Bölüm 7 - Bir Terslik

6.8K 409 12
                                    

Kocaman bir ara vermişim fark ettim de. Şimdi size bundan sonra zamanında yayınlayacağım dersem yalan söylerim. İnanın zamanım da psikolojim de buna müsait değil. Misal bu bölümü öğlen ikiden beri yazmaya çabalıyorum ve sonuçta bu kadar etti. Neyse lafı uzatmayayım bende dertler derya. Sizden tek bir isteğim var dua edin lütfen... 22 Nisan'da profilimde bir ricada bulunmuş nedenini de açıklamıştım. Tekrarlamam gerekirse;

'Bunu istemem yüzsüzlük gibi olacak biliyorum. Sonuçta bölüm paylaştığım yok falan ama eminim ki az çok tanıyanınız olmuştur beni. Derdim sıkıntım herşeyimi size anlattım ben. Bu gece de koca bir sıkıntı içindeyim. Birine söz verirsiniz iyi olacağım diye ve sonra o hisseder diye ilmek ilmek düğüm atılmış gibi olan boğazınıza rağmen ağlayamazsınız ya.Işte tam olarak öyleyim. Kaygılarca düğüm sıralı gırtlağıma. Hep demiştim Rabbime şükür sebebimsin diye de lafta gibi görünmüştü başkalarına. Çok iyi anladım ki isteyen istediği kadar yapmacık görsün veya lafta sansın. Benim çok şükür varlığına diyeceğim biri var.Işte tam da bu yüzden sizden dua istiyorum. O şükür sebebim bu gün bana sen güçlü bir kadınsın diyerek ameliyata gitti, o da çok güçlü ama kalbi durmuş tekrar hayata döndürmüşler hala hayati riski söz konusu. Ben genelde isteğim için Rabbim sen büyüksün şükür ettireceğin günü nasip et derim, olduğunda ise şükür etmeyi unutmam. Illa sure olmak zorunda değil ama dua edin bize. Dua edin ki benim tek bir nefes için binlerce kez şükür etmeme neden olun. ' bu postu paylaşmıştım. Tarih şuan 26.04.2016 ve hala uyanmadı. Bu kendi direnciyle alakalı ama yine diyorum ben onun hissettiğine inanıyorum. Belki de aylarca uyuyacak ama en azından bazı şeyleri hissederek uyumalı.

Daha fazla kafa açmayayım ben. Sizlere iyi okumalar... Hepiniz değerlisiniz...


'Sen beni tanımıyor musun? Ben ister aşık olayım, ister arkadaş olayım hayatımdaki insanı sahiplenirim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Sen beni tanımıyor musun? Ben ister aşık olayım, ister arkadaş olayım hayatımdaki insanı sahiplenirim. Gittiği geldiği yeri rapor ettiririr, attığım adımı rapor ederim. Paylaşamam öyle arkadaşıyla cardıyla curduyla. Bir insan benim hayatıma giriyorsa benimdir, bende aynı şekilde o insanın. İçtiği sudan soluduğu havadaki erkek sineğe kadar bilmem gerek. Bu tanıyımlarda olmuyor.'

'Sende biraz arıza bir herifsin ama.' Mihca sıkıntılıca nefesini savurduğunda Melikşah'ın ters bakışlarına da sinirlice bakmıştı.

'Kalk gidiyoruz abi.'

'Nereye lan bu saatte.'

'Bara, azıcık gözün gönlün açılsın.'

'Bir de bardan mı bulacağım kızı, çarparım ağzının üzerine.'

'Yav hadi dedim sana. Hem her bara giden kız ters mi? Belki hem ağır başlı hemde sıkıntısı olup gelen vardır. Dinle kardeşini bir kere. Bak ben Yafes abimle, Yekta'ya duyuracağım, hazırlan direkt garaja geç Mihri'ye yakalanmayalım.' Melikşah Mihri'ye yakalanmayalım kısmında hızlıca tek kaşını kaldırıp alaylıca güldüğünde Mihca derin bir nefes almıştı anında.

Kalbi KorWhere stories live. Discover now