Hoofdstuk 40

4.1K 173 53
                                    

Ik liep het kantoor van June binnen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik liep het kantoor van June binnen. Marc en June waren midden in een gesprek. "Ik weet niet zeker of hier al zijn twijfel vandaan komt, maar dit document was prutswerk" Ik gooide de stapel papieren op June haar tafel tussen hen in. 

"Ik heb aantekeningen en aangestreept, misschien kunnen jullie er iets mee, als jullie nou slim zijn doen jullie alsof jullie dit gister ook hadden ontdekt en sturen zo spoedig mogelijk een goed bestand naar hem" Ik draaide om en liep het kantoor weer uit. 

Onderweg naar de liften kwam ik Tiffany tegen. "Hanna! We moeten snel weer gaan lunchen samen" Ik schudde mijn hoofd. "Geen tijd, sorry. Maar hé, misschien heeft Marc wel even tijd voor je" Ik stapte in de lift en keek haar niet meer aan. 

Ik ging terug naar mijn werk, mijn nieuwe werk en liep het kantoor van Jasmine in. "Jasmine, heb je even tijd om naar mijn ontwerpen te kijken" Ik overhandigde haar mijn schetsboek. Ze keek lang naar mijn schetsen. "Waarom heb je ooit gekozen voor rechten? Je bent hier zo goed in?" Ik bloosde. 

"Hanna, ik snap het als je nee zegt, maar misschien is het een idee om na te denken over een overstap naar de mode. Ik bied je bij deze de baan aan die je nu hebt. Officieel. We vertellen de andere nooit dat jij hier pas net werkt. Je hebt talent wat je niet moet onderschatten" 

Ik knikte. "Ik zal er over nadenken" Ik liep naar mijn bureau en ging zitten. Ik begon met de rest van mijn werk. 

Mijn telefoon ging rond een uur of twee al snel over. "Met Hanna" "Met Michael. Weet je nog dat ik je gister die documenten liet zien die niet klopten, ik heb een uur geleden een nieuw document gekregen en hier is alles wel goed. Ze hadden gister zelf de fouten ook ontdekt en zo snel mogelijk een nieuw document voor me opgesteld" 

"Dat is goed toch! Fijn dat ze zelf ook hun fouten inzagen" "Ja inderdaad, toch wilde ik je bedanken voor al je hulp gisteren" "Geen probleem." "Ik maak het vanavond goed met een etentje" "Dat is een deal" Hij lachte. 

"Ik haal je om half 7 op bij je appartement, oké?" "Klinkt geweldig" Ik glimlachte door de telefoon heen. "Tot vanavond, ik kan niet wachten om je te zien" 

Ik glimlachte terwijl ik ophing. "Een vriend?" Vroeg Jasmine lachend toen ze voorbij kwam lopen. Ik haalde mijn schouders op. "Ik denk dat we wel meer zijn als vrienden" Ze lachte. "Is dit toevallig de jongen die je moest bespioneren?" Ik knikte. "Maar ik denk dat ik hem echt leuk begin te vinden. Maar dan blijft er nog dat feit dat ik tegen hem over een hoop heb gelogen" 

"Misschien als dit voorbij is, kan je hem alles vertellen, als hij je vergeeft weet je dat het serieus is" Ik zuchtte. "En wat als hij me niet vergeeft, dan kan dat goed ook slechte reputatie voor de firma zijn" Jasmine haalde haar schouders op. "Daar heb je gelijk in, maar vergeet niet om soms ook nog naar je hart te luisteren" 

Ik bleef alleen achter in de kamer. Ik staarde naar mijn telefoon. Alles wilde ik aan Michael vertellen maar ik denk dat hij dan woedend zal worden. Logisch want ik heb hem gebruikt, nou ja, deels. 

Ik ging naar huis om op tijd me klaar te kunnen maken. Om half zeven exact was ik klaar. 

"Hanna" Zei Michael vrolijk toen ik de deur open deed

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Hanna" Zei Michael vrolijk toen ik de deur open deed. "Hey" Ik glimlachte en deed de deur achter me dicht. Snel gaf hij me een kus. Hij had een klein Italiaans restaurantje gevonden die ik nog nooit had gezien. Ik ging tegenover hem zitten. Het was rustig in het restaurant. 

"Je bent stil" Merkte hij op. Ik knikte. "Is er iets?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik wil er niet hier over praten. Laten we gewoon eerst rustig eten en dan vertel ik het straks, oké?" Hij knikte. "Is prima" Hij pakte mijn hand vast en kneep er zachtjes in. 

Ik bestelde een heerlijke pizza. Michael was druk aan het vertellen over zijn vakantie's. "Ik ben wel echt van de avontuurlijke vakantie's. Ik ga vaak bergbeklimmen, skiën of verre reizen maken en daar kijken naar alle bezienswaardigheden." Ik knikte. "Ik surf gewoon bijna iedere vakantie. Dan ga ik terug naar Los Angeles en dan ga ik met mijn vrienden die daar wonen surfen' Hij knikte. 

"Ik kan wel surfen, maar alleen surfen is niks aan, ik wil ook andere dingen doen en zien." Ik haalde mijn schouders op. "Ik hou gewoon van surfen, dat is het jammere aan New York het is niet altijd goed weer voor surfen" Hij lachte. "Dat zeker niet" 

We liepen hand in hand terug naar mijn appartement. "Hanna?" Ik keek op. "Ja?" "Wat was er nou toen straks?" Ik slikte. "Ik moet je iets vertellen..."

Four Years LaterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu