24.Fejezet:2019.11.28

6.1K 194 6
                                    

- Sziasztok! – köszöntem a többieknek, amikor odaértem az iskola elé. Szerencsére nem esett az eső, annak ellenére, hogy tegnap éjjel vihar volt. Mondjuk az ocsmány idő ezzel ellentétben jelen volt.
- De akkor most nem is kell visszajönnünk majd? – érdeklődött Vanda, miután a társaság visszaköszönt nekem.
- Ja, hogy ez csak most jut eszedbe. – nevette ki Bálint.
- Amúgy lehet, hogy Herczeg leigazolja...valamiért. – vigyorgott kajánul Tina, mire egy ' de mocskos vagy ' morgást hagyott el mindegyikőnk szája és kissé rosszul is éreztem magam. Hallottam ezelőtt Tináról egy s' mást, de vajon tényleg elmenne odáig?
Pár pillanat múlva az emlegetett tanár megjelent mellettünk, s miután az alap viselkedési normákat átbeszéltük – amit már alapjában véve is tudtunk – elindultunk a közeli buszmegállóba és rá 1 percre a busz is begördült már elénk.
A többiek szinte tolakodtak, hogy elfoglalhassák a szabad helyeket, míg akik utoljára jutottak fel, azoknak már csak a korlát jutott kapaszkodóként. [...]
- Csak én hoztam bikinit? – érdeklődött Vanda, s felemelte az általa hozott darabot. Az ő javára mindenki rajtam kívül azt hozott ezért egy ' éljen a konzervativizmus ' morgással mentem én is átvenni a fürdőruhámat. Utálom az ilyen eseteket...mármint amikor át kell öltözni, vagy esetleg kevesebb ruhaneműben kell mutatkoznom...hiszen még fürdeni is csak nyakig érő vízben szeretek, hogy ne lássam magamat. Amilyen gyorsan csak tudtam átvettem a fürdőruhát, és miután mindent magamra aggattam kimentem a lányokhoz törülközővel a nyakamban.
Amikor kimentünk a medencékhez a srácok már ott voltak és kellemeset csalódtam, ugyanis nem kezdtek el provokálóan viselkedni.
- Annyira kíváncsi vagyok, hogy Herczeg póló nélkül jön-e ki. – vigyorgott Vanda, mire Tina is helyeslően bólogatott. Mélyen, talán én is kíváncsi voltam arra, hogy hogyan néz ki textil nélkül, de szerintem maximum a fürdőnadrágig megy el.
És nem is tévedtem...de te Jó Isten, eszeveszett vonzó még fürdőnadrágban is.
Amikor kijött egy pár centin múlt, hogy nem esett le az állam a vádlijának látványától...lehet tényleg durván lábfétises vagyok.
Fekete póló volt rajta, ugyanilyen színű fürdőnadrággal, a szokásos szemüvege és egy síp volt nála.
- Zuhany. – szólalt meg és beálltunk sorjában a zuhanyrózsák elé, hogy a testünket gyorsan átmossa a hideg víz. Miközben a zuhany alatt álltam láttam, hogy tanárunkhoz egy bikiniben lévő, hibátlan testalkatú nő ment oda, hosszú vörös hajjal és gyönyörű arccal.
Beszélgetésbe elegyedtek és ahogy kijöttem a zuhanyrózsa alól láttam, hogy a nő sértő arcot vágott és elment. Eggyel kevesebb.
Miután beálltunk a pályákra elosztva az osztályukat mindannyian Herczegre néztünk, aki már kezdte is a mondandóját:
- Kezdjük azzal, hogy ki az, aki nem tud úszni, vagy nem biztos abban, hogy el tud úszni a végéig? – nézett végig rajtunk, mire a szerény 14 fős osztályunkból 7-en feltartották a kezüket...abból 4 lány, azaz rajtam kívül mindegyik lány, plusz Tomi, Ádám és Levente.
- A 7 ember menjen az első pályára...ott 1.85 méter a legmélyebb pont és kezdhetik is a 4 hossz gyorsúszást. – mutatott az 1. pályára, a többiek pedig bólintottak. A másik pályán maradtam én, Bálint, Zsolt, Balázs, Áron, Bence és Martin, akik valamennyire konyítottunk az úszáshoz. Olyan általános iskolába jártam, ahol a heti úszásoktatás kötelező volt egészen 8 éven át, így elég nehéz lett volna elfelejteni úszni.
- Nos ennek a pályának a mélysége 2.25 szóval aki úgy érzi, hogy menet közben megakar állni az jobb, ha letesz erről...ha pedig nem bírják végig a távot az menjen az első pályára, mert nem akarok vízimentőnek állni.
- Tanár úr lesz az új Baywatch. – nevetett mellettem Bálint Zsoltival egyetemben és mi többiek sem tudtuk magunkba fojtani a kacajt.
- Majd Dwayne Johnsont és Zac Efront fogják megszemélyesíteni, ha valamelyikük bajba kerül. – nézett rám, mire megforgattam szemeimet.
- Nos kezdjék, amit a másik csoport is! – csapta össze tenyereit és visszament az első pálya szélére, ahol ránk is láthat majd.
- Kezd te, Hanga! – biccentett Áron, én pedig beugrottam a vízbe. Ahogy leúsztam a 4 hosszt kiültem a medence szélére és vártam, hogy a fiúk is végezzenek, miközben hátranéztem és láttam, hogy tanár úr közelít felém.

Tiltott vonzódásWhere stories live. Discover now