Hoofdstuk 91

3.5K 179 21
                                    

"Marc, Hanna!" Rodger kwam naar ons toe en gaf een stevige handdruk. "Dus je wil er nog een auto bij?" Marc lachte. "Nee, ik moet een nieuwe want de sportwagen is total loss verklaard" Rodger trok zijn wenkbrauw op. 

"Waarom zou ik je dan een nieuwe verkopen?" Marc lachte. "Omdat ik ze nooit kapot maak" Rodger keek lang naar Marc. "Dus die auto in de krant tegen een boom was van jou" Ik beet op mijn lip en keek weg. 

"Hanna..." Rodger keek me met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Sorry" Rodger keek langer naar ons en ik vroeg me af wat er in zijn gedachten rond spookten. "Dat artikel had ik gelezen" "Marc, was daar een artikel van?" Hij knikte. 

"Verlovingsring op de stoel?" Vroeg Rodger. 

Verderop in de winkel liep Paul. "Ik ga even met Paul praten" Snel liep ik weg. 

Paul glimlachte toen hij me zag. "Hanna, je wordt steeds volwassener als ik je zie" Ik glimlachte en gaf hem een knuffel. "Ja dat klopt" "Je verjaardag was twee maanden geleden toch?" Ik knikte. "De tweeëntwintigste verjaardag al" 

"Je ziet er goed uit. Hoe gaat het met je ouders?" "Druk, meer weet ik niet" "En Patrick, nog steeds niet aan het praten?" "Jawel, we hebben gepraat samen en het ging vreselijk, toen ging hij trouwen en vierentwintig uur later vroeg hij om een scheiding en dat deed ik met plezier, alleen het huwelijk was nooit officieel gemaakt dus nu is hij naar Los Angeles verhuisd en wil hij niet meer met haar praten" 

"Dat werd tijd. Jullie twee lieten er veel te veel tijd over heen gaan" Ik lachte. "Dat klopt" 

"Nieuwe auto aan het kopen?" "Ja, ik heb de vorige auto kapot gemaakt" "Ow?" "Boom stond in de weg" Paul schudde lachend zijn hoofd. "Verder niks met jou?" "Nee, had alleen een snee, maar dat is helemaal genezen" 

"Ik heb altijd al gezegd dat je rustiger moest rijden" "Ik wilde eerst niet eens een rijbewijs maar mijn vader vond dat ik te vaak een taxi gebruikte" "Dat deed je ook" Ik lachte. 

Marc en Rodger kwamen naar ons toe. "Ik heb de auto gevonden" Ik knikte. "En jij gaat er niet in rijden" Zei Rodger. Ik lachte. "Ja meneer" Marc lachte en legde zijn arm om me heen. 

Buiten stapten we in zijn nieuwe auto. "Zullen we een rondje maken?" Vroeg Marc. "Ja is goed" 

~*~

Ik lag op de bank en keek naar de wedstrijd. Marc zat op de andere stoel en keek gefocust naar het scherm. "Ik ga even douchen" Marc knikte en bleef naar de televisie kijken. Ik stond op en ging naar boven. Boven keek ik nog een keer naar Marc. Ik glimlachte en ging douchen. 

Ik viel even later weer op de bank neer in mijn pyjama. "Het is acht uur en je ligt nu al in je pyjama" Ik knikte. "Ik ga toch niet meer weg" Marc lachte. "Wat ga je morgen doen?" "Ik weet niet, denk dat ik even mijn zaken ga doorlezen en voor de rest op de bank liggen" 

"Ik kan je helpen met je zaken als je wil, anders kom je nooit bij" Ik knikte. "Dat zou wel fijn zijn want anders lukt het nooit" Hij knikte. "Oké, ik ga zo terug naar mijn appartement, de wedstrijd is bijna afgelopen." Ik knikte. 

Hij stond op en boog over me heen en gaf me een kus. "Dan zie ik je morgen" Ik knikte. "Tot morgen" 

Ik keek nog een film en ging toen slapen. Ik lag in mijn bed en vond het fijn hoe het nu ging. Marc en ik namen het echt rustig en Jaden was inderdaad nog mijn beste vriend. Het voelde beter dan met Jaden. Het voelde alsof het zo had moeten zijn. 

Ik begon me gelukkiger te voelen. Misschien is mijn drama eindelijk voorbij, heb ik de vloek achter me gelaten...




heyyy

ik weet wat mijn volgende boek gaat worden!

Maar het blijft nog even een verrassing. Ik had het idee al een beetje maar door jullie weet ik het zeker hahaha 

stay tuned


Four Years LaterWhere stories live. Discover now