Hoofdstuk 43

4.1K 173 15
                                    

Ik reed hard op de snelweg. Onderweg had ik een snelle stop voor voedsel gemaakt bij de Mac Donalds. Ik staarde naar de donkere weg. Na het werk had ik besloten om een keer een andere weg terug te nemen, en dit keer niet naar mijn eigen huis als eindbestemming.

Ik was toe aan vernieuwing. Ik had Michael verteld dat ik me op mezelf ging concentreren. Marc kwam nogmaals zijn excuses aanbieden maar die had ik weggestuurd. Als ik me weer op werk wilde concentreren kon ik dat beter doen zonder een gecompliceerde relatie. Jaden had gewoon gelijk dat mijn relatie nooit makkelijk waren, behalve met Tom.

Ik besloot om dit weekend een trip te maken en even me niet meer bezig te houden met Marc of Michael. Ik moest even weg van New York.

Na iets meer dan anderhalf uur in de auto zag ik de stad al in mijn beeld komen. Ik tikte het adres in op mijn navigatiesysteem en reed de route.

Langzaam stopte ik voor een klein appartementencomplex. Ik parkeerde mijn auto en stapte uit. Ik liep langzaam naar de intercom en keek naar alle namen die me niks zeiden. Eindelijk viel me een klein knopje op.

Tess & Keegan

Ik drukte lang op het knopje. "Kom maar naar boven, nummer 34" Klonk Tess. Verbaasd keek ik op. Ik had niet eens laten weten dat ik kwam, hoezo stuurde me zomaar naar boven zonder te vragen wie het was.

De deur ging open en ik kwam uit in een groot trappenhuis. Ik liep naar de derde verdieping en zag nummer 34 al vrij snel. Ik drukte op de bel die naast de deurpost hing. De deur ging met een zwaai open. "Jij bent niet de pizzajongen" Zei Keegan droog. Ik lachte. "Verrassing" Tess haar hoofd kwam verbaasd om de hoek. Toen ze mij zag gilde ze van blijdschap.

"Hannaaa!" Ze rende op me af en sprong me om mijn nek. Ik sloeg mijn armen om haar heen. "Ik ben ook blij om jou weer te zien" Ze lachte en liet me los. "Was je voor werk in de buurt?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik heb na het werk een omweg naar huis genomen" Ze lachte. "Klein beetje"

Ik gaf Keegan een knuffel. "Kom binnen, heb je al gegeten?" ik knikte. "We hebben toch zat pizza want Keegan heeft twee Large pizza's besteld" Ik haalde mijn schouders op. "Ik heb altijd wel plek voor pizza"

We liepen naar binnen en al snel kwam de pizzajongen. "Hoelang blijf je?" Vroeg Tess terwijl ze blies om de pizza wat af te koelen. "Ik weet het niet, ik was van plan een weekendje even niet in New York te zijn. Ik weet niet of ik hier in New Jersey blijf of gewoon even alleen ergens naartoe ga"

"Blijf hier, je bent in New York al vaak zat alleen" Zei Keegan voor hij een hap van zijn pizza nam. "Nee, ze heeft toch een vriend, en baas" Ik schudde mijn hoofd. "Daar was na de vakantie vrij snel een einde aangekomen" Ik legde de undercover opdracht uit en waarom Marc daar zo boos over was en dat hij daarna met Tiffany was gegaan, diezelfde avond.

"Jij hebt ook nooit geluk" Zei Tess. Ik haalde mijn schouders op. "Ach, ik vind het wel prima om even single te zijn. Kan ik mooi alles op een rijtje zetten. Het was alleen een beetje pijnlijk toen Jaden me advies ging geven over wat ik moest doen en hij met echt goed advies kwam" Keegan lachte hard.

"Jaden en goed advies?" Ik knikte. "Ik vroeg dat ook al, hij zei dat het kwam omdat hij zich niet in onmogelijke relaties wrong" "Hij zeurt alleen maar over zijn nieuwe vriendin" Zei Tess. Ik knikte. "Hij vlucht altijd naar mijn appartement en zegt dan dat we dat al weken hadden afgesproken, echt iedere week is hij er wel een keer"

Tess lachte. "Volgens mij kan jullie twee ook geen normale relaties met mensen hebben" Ik trok mijn wenkbrauw op. "Ik had drie en een half jaar met Tom, en dat ging gewoon goed zonder drama" Tess haalde haar schouders op. "Tot jullie andere plannen kregen voor de toekomst" "Ik niet, hij. We zouden beide naar New York gaan, en opeens kreeg hij een aanbod voor Seattle en toen was hij meteen overtuigd, ook al hadden we alles al gepland"

Keegan knikte. "Dat was inderdaad heel plots, maar dat was denk ik wel je minst gecompliceerde relatie" Ik knikte instemmend terwijl ik een stuk pizza at.

"Daarom maak het me nu zo ongecompliceerd als mogelijk door single te blijven" Tess rolde met haar ogen. "Dat zeg je en dan blijf je een half jaar ongeveer single en ga je weer verder met je leven gecompliceerd maken" Ik zuchtte.

"Het is nou eenmaal gecompliceerd" "Daar zal je mee moeten leven want zolang je samen met Marc werkt zal het dat ook blijven." Zei Keegan. "Jullie zijn vervelend als jullie gelijk hebben" Tess lachte.

"Je moet er mee leren leven, lieverd. Misschien moet je het jezelf niet zo moeilijk maken en je hart gewoon volgen" Ik knikte. "Maar het is alsof mijn hart en ik verschillende talen spreken" "Dan moet je de juiste tolk vinden die jullie weer in contact kan brengen" zei Tess. Ik lachte. "Dat was diep"

Keegan schudde zijn hoofd. "Jullie zijn gestoord" Ik trok mijn wenkbrauwen op. "Hoezo ben ik nu weer gestoord?" Tess keek me met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Laat maar, geef daar maar geen antwoord op" Zei ik mompelend.

Four Years LaterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum