9

156 19 0
                                    

  Povestea mea preferată, pe care mama mi-o spunea mereu seara înainte să adorm, era despre lunga istoriei a nașterii lumii cunoscute, atât de om cât și de îngeri.

  Raziel, primul înger, și fratele lui Hades, primul demon creat, nu erau atât de diferiți unul de celălalt. Primul, avea aripi mari, argintii, iar celuilalt niște aripi întunecate ca noaptea îi acopereau umerii. Aparent, între îngeri și demoni nu a existat niciun conflict la începuturi.
  Împreunarea noii rase umane cu îngerii au dus la crearea fiilor luminii, numiți și zei, pe când demonii și oamenii au format creaturile nopții: fii nopții (vârcolacii), pe frații lor, copii sângelui (vampirii), himerele, oamenii-păsări și oamenii-jaguari.
  Apariția lor a dus la dispariția bruscă a oamenilor, până la apariția lui Selin, care bagă ură și gelozie între Hades și Raziel, amândoi îndrăgostiți de ea. Dispariția ei îi lasa cu inimile frânte pe amândoi.

  Între timp, oamenii, ascunși, încep să bage râcă între îngeri și demoni, 100 de ani mai târziu începând un război între cele două rase născute din aceeași sămânță.
  Cei doi frați, cu situația scăpată de sub control, ajută la crearea nefilimilor, ce aveau rol de menținători de pace între lumi.
  Cu timpul, apar Lilith și spiritele naturii, printre care și misterioasele Banshee, Lanshee, surori gemene cu ele, apoi crearea druizilor și vrăjitoarelor.
  În ziua de azi oamenii plănuiesc un al doilea război, ce va duce la distrugerea lumilor, punând în pericol echilibrul lumilor.

  Nu am știut niciodată cât din ea e adevăr, dar asta îmi dă speranța că, undeva în viața de dincolo, voi fi și eu un înger...

Băiatul cu Mască ~volumul1&2~Where stories live. Discover now