Elli Altı: Yumruk Yürek

1.7K 219 20
                                    

Daniel o kadar büyük bir öfkeyle salondan çıkmıştı ki sahnedekiler oyunu kesip birden bana bakmaya başladılar.

Candice sorunları halletmekte şöyle bir problemin var: Halledemediğin gibi, daha büyük sorunlara yol açıyorsun.

Daniel'ın arkasından çıktım.

Koridorda insan kalabalığı olmadığından Daniel'ın koridorda kaybolmak üzere olan gölgesini yakalayabildim. Futbol sahasına gidiyordu. Tanrı'ya şükürler olsun okuldan sonra kulüp derslerine katılanlar dışında etrafta kimse yoktu.

Koşarak arka sahaya çıktım. Rupert formasıyla top koşturuyordu ancak bu Daniel'ı sahanın ortasına çıkıp antrenmanın arasına girmesine engel olamamıştı.

Nefesimi tutup metrelerce öteden ayakkabılarımın yerle yapıştığını hissettim.

Daniel, Rupert'ın önüne bir anda çıktı. Rupert kaşlarını çatmış dediklerini dinlerken koça ara işareti yaptı. Beraber kenara çekildiler. Daniel'ın yüzündeki öfkeli ifadeye karşılık Rupert kollarını göğsünde bağlamış ona alayla gülümsüyordu. Küçümser gibi bir gülümsemeydi bu.

Daniel ondan biraz daha uzundu fakat Rupert'ın iri bedeni Daniel'a bu kadar yakın dururken endişe veriyordu. Kalbim küt küt atarken ayaklarımın bağı çözülüyordu.

Daniel işaret parmağıyla Rupert'ın göğsünü ittirdi. Bu da Rupert'ın yüzündeki iğrenç gülümsemenin silinip Daniel'ı ittirmesine neden oldu.

Göğsümden bir hıçkırık gibi soluk tutuldu. Tırnaklarımı avuçlarımın içine geçirip titrememeye çalıştım. Daniel biraz tökezledi ancak kendine gelince ona birkaç şey daha söyleyip, tıpkı Rupert'ın yaptığı gibi onu omuzlarından ittirdi. Rupert yere düşüp- bu kadar ağır bir çocuğun bu karar çabuk yere yapışmasını beklemiyordum ama düşününce Daniel sağlam ittirmişti.

Tam tahmin ettiğim gibi Rupert buna sağlam bir yumrukla karşılık verdi.

Amigo kızların çığlığını duyan koç benimle aynı anda koşmaya başladı. Fakat çok daha yakında durduğu için onlara çabucak ulaştı.

"Parker!"

Koç, Rupert'ı tuttuğu gibi bir kenara attı. Futbol takımındakiler de Daniel'ı ayırıp yerden aldılar. Rupert bir şeyler bağırıyordu ancak uğuldayan kulaklarımdan dolayı hiçbir şey anlamıyordum.

Daniel'ın kanayan burnu sadece saniyeler içinde tüm yüzündeydi.

Nedeni bendim.

Daniel'ın olmaktan korktuğu, nefret ettiği Wilmingtonlı çocuğa çeviriyordum onu.

If This Is LoveWhere stories live. Discover now