HAHMO-ESITTELY

14.2K 320 458
                                    

A/N: Älkää hämmentykö siitä, et iät ei ihan täsmää. Oon tehny tän hahmoesittelyn paljon aikaisemmin ja tässä kohtaa tarinaa Saara on jo ehtiny täyttää 17 ja Siru 16, mut tää esittely sijottuu ns. aikaisempaan aikaan tekstienki osalta. Siirsin tän esittelyn vaan tänne loppuun, koska lisäsin Danin hahmoihin enkä halunnu spoilata!

 Siirsin tän esittelyn vaan tänne loppuun, koska lisäsin Danin hahmoihin enkä halunnu spoilata!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

Saara on 16-vuotias tyttö, joka rakastaa isoja vaatteita, kaikkea söpöä (kuten pörrösukkia ja Antonia) sekä ennen kaikkea vapautta. Vapautta hänellä ei vain kauheasti ole, sillä hän on vanhoillislestadiolaisesta perheestä. Saaralla on 10 sisarusta, ja kotona on todella tiukka kuri - ja sen takia hänen täytyy käyttää mielikuvitusta saadakseen elää välillä myös ihan normaalia elämää. Saaraa houkuttelee maailma pikkupaikkakunnan ulkopuolella, mutta on vielä jumissa suuren perheensä kanssa. Maailma ei ole ainoa asia mikä Saaraa houkuttelee, sillä hän on peruuttamattoman pahasti ihastunut naapurissa asuvaan Antoniin.

Salainen haave :

"Että olisin ihan tavallinen tyttö, joka käyttää Metallican paitaa ja lyhyitä shortseja ilman paheksuvia katseita - ja kävellä käsi kädessä Antonin kans koko maailman edessä"

***

***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

17-vuotias Anton on espanjalais-suomalainen poika Helsingistä. Anton erotettiin koulusta väkivaltaisen käytöksen takia, jonka (ja monen muun asian) vuoksi perhe muutti alle 7000 asukkaan paikkakunnalle. Anton on hurmaava, äärimmäisen komea ja kiehtova - mutta myös äkkipikainen ja tulistuu nollasta sataan sekunnissa. Antonilla on vahva suojelusvietti, eikä hän kestä jos asiat ei tapahdu hänen toivomallaan tavalla. Antonin vanhemmat ovat paljon poissa kotoa ja Anton onkin tottunut paljon olemaan yksin. Antonin menneisyyteen kuuluu paljon rankkoja asioita, jotka ovat muovanneet hänelle vuosien saatossa kovan kuoren - mutta Saara sinisine silmineen alkaa pikkuhiljaa pehmittämään sitä.

Salainen haave :

"Saara. Mitää muuta mä en tarvii"

kiss my sins awayWhere stories live. Discover now