aan." "Oh geloof me, dat heb ik geprobeerd" Ik lachte.

" Vind je het niet jammer dat je nu weer naar huis gaat?" Ik knikte. "Tuurlijk wel. Ik had dit gewoon nodig want New York was even te veel, maar na vier weken hier te zijn geweest wil ik weer terug en weer werken"

"Ik vind het knap dat je zo lang zonder werk kon" Ik lachte. "Jij bent niet de enige" Langzaam aan peddelde we terug naar de kust.

Megan zuchtte toen ik naast haar ging zitten. "Iedere keer als ik net aan jullie ben gewend om langs te hebben gaan jullie weer naar de andere kant van het land voor een lange periode" Ik knikte. "Ik weet het, had je maar niet naar LA moeten verhuizen"

Megan rolde haar ogen. "Moest jij maar naar LA komen" Brad lachte. "Heb ik net al geprobeerd" Jaden lachte. "Waarschijnlijk gaat ze pas als ze met pensioen gaat, als ze al ooit met pensioen gaat" Ik glimlachte. "Waarschijnlijk"

Iedereen lachte. "Na de middelbare dacht iedereen dat onze groep uit elkaar zou vallen omdat we ieder een andere richting op gingen" Ik knikte. "Maar ze konden niet verder van de waarheid zitten" Brad lachte. "Klaag ze aan" Ik rolde met mijn ogen. "Ik heb betere dingen te doen"

Jaden lachte. "En wat is dat dan?" "Echte zaken oplossen, als je ooit een partner wordt begrijp je dat wel" Jaden rolde met zijn ogen. "Ik blijf echt niet voor eeuwig een stagiair" "Lijkt er wel op. In dezelfde tijd ben ik managing partner geworden" Jaden knikte. "Ik haal je nog wel een keer in" "Is goed"

Four Years LaterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu