part 62 : yks kerrallaan

11.7K 400 260
                                    

"Näytä jo", Anton huhuilee sovituskopin verhon takaa.

"Ihan kohta."

Seison H&M:n sovituskopissa ja tiirailen itseäni peilistä. Sovituksessa on sinivalkoraidalliset bikinit, koska ulkona on +27 astetta, niin ajattelimme lähteä uimarannalle. Söimme aamulla tuhdin aamupalan croisantteineen päivineen, joten pienimuotoista turvotusta on havaittavissa. Ja nämä joka suuntaan osoittavat peilit ja sovituskopin keltainen valo ei anna kyllä yhtään armoa. Bikinit kuitenkin istuvat muuten täydellisesti, joten uskaltaudun antamaan Antonille luvan kurkata sisään.

"Joo ei mennä rannalle", Anton sanoo saman tien ja katson häntä hölmistyneenä. "Oot liian seksikäs."

"Pyh", tuhahdan, mutta sisimmissäni tuuletan voitonriemuisena.

"Joku adonis vie sut samantien."

"Vie sä", virnistän ja Anton sujahtaa sovituskoppiin.

"Vittu sä olet kuuma", Anton kuiskaa ja puristaa takapuolestani. Kiljaisen. "Mennääks vaa takas sänkyy?"

"Oon vielä kuumempi, jos saan rusketusta pintaan", huomautan.

"Ei oo mahdollista", Anton sanoo. Pieni koppi muistuttaa hyvin paljon pukukoppia, jossa sain ensisuudelmani, ja sen muisteleminen tuo tunteet pintaan. Erittäin intohimoiset sellaiset. Antonin eilisestä pussailumaratoonista turvonneet huulet ovat niin kutsuvat, että minun on pakko suudella häntä. Hivuttaudun hitaasti häntä kohti ja katselen häntä kulmieni alta. Nuolaisen huuliani hitaasti, ja tunnen kuinka koko pieni koppi täyttyy jännityksestä. Varvistan, jotta yletän Antonin huulten korkeudelle ja vedän hänen kasvonsa lähemmäs. Tämä kiusoitteleminen on toisaalta ihan typerää, sillä luulen sen kiusaavan enemmän minua kuin Antonia. En voi enää vastustaa kiusausta, ja suutelen häntä. Etsin kielelläni Antonin omaa ja joka kerta, kun tunnen sen, meinaan seota.

Itsevarmuuteni on kasvanut roimasti viime aikoina. Ennen takeltelin vastakkaisen sukupuolen kanssa ja hyvä että uskalsin edes sanoa moi. Nyt minä olen bikinit päällä sovituskopissa muhinoimassa maailman kuumimman miehen kanssa. Anton vaikuttaa niin suloisen hämmentyneeltä yhtäkkiseen seksuaalisen latautumisen nousuun, että päätän nostaa panoksia. Hivutan kättäni hänen pellavashortsien etumukselle, joka on alkanut pullottaa seksikkäästi. Anton virnistää ylpeänä kun huomaan sen, ja hänen itsevarmuutensa saa minut ihan sekaisin. Kiusaan häntä hieromalla hänen erektiotaan housujen läpi ja kuulen Antonin hengityksen kiivastuvan.

"Hullu", Anton kuiskaa hengästyneenä.

"Shhh", sihahdan takaisin, painan huuleni takaisin hänen huulilleen ja jatkan kiusoittelevaa hieromista. En ole vielä kertaakaan tehnyt mitään vastaavaa, ja sen luoma jännitys on todella kiihottavaa. Se saa Antonin sekoamaan ja hän työntää minua seinää vasten samalla tavalla kuin silloin pukukopissa rannalla. Joudun todella taistelemaan etten päästä mitään ääntä, olemmehan kuitenkin julkisella paikalla. Kaikki tämä voihkaisujen tukahduttaminen koettaa saada minut huohottamaan entistä kovemmin.

"Yks kerrallaan sovituskoppiin", kuulen miehen äänen ja koputuksen ulkopuolelta. Valahdan ihan punaiseksi, mutta Anton vain nauraa.

"Sori", Anton huutaa takaisin. Hän iskee minulle silmää, avaa hupparinsa vetoketjun, ottaa sen päältään ja peittää sillä erektionsa. Sitten hän häviää ulkopuolelle.

"Sori ei voinu vastustaa, mun muija on nii vitun kuuma pakkaus", kuulen Antonin sanovan miehelle. Ai kamala. Puna leviää jo dekolteelle asti.

"Ei mitää bro, ymmärrän kyl", kuulen miehen vastaavan rennosti.

Helsinki alkaa vaikuttaa aika kivalta paikalta.

***

Ranta on ihan täynnä ihmisiä, ja minua alkaa vähän ahdistaa. En yleensä käy rannalla, koska pikkukylämme on niin täynnä uteliaita katseita, etten tahdo heidän silmien alla näyttäytyä bikineissä. Nyt olen kuitenkin päättänyt jättää kaiken epävarmuuteni sinne. Helsingissä elämääni aukeaa uusi sivu, ja sen sivuilla seikkaileva päähenkilö on itsevarma nuori nainen. Ostin H&M:ltä bikinien lisäksi vaaleansinisen croptopin ja mustat korkeavyötäröiset shortsit, jotka kävin vaihtamassa heti päälleni. Ne päällä tunnen oloni sekä söpöksi että seksikkääksi.

kiss my sins awayWhere stories live. Discover now