Hoofdstuk 68

3.6K 205 61
                                    

Ik draaide me om. "Michael!" Ik sprong op en gaf hem een knuffel. "Een bruiloft?" Ik knikte. "Er is veel gebeurd sinds je op vakantie bent gegaan met Marc hoor ik" Ik lachte. "Ja, dat klopt"

"Eerst lieg je over onze relatie, dan ga je op vakantie en laat je me met een sukkel achter die niks kan, en dan kom je terug en ga je trouwen?" Zei hij quasi boos. Ik lachte.

"Het spijt me, was mijn vervanger zo slecht?" "Hij was geen Hanna Taylor. Hij was slecht. Hij kon het einde van mijn bedrijf niet in een mega bonus veranderen" Ik glimlachte. "Dat kan ik alleen, dus ja"

Michael lachte. "Nou, ik zal de hoop op een kans op een herstel van onze relatie maar op moeten geven, maar dat betekend niet dat je van me af bent, je hebt een contract getekend" Ik lachte. "Je weet dat als het moet ik onder dat contract uit ga komen"

Hij knikte. "Ik ben bang van wel." "Ik kom morgen wel even langs je kantoor, dan praten we wel bij." Hij lachte. "Dan ga ik kijken of er nog meiden aan de bar tegen me gaan praten" "Doen ze niet zonder ze er iets voor krijgen" Hij rolde met zijn ogen.

Jaden lachte hard toen Michael weg was. "Wie was dat?" "Michael" Lachte ik. "Dat hoorden we, maar wie is Michael?"

"Hanna moest vorige vakantie eerder weg voor een undercover opdracht, ze moest hem uithoren, maar daarvoor moest ze wel hem haar laten vertrouwen en toen heeft ze in deze club hem versierd, toen ging het daardoor uit met Marc, kreeg ze bijna een relatie met hem tot ze hem dumpte door de waarheid te vertellen, en in plaats de firma te dumpen voor hun actie's heeft hij ervoor gekozen om Hanna haar client te worden."

Ik lachte. "Dat"

"Het was uit tussen jou en Marc" Ik knikte. 'Er waren daarna wat vertrouwensproblemen maar die zijn uit de weg geholpen en nu gaat het beter dan ooit" "Anders zou je hem niet trouwen" Zei Tess. Ik knikte.

"Jongens, ik wil de pret niet bederven maar daar komen de pasgetrouwden aan" Ik draaide me om en zag Sabrina en Patrick binnen komen. Patrick was in de afgelopen jaren veranderd, hij was gespierder geworden, hij had een klein baardje laten staan, waar ik niet helemaal van wist wat ik er van moest vinden en hij leek anders...

Sabrina had haar blonde haren verpest naar een donker bruine kleur waardoor ze een lijk leek. Een wit jurkje accentueerde het laagje vet op haar buik. Ze had veel make-up op.

"Net waar ik zin in had" Zei ik quasi vrolijk. Jaden lachte.

Ze hadden mij nog niet gezien, alleen de jongens, die stonden, terwijl ik en de meiden zaten op de lounchebanken.

"Jullie waren snel weg" Zei Sabrina iets te schel. Ik keek naar Tess en rolde mijn ogen. "De receptie was saai" Flapte Tess eruit. Ik perste mijn lippen op elkaar en sloeg mijn hand voor mijn mond om niet in lachen uit te barsten.

"Ow de meiden zijn hier ook" Sabrina kwam dichterbij en keek lang naar mij. "Hanna, je ziet er goed uit" "Dank je Sabrina, jij ook! Dat jurkje accentueert je rondingen in een interessant opzicht" Tess kneep hard in mijn hand om niet te lachen.

"Hanna, wat doe je hier?" Vroeg Patrick geïrriteerd. "Ik woon in New York. Ik kom iedere week in deze club met Jaden. Jaden heeft wat van onze vrienden meegenomen. Wat doe jij hier Patrick?"

"Ik kom mijn huwelijk vieren" Ik knikte. "Ach, ik ben goed in mijn vak, dus als je binnen kort een echtscheiding wil regelen, bij mij kan je terecht" Iedereen keek weg en probeerde zijn lach in te houden.

"Je bent niet grappig" Zei Sabrina. "Ik vind van wel. Net als mijn verloofde. Dat wisten jullie natuurlijk nog niet omdat jullie me al vier jaar ontwijken" Patrick keek me verbaasd aan. "Met wie?" "Ow, en nu heb je wel opeens interesse in mijn leven"

"Is het Tom?" Ik schudde mijn hoofd. "Als je een beetje de taak als broer op je had genomen wist je dat dat al anderhalf jaar voorbij is. Maar ja, jij wilde zo graag je interesse bij je slet leggen, ik bedoel je vrouw" Ik glimlachte lief.

"Je bent niks veranderd" Ik haalde mijn schouders op. "Ik ben eigenlijk wel veranderd, mijn broer zou dat hebben gezien. Maar jij bent broer niet meer. Je wist dat ik niet graag een Taylor was omdat pap en mam zo vreselijk zijn tegen me, maar ik ben blij dat ik dat binnenkort ga veranderen, zeker nu ik mijn naam moeten delen met iemand zoals haar." Ik stond op en gaf Jaden een kus op de wang.

"Ik zie je morgenavond voor pizza-avond?" Jaden knikte en legde kort zijn hand op mijn schouder. Ik keek nog een keer naar Patrick. "Ik hoop dat je inziet hoe ver je je leven hebt vergooid. Leuk je een keer gesproken te hebben"

Four Years LaterTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon