Bölüm 16 - Bir D-ayı

5K 313 34
                                    

Gecikmeli sahaların yegane oyuncusu olaraaaaakkk... Ben geldim... 

Hepinize iyi akşamlar millet. Elbette bir nebze gecikmeli, bir miktar kısa ve öz olmasına rağmen bölümsüz bırakmak istemedim sizleri. İşte tam da bu yüzden buracıktayım. O güzel yorumlarınızı ve beğenilerinizi bekliyorum

İyi okumalar... 

Bir de bana sevdiğiniz karakterleri veya daha çok ön planda olmasını istediğiniz kişileri yazın lütfen. :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Utancı.

Sadece Mihca'ya karşı ortaya çıkan utancı adamın takılıp kadının gönlüne düşmesine neden olmuştu. Hafif kızaran yanakları, kuruyan dudakları, ağzını konuşmak için her açışında titreyen sesinden ilk kelimelerin kopması, Mihca aralarında bir adım dahi bıraksa hissettirdiği o kalp atışı ve onda dahi fark edilen çekingen tavrı tutuşturmuştu adamın gönlünü. Ki zaten insanoğlunun sevdiği insandaki kalp atışı çoğu depreme bedeldi, yıkmak için.

Kendilerini bir anda Diyarbakır'ın ortasında bulmuştu Selçuklu ailesi. Son üç gündür zaten hazırlıktı şuydu buydu derken sürekli bir mücadelenin içine girilmişti ki biraz ilerisinde durdukları eve sokağın başından bakmayı ihmal etmediler.

'Bir şey olursa anında haber veriyorsunuz. Hallederiz falan demek yok.' Melikşah uyarırcasına Mehir ve Erva'ya baktığında onların sakince baş sallayışlarını izlemişlerdi.

'Telefonlar da yedi yirmi dört açık olsun. Aradığımızda ulaşalım ki evi basmak zorunda kalmayalım.' İki kız tekrar başlarını salladıklarında Erva sırt çantasının kolunu tek omuzuna takıp derin bir nefes almıştı.

'Melikşah, yemeğimizi yiyeceğiz, kaygılanıp uykusuz kalmayacağız, telefonlarımız hep açık olacak ve her aramanıza yanıt vereceğiz. Ayrıca bir terslik olursa, durun anlaşılırsa mutlaka sizi haberdar edeceğiz, o kadar zamanımız yoksa bile aramayı başlatacağız çünkü siz boş aramadan tehlikeli bir şey olduğunu anlarsınız. Pansumanımı aksatmayacağım, bebeği saklayacağız. Başka bir şey yoksa artık gidebilir miyiz? Kırk beş dakikadır buradayız ve artık dikkat çekeceksiniz.'

'Sen neyisin Mehir'in?'

'Okuldan yakın arkadaşıyım. Diyarbakır'ı çok merak ettiğim için onunla gelmek istedim. Bölümüm zaten kendi alanım. Tanışmamız da mühendislik kantininde oldu. Mehir çok çalışkan olduğu için ortak dersimizin notunu ondan istemiştim.'

'Alyans gibi bir şey var mı yanında?'

'Yok.'

'O olmadı işte.' Erva anlamazca adamın yüzünü süzse de Mihca bakışlarını sevdiği kadına dikmişti.

Kalbi KorWhere stories live. Discover now